ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
serpent
ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید با انتشار عکسی از خودش و نامزدش که برای صرف شام به رستورانی ژاپنی رفته اند،اخبار منتشره در روزنامه سان را تکذیب کرد
کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید عکسی را در صفحه فیس بوکش قرار داده است که طی آن شایعات اخیر منتشره در روزنامه سان را تکذیب کرده است
دراین عکس رونالدو را در کنار نامزد روسش ایرینا شایک در رستورانی ژاپنی می بینیم . ستاره پرتغالی با انتشار این عکس به تکذیب اخبار منتشره در روزنامه سان پرداخته. روزنامه سان اخیرا در گزارشی به این نکته اشاره کرده بود که رونالدو باخیانت به ایرینا با فردی به نام آندرسا رابطه دارد.
طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، حالا رونالدو در توضیح زیراین عکس نوشته:« شکایت قضایی آماده کرده ام و قاضی بدون شک حق را به من خواهد داد. می خواهم از تمام کسانی که به من باور دارند تشکر کنم، نه از آن خانم که شهرتش رابه قیمت آبروی من می خواهد
Mahboob
دلشاد
serpent
این داستان حالا حالا ها ادامه داره .....
هاچو هاچو
Kishe Mehr
حیف که این بگم بگما در شأن من نیست
serpent
بزار ، بزار بزار ، هرچی شد پایه من ، بزااااااار
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→