₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » عکس رونالدو و نامزدش
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » عکس رونالدو و نامزدش

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

عکس رونالدو و نامزدش

1934 بازدید، 7 پست، نویسنده: serpent

• serpent

تصویر در دسترس نیست

ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید با انتشار عکسی از خودش و نامزدش که برای صرف شام به رستورانی ژاپنی رفته اند،اخبار منتشره در روزنامه سان را تکذیب کرد

کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید عکسی را در صفحه فیس بوکش قرار داده است که طی آن شایعات اخیر منتشره در روزنامه سان را تکذیب کرده است

دراین عکس رونالدو را در کنار نامزد روسش ایرینا شایک در رستورانی ژاپنی می بینیم . ستاره پرتغالی با انتشار این عکس به تکذیب اخبار منتشره در روزنامه سان پرداخته. روزنامه سان اخیرا در گزارشی به این نکته اشاره کرده بود که رونالدو باخیانت به ایرینا با فردی به نام آندرسا رابطه دارد.

طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، حالا رونالدو در توضیح زیراین عکس نوشته:« شکایت قضایی آماده کرده ام و قاضی بدون شک حق را به من خواهد داد. می خواهم از تمام کسانی که به من باور دارند تشکر کنم، نه از آن خانم که شهرتش رابه قیمت آبروی من می خواهد

9 سپاس: behnam25، بچه مثبت، دلشاد، mojde، ژنرال، هاچو هاچو، Kishe Mehr، ♥Rose♥، javad1020

• Mahboob

نمی دونید بعده این عکس آندرسا چه قهری کرده ازش حالا با اونم یه عکس میذاره توییتر :4:
    1 سپاس: serpent

• 1 سپاس: serpent

• serpent

Mahboob,
    این داستان حالا حالا ها ادامه داره ..... :4:

• Kishe Mehr

کریس جون اگه راس میگی فیام کنار دریاتو بذار :50: اگه خودت نمیذاری تا خودم بذارمش... بگم؟ بگـــم؟ بگـــــــــــم؟ :bahone:

حیف که این بگم بگما در شأن من نیست :24:

1 سپاس: serpent

• serpent

Kishe Mehr,
    بزار ، بزار بزار ، هرچی شد پایه من ، بزااااااار :16:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: