₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » ماجرای دعوا و حمله کریس براون و ریحانا
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » ماجرای دعوا و حمله کریس براون و ریحانا

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

ماجرای دعوا و حمله کریس براون و ریحانا

2315 بازدید، 8 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

کریس براون برای اولین بار به پیوند دوباره خود و ریحانا اشاره کرد و فاجعه ای که در سال ۲۰۰۹ رخ داد و باعث جدایی آنها شد را تاسف انگیزترین اتفاق زندگیش خواند. در سال ۲۰۰۹ ، در آستانه برگزاری مراسم گرمی ، کریس براون در ماشین خود به نامزد سوپر استار خود حمله کرد و او را کتک زد و در نتیجه روابط عاشقانه آنها به خشونت و دعوا تبدیل شد!

اما ماه گذشته ریحانا تایید کرد که قصد دارد به کریس براون یک شانس دیگر بدهد و حالا کریس درباره این آشتی بحث برانگیز و جنجالی صحبت کرده است.

او روز یکشنبه در جشنی که بعد از مراسم اسکار توسط التون جان برگزار شد ، به خبرنگاران گفت:« گاهی اوقات … انسان با کسانی که دوستشان دارد ، دعوا می کند ، حرفهای بدی گفته می شود و همه چیز به هم می پیچد. آن شب تاسف انگیزترین کار زندگیم را انجام دادم و بزرگترین اشتباه زندگیم را مرتکب شدم. اما هنوز هم مرا دوست دارد – واقعا چه می توانم بگویم؟ بله من بخشیده شده ام… اما برای اینکه او مرا ببخشد خیلی تلاش کرده ام»

تصویر در دسترس نیست

اما ظاهرا” این حادثه هیچ وقت فراموش نمی شود و در مراسم اسکار نیز ، مک فارلین ، مجری مراسم اسکار با مقایسه فیلم خشونت آمیز “دی جی جانگو” با ماجرای جنجالی کریس و ریحانا ، این فاجعه را دوباره به همه یاد آوری کرد.

اما کریس تاکید کرد که به این مسائل عادت دارد و گفت:« مردم همیشه به خاطر این جریان به من حمله می کنند و مرا سرزنش می کنند . این انتقادها و سرزنشها هر روز و همیشه با من است و همچنان ادامه دارد . اما هیچ کس مرا نمی شناسد ، هیچ کس ما را نمی شناسد . دیگر این سرزنشها مرا اذیت نمی کند . آنها می توانند هر طور که می خواهند قضاوت کنند اما واقعیت این است که آنها هیچ چیزی در مورد ما نمی دانند. من از آن شب به بعد چیزهای زیادی یاد گرفته ام و خیلی بزرگتر و عاقلتر شده ام. در آن زمان من خیلی جوان بودم و خیلی چیزها را نمی فهمیدم . حمایت کسانی که مرا می شناختند و طرفداران بی نظیرم باعث شد که من این بحران را پشت سر بگذارم»

منبع : آفتاب

6 سپاس: بچه مثبت، پرهام، gilas، arash52، دلشاد، maryamlondon1

• بچه مثبت

نقل قول: ♥Rose♥
    هیچ کس ما را نمی شناسد
    منم نمی‌شناسم‌شون، البته شاید اونا منو بشناسن :bahone:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    1 سپاس: ♥Rose♥

• jaj

1 سپاس: ♥Rose♥