روش تهیه : زرده تخم مرغ رو خوب با شکر مخلوط می کنیم و با همزن انقدر می زنیم تا پف کنه و دو برابر بشه نسکافه رو با آب جوش مخلوط می کنیم و با شیر به زرده ها اضافه می کنیم و همه رو با هم تو یه پیرکس نسوز یا قابلمه می ذاریم و روی حرارت بهم می زنیم تا مواد به جوش بیاد و زرده ها کاملا بپزه تو تمام این مدت باید یه سرررررررررررره مواد رو هم بزنیم تا زرده ها نبره و گلوله گلوله نشه . بعد از تموم شدن این مرحله مواد رو کنار می ذاریم تا خنک بشن و می ریم سراغ پنیر خامه و خامه انقدر اونا رو می زنیم ( با همزن نه با کمربند ) تا یکدست بشن ورق های ژلاتین رو داخل آب سرد می ذاریم و وقتی نرم شدن از داخل آب درشون میاریم تو یه ظرف دیگه روی بخار آب قرارشون می دیم تا با حرارت غیر مستقیم کاملا ذوب بشن بعد همه مواد رو با هم مخلوط می کنیم و با دور کند همزن می زنیم تا یک دست بشن و داخل قالب مورد نظر می ریزیم تا هشت ساعت بمونه و خودش رو بگیره بعد ته ظرف رو یه لحظه تو آب داغ می ذاریم و بعد تو یه ظرف برمی گردونیم می تونید با پودر نسکافه یا میوه یا ترافل تزئینش کنید یا مثل من بی تزئین برین سراغش و تا قاشق آخرش رو قورت بدین ... نکته : 1- هیچ وقت مثل من ساعت سه نصف شب شروع نکنید به درست کردن این دسر چون به خاطر خواب بودن احتمالی بقیه نمی تونید به اندازه کافی از همزن استفاده کنید و دونه های نسکافه کامل تو مواد حل نمیشه . گرچه تو طعمش تاثیر نداره اصلا اما یه کم تو ظاهرش تاثیر داره 2- اگر ورق ژلاتین نداشتین می تونید از دو قاشق غذا خوری پودر ژلاتین استفاده کنید 3- اگر از پودر ژلاتین استفاده می کنید پودر رو یک دوم پیمانه شیر بپاشید و تا پنج دقیقه بهش دست نزنید تا حالت پفکی پیدا کنه بعد با همون شیر روی حرارت بخار آب در حال جوش قرار بدید یا سی ثانیه تو مایکرویو قرار بدید تا کاملا مذاب بشه و وقتی می خواهید به باقی مواد اضافه اش کنید باید کمی خنک شده باشه این دسر خیلی خیلی خیلی خوشمزه است خصوصا برای کسانی که طعم تلخ و شیرین نسکافه رو دوست دارن ...
ممنون باران عزیز ایشالا محصولات بوسه پز رو از نزدیک تست کنیم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
booseh
▧ تصویر در دسترس نیست
مواد لازم:
پنير خامهاي:300گرم
خامه فرم گرفته: 400 گرم
شكر: 150 گرم
پودر نسكافه: 3 قاشق غذاخوري
ژلاتين: 8ورق
آب جوش: يك چهارم ليوان
زرده تخم مرغ: 6 عدد
شير: يك ليوان(250ميلي ليتر)
روش تهیه :
زرده تخم مرغ رو خوب با شکر مخلوط می کنیم و با همزن انقدر می زنیم تا پف کنه و دو برابر بشه
نسکافه رو با آب جوش مخلوط می کنیم و با شیر به زرده ها اضافه می کنیم و همه رو با هم تو یه پیرکس نسوز یا قابلمه می ذاریم و روی حرارت بهم می زنیم تا مواد به جوش بیاد و زرده ها کاملا بپزه تو تمام این مدت باید یه سرررررررررررره مواد رو هم بزنیم تا زرده ها نبره و گلوله گلوله نشه .
بعد از تموم شدن این مرحله مواد رو کنار می ذاریم تا خنک بشن
و می ریم سراغ پنیر خامه و خامه انقدر اونا رو می زنیم ( با همزن نه با کمربند ) تا یکدست بشن
ورق های ژلاتین رو داخل آب سرد می ذاریم و وقتی نرم شدن از داخل آب درشون میاریم تو یه ظرف دیگه روی بخار آب قرارشون می دیم تا با حرارت غیر مستقیم کاملا ذوب بشن
بعد همه مواد رو با هم مخلوط می کنیم و با دور کند همزن می زنیم تا یک دست بشن
و داخل قالب مورد نظر می ریزیم تا هشت ساعت بمونه و خودش رو بگیره بعد ته ظرف رو یه لحظه تو آب داغ می ذاریم و بعد تو یه ظرف برمی گردونیم
می تونید با پودر نسکافه یا میوه یا ترافل تزئینش کنید یا مثل من بی تزئین برین سراغش و تا قاشق آخرش رو قورت بدین ...
نکته :
1- هیچ وقت مثل من ساعت سه نصف شب شروع نکنید به درست کردن این دسر چون به خاطر خواب بودن احتمالی بقیه نمی تونید به اندازه کافی از همزن استفاده کنید و دونه های نسکافه کامل تو مواد حل نمیشه . گرچه تو طعمش تاثیر نداره اصلا اما یه کم تو ظاهرش تاثیر داره
2- اگر ورق ژلاتین نداشتین می تونید از دو قاشق غذا خوری پودر ژلاتین استفاده کنید
3- اگر از پودر ژلاتین استفاده می کنید پودر رو یک دوم پیمانه شیر بپاشید و تا پنج دقیقه بهش دست نزنید تا حالت پفکی پیدا کنه بعد با همون شیر روی حرارت بخار آب در حال جوش قرار بدید یا سی ثانیه تو مایکرویو قرار بدید تا کاملا مذاب بشه
و وقتی می خواهید به باقی مواد اضافه اش کنید باید کمی خنک شده باشه
این دسر خیلی خیلی خیلی خوشمزه است خصوصا برای کسانی که طعم تلخ و شیرین نسکافه رو دوست دارن ...
Kishe Mehr
بندری
ماهی
mansour12247
gilas
garfild
نمایش یا پنهان متن
arash52
jaj
booseh
اما می بینم که به قسمت بوسه اش بیشتر از دستور خود کرم توجه کردین
taha_1990