درکه دهی است در شمال تهران در دامنه ی البرز که امروزه به محله ای از تهران بزرگ تبدیل شده است. برای بسیاری از تهرانی ها درکه سرآغاز حرکت کوه پیمایی است و برای بعضی دیگر تفرجگاهی ساده به دور از زندگی هر روزه ی تهران.
یادش به خیر؛ ۲ سال از عمر با برکت من تو درکه گذشت؛ یه خونه اجاره کرده بودم که از سطح کوچه ۵۴ پله به پایین می خورد؛ کوچه لبه دره رودخونه بود و پله ها تا کناره رود بود؛ ساختمان دقیقأ کنار رود بود تو یه باغ بزرگ؛ اون ور رود من بودم و طرف دیگه صاحبخونه که یه پیرزن آلمانی بود؛ بهشت بود؛ شبا صدای رودخونه برات لالایی می گفت؛ فقط زمستوناش سخت بود که اونم جذابیت خودش رو داشت؛ سال اول که نمی دونستم ماشینم رو بردم بالا و صبح دیدم زیر برف مدفون شده؛ ۲ ماه نتونستم پایین بیارمش؛ سال بعد دیگه تو میدون درکه پارکش می کردم؛ چقدر ناپاکی کردیم اونجا و نجسی میل فرمودیم؛ صاحبخونه هم همپا بود و با حال؛
دلشاد
درکه دهی است در شمال تهران در دامنه ی البرز که امروزه به محله ای از تهران بزرگ تبدیل شده است. برای بسیاری از تهرانی ها درکه سرآغاز حرکت کوه پیمایی است و برای بعضی دیگر تفرجگاهی ساده به دور از زندگی هر روزه ی تهران.
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست