₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » بخور نخورهای مردانه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » بخور نخورهای مردانه

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

بخور نخورهای مردانه

2134 بازدید، 25 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

کلم بروکلی را فراموش نکنید

این سبزی از منابع عالی ترکیب ضدسرطانی ای به نام سولفورافان است که از بروز سرطان، به خصوص سرطان مثانه، کولون و پروستات پیشگیری می کند. دو مورد اول این سرطان ها در میان مردان بیشتر دیده می شود و سرطان سوم، مختص آقایان است.

ماهی آزاد بخورید

مصرف منابع غذایی حاوی امگا 3 هم به سلامت قلب و عروق مردان کمک می کند و هم احتمال ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می دهد. بهتر است در رژیم غذایی خود ماهی آزاد، ساردین و تن را که منابع عالی این اسید چرب هستند، بگنجانند.

تخم مرغ بیشتر بخورید

این ماده غذایی از منابع مناسب پروتئین، بیوتین و آهن است که همه آنها در روند رشد مو تاثیر دارند و از ریزش مو که در میان مردان بیشتر دیده می شود، جلوگیری می کنند. کم خونی هم می تواند باعث ریزش مو شود و خوردن تخم مرغ که منبع آهن است، از بروز این مشکل نیز جلوگیری می کند.

در سالادتان گوجه فرنگی بریزید

گوجه فرنگی به دلیل داشتن لیکوپن فراوان، برای سلامت مردان بسیار مفید است. لیکوپن با خاصیت آنتی اکسیدانی ای که دارد، از بروز سرطان پروستات و کولون جلوگیری می کند و با کاهش سطح کلسترول خون، احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و سکته را کاهش می دهد.

آبمیوه تان آب انار باشد

آب انار منبع آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی است و سطح کلسترول و فشارخون را پایین می آورد. نتایج بررسی ها نشان داده نوشیدن یک لیوان آب انار می تواند به طور قابل ملاحظه ای از پیشرفت سرطان پروستات جلوگیری کند.

سبزی های برگ سبز بیشتر بخورید

این سبزی ها از منابع مناسب ماده معدنی منیزیم هستند که دریافت آن به سلامت استخوان ها، تامین انرژی و بهبود عملکرد عضلات کمک می کند. نتایج مطالعه ها نشان داده اند دریافت این ماده معدنی حتی خطر ابتلا به سرطان کولون را کاهش می دهد. به این دلایل خوردن سبزی های برگ سبز به مردان توصیه می شود، به خصوص اگر تازه باشند.

سیر به غذا اضافه کنید

سیر تازه به سلامت قلب مردان کمک می کند زیرا باعث کاهش کلسترول خون می شود. عادت به خوردن سیر تازه، از بروز عوارض ناشی از کلسترول خون بالا پیشگیری می کند، به همین دلیل خوردن این سبزی به عنوان یک عادت تغذیه ای مهم به مردان توصیه می شود.

میان وعده تخمه کدو بخورید

مصرف این دانه به دلیل داشتن روی بسیار مفید است زیرا دریافت به اندازه این ماده معدنی، در حفظ قدرت باروری و سلامت جنسی مردان موثر است و قوای جنسی آنها را تقویت می کند. تخمه کدو و حتی گوشت قرمز و جو که منابع عالی روی محسوب می شوند، به مردان توصیه می شود.

منبع : عرش نیوز

12 سپاس: هوشمند، serpent، hadi04، ماهی، دلشاد، mz56mz، garfild، بچه مثبت، Kishe Mehr، ژنرال، gilas، هاچو هاچو

• serpent

من همه ش رو می خورم بجز کلم بروکلی ، اب انار ، سبزی ( چ برگ سبز چ برگ زرد ) ، سیر هم نمیخورم چون دهن ادم بو بد میگیره ، ماهی هم فقط ماهی تیلاپیلا میخورم ، تخم مرغ هم بعضی وقت ها می خورم :4:
    2 سپاس: Kishe Mehr، ♥Rose♥

• hadi04

خدایی همشون رو دوست دارم و میخورم ولی سیر که میخورم خانوم تا چند روز باهام حرف نمیزنه نمیذاره بخورم
    کاش بکن و نکنهای زنانه رو هم میذاشتید به درد میخوره :bahone:

3 سپاس: ماهی، Kishe Mehr، ♥Rose♥

• ماهی

نقل قول: hadi04
    کاش بکن و نکنهای زنانه رو هم میذاشتید

خب معلومه دیگه.خانومای بیچاره هم باید مقدمات بخور نخور های شما رو توی آشپزخونه مهیا کنن. :bahone:

3 سپاس: hadi04، ♥Rose♥، ژنرال

• دلشاد

نقل قول: ♥Rose♥
    خوشبحال آقایون ! هر چی خوردنی خوشمزه اس خدا به اونا داده !

674

1 سپاس: ♥Rose♥

• mz56mz

همشون رو دوست دارم و استفاده ميكنم

• garfild

با اینکه تازه نهار خوردم ولی انیها رو خوندم گشنم شد :4:

• بچه مثبت

جاتون خالی زیتون و سیرترشی از رودبار گرفتم. همراه شام، همه با هم، میزنیم به بدن و حالش رو میبریم تا صبح اثرش میره :bahone:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• Kishe Mehr

خوشبحال آقایون ! هر چی خوردنی خوشمزه اس خدا به اونا داده !

خدا به اقایون داده ولی اینکه کی استفاده اش بکنه مهمه :4:
    سیر به غذا اضافه کنید

خب همینه که میگن خانوما به اقایون سیر و زیتون بدهند دیگه :50:
    مصرف این دانه به دلیل داشتن روی بسیار مفید است زیرا دریافت به اندازه این ماده معدنی، در حفظ قدرت باروری و سلامت جنسی مردان موثر است و قوای جنسی آنها را تقویت می کند. تخمه کدو و حتی گوشت قرمز و جو که منابع عالی روی محسوب می شوند، به مردان توصیه می شود.

حالا اگه کسی از اون رفتارهای تیرتپر خاک بر سری نداشته باشه و اینها رو استفاده بکنه چی میشه؟ :9: :4:

2 سپاس: hadi04، ♥Rose♥

• hadi04

نقل قول: Kishe Mehr
    حالا اگه کسی از اون رفتارهای تیرتپر خاک بر سری نداشته باشه و اینها رو استفاده بکنه چی میشه؟

یا میترکه یا از چشمش میزنه بیرون :23:

• Kishe Mehr

یا میترکه یا از چشمش میزنه بیرون :23:

852
    ولی اگه خروس نیت داشته باشه موشکولی پیش نمیاد :51:

• hadi04

ولی اگه خروس نیت داشته باشه موشکولی پیش نمیاد

آره اونوقت خروسه تخمه ها رو میخوره چیزی گیر تو نمیاد که بخوری مشکل ساز بشه جهت تنویر افکار گفتم تا موشکولی پیش نیاد :23:

• Kishe Mehr

hadi04,
    کاکو فرار کن الان صاحاب تاپیک میاد میگه چرا تاپیک نازنین منو به فنا بردین 351

• hadi04

کاکو فرار کن الان صاحاب تاپیک میاد میگه چرا تاپیک نازنین منو به فنا بردین

تو برو حاجی من هستم پاسخگو هستم
    آخه این چیزایی که ما گفتیم بد بود؟ تازه بار اطلاعات تاپیک رو هم بالا برد 804

• Kishe Mehr

hadi04,
    کاکو اگه چیز خوبی گیرت اومد منم هستم در غیر اینصورت تو را با ما کاری نیست 351

• ♥Rose♥

نقل قول: serpent
    من همه ش رو می خورم بجز کلم بروکلی ، اب انار ، سبزی ( چ برگ سبز چ برگ زرد ) ، سیر هم نمیخورم چون دهن ادم بو بد میگیره ، ماهی هم فقط ماهی تیلاپیلا میخورم ، تخم مرغ هم بعضی وقت ها می خورم

برادر من پس تو چی میخوری؟ یعنی چطوری زنده ای؟! :3:
    چه کلاسی هم میزاره ، ماهی تیلا پیلا :bahone:

کاش بکن و نکنهای زنانه رو هم میذاشتید به درد میخوره

عجب :24:
    خانوما دیگه چیکار باید بکنن که نکردن ؟! :37:
    ماهی, :46:
    دلشاد, :46:
    mz56mz, :46:
    garfild, :46:
    نقل قول: بچه مثبت
    جاتون خالی زیتون و سیرترشی از رودبار گرفتم. همراه شام، همه با هم، میزنیم به بدن و حالش رو میبریم تا صبح اثرش میره

سیر ترشی 967
    تا صبح اثر چی میره ؟! :bahone:
    نقل قول: Kishe Mehr
    خب همینه که میگن خانوما به اقایون سیر و زیتون بدهند دیگه

:7:
    حالا اگه کسی از اون رفتارهای تیرتپر خاک بر سری نداشته باشه و اینها رو استفاده بکنه چی میشه؟

برا آیندش ذخیره میشه! :bahone:
    hadi04, :46:
    کاکو فرار کن الان صاحاب تاپیک میاد میگه چرا تاپیک نازنین منو به فنا بردین

از دست شما دو نفر ، مردم از خنده :83:
    آخه این چیزایی که ما گفتیم بد بود؟ تازه بار اطلاعات تاپیک رو هم بالا برد

ممنون از بار اطلاعات که به بارمون افزودین! :24:

1 سپاس: Kishe Mehr

• serpent

♥Rose♥,
    به قران بخاطر کلاسش نگفتم ، تازه مگه ماهی هم کلاس داره ??? :37:

• ♥Rose♥

نقل قول: serpent
    تازه مگه ماهی هم کلاس داره ???

داداش من، شوخی کردم ، منظورمم اسم ماهی بود :4:

• serpent

♥Rose♥,
    فهمییییدددددددددمممم ، منم شوخی کردم :4:

• ژنرال

همه موراد بالارو استفاده میکنم کم و بیش.. به جز کلم بروکلی و سبزیجات که خیلی خیلی کم استفاده میکنم متاسفانه :17:

از این به بعد سعی میکنم از اینا هم بخولم :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: