₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » :: فرياس! (فرياد ياس) ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » :: فرياس! (فرياد ياس) ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

:: فرياس! (فرياد ياس) ::

1714 بازدید، 9 پست، نویسنده: Life Dream

• Life Dream

فرياس

تصویر در دسترس نیست

ورس 1:
    میدونم که تو هم توی قلبت عقده های داری // عقده هایی که اومدن از نقطه های تاریک
    تو مثل من دلت سوخت از نقره های داغی // که هک کرده اسم ما رو نخبه های یاغی
    الان 12 شبِ ، از صبحِ پای کاریم // بازم رو به رو شدیم با سُفره های خالی
    این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی // تو هم پُری از این همه حفره های مادی
    خیابونا پر از مشتی کاسب پست // پر از آدمای محتاج کاسب دست
    پر از آدمای خردمند و تحصیل کرده // که زندگی اِنزوا رو بهش تحمیل کرده
    پر از آدمای سخت کوش کارگر // که کاغذ فردای روشن رو پاره کرد
    پر از کسی که دنبال پول کلی گشت // آخرم رسید به فروش کلیه اش
    پر از اونا که سال ها خوندن درس های بدن // نا امید گذشتن از مرز های وطن
    پر از بقضی که نترکید و اشک نشد // پر از استعداد هایی که کشف نشد
    پر از اون کسایی که از خودی فریب خوردن // بعد یه گوشه تک و تنها و غریب مردن
    پر از ، پر از من تو غصه های درد // بگو تو این لحظه از چی باید استفاده کرد؟

کروس:
    از فریاد ، همین که داد میزنم // من میخونم و سکوتم رو دار میزنم
    من میمونم و صعودم رو جار میزنم و // بال میزنم به اوج قصه هام میپرم
    از این به بعد حرف دلم رو فریاد میزنم // من میخونم و سکوتم رو دار میزنم

ورس 2:
    پای حرف من بشین بگم چه زجه ها کشیدم // نسل ما چی دیدن قطره اشک ما چکیدن
    مردمان بی غم ، درد ما رو دیدن // بی رحمتر شدن ، بعد به حال میهن
    چه باید کرد؟ از کی شکایت کرد؟ // از این سرنوشت بد که منو شکارم کرد؟
    نه تقصیر از منه که بهش اجازه دادم // فکر میکردم یکی میاد واسه نجات آدم
    غافل از این که قلب ها پُره از ترکشه // که باعث اینه چشمای تو تر بشه
    غافل از این که هر کسی گرفتار دردشه // امیدوارم هرکی گره داره حل بشه
    وقتی میبینی قیمت ها با قدم های هجومی // پیش میرن به سمت رقم های نجومی
    تو مجبوری که به سقودت پا بدی // چون که تو هنوزم اسیر حقوق ثابتی
    یعنی تنها چیزی که سمت تو سرازیرِ دردِ // که تمام وجود تو رو سراسیمه کرده
    بهم بگو تو این مسیر آیا چراغی میتونه که // این راه رو روشن کنه؟ ، پس چه راهی میمونه؟
    فقط ، فریاد همین که داد میزنم // من میخونم و سکوتم رو دار میزنم

بریج:
    بیا با من دلُ به دریا بزن ، حرف دلتو فریاد بزن
    تو این تباهی ، تو این سیاهی ، اینه درمانِ درد
    بیا با من دلُ به دریا بزن ، حرف دلتو فریاد بزن
    تو این تباهی ، تو این سیاهی ، عینِ گرمای تن

کروس:
    فقط فریاد ، همین که داد میزنم // من میخونم و سکوتم رو دار میزنم
    از این به بعد حرف دلم رو فریاد میزنم // من میخونم و سکوتم رو دار میزنم

اوترو:
    صدامو داری؟
    هر لحظه یه شروع تازست ، هر شروع یه تولد دوبارست
    "فریاس" .. "فریاس" .. "فریاس" ..

6 سپاس: serpent، دلشاد، zrnznn، ♥Rose♥، ژنرال، هاچو هاچو

• serpent

اهنگ فوق العاده ایه ، ولی فکر کنم تو ورس 2 : بی رحمتر شدن ، بد به حاله میهن باشه :46:
    1 سپاس: Life Dream

• دلشاد

مرسی داش مازیار
    2 سپاس: Life Dream، serpent

• zrnznn

443 این آقاههههه چی میگه حالللاااااااااااا؟! 443

• kasragtr

نقل قول: Life Dream
    کروس:

من نمیدونسم کوروس هم با یاس فیت داده :4: :bahone:

• Life Dream

نقل قول: zrnznn
    این آقاههههه چی میگه حالللاااااااااااا؟!

اين آقاهه عشق منه، خيلي دوسش دارم، مشكلات جوونا رو در قالب آهنگ رپ قانوني و مودب بيان ميكنه، كارهاش بينهايت جالبه، محشره، بايد گوش بدي تا بشناسيش :1:

كارهاش هميشه با نشون دادن مشكلات و معضلات جامعه شروع ميشه و نا اميدي، ولي در نهايت با دادن اميد و اينكه نبايد گذاشت اسير سرنوشت شد، بايد با مشكلات جنگيد و پيروز شد، خاتمه پيدا ميكنه!

ياسر بختياري:

یاسر بختیاری در 30 خرداد 1361 در تهران متولد شد او در سن 16 سالگی ابتدا با گوش دادن به موسیقی رپ کار خود را آغاز کرد و این زمانی بود که پدرش از سفرهای تجاری اش از آلمان برگشت و برای او آخرین سی دی توپاک و سایر موسیقی های هیپ هاپ را آورد .

پس از مرگ ناگهانی پدرش ، یاس با پذیرش مسئولیت خانواده و مراقبت از آنها مواجه شد . با بدهی هایی که پدرش برجا گذاشته بود به سختی قادر بود که از عهده خانواده و مخارج زندگی بر آید . یاس در سن 18 سالگی مجبور شد تمام آرزو های دانشگاه خود را کنار بگذارد و دانشگاه را ترک کند و شروع به کار نمود تا از کل خانواده حمایت نماید .

این مقارن با زمانی بود که او شروع به نوشتن شعر نمود و سپس شعرها رابه موسیقی تبدیل کرد . این اولین راهی بود که او را با ذهن و فکر پدرش نزدیک میکرد . پس از زلزله بم در ایران ، یاس از جان باختن بسیاری از مردم ایران ( تقریباً 50 هزار نفر ) در این حادثه ، به شدت ناراحت شد و او آهنگ " بم " را برای اولین بار نوشت و این آغاز حرفه خوانندگی او بود.

او تشخیص داد که از طریق موسیقی رپ می تواند به مردم نزدیک شود و می تواند به سادگی و ساده تر از تمام فرم های موسیقی که فقط شامل چند دسته خواننده و شعر است تمام منظور خود را بیان کند .

فهمید که از طریق موسیقی ، قادر است به مردم الهام ببخشد و الهام بخش میلیون ها جوان ایرانی باشد ، سپس او تصمیم گرفت تا آهنگ های خود را برای دولت مطرح کند و مجوز ارائه یک آلبوم را بگیرد .

او از مقامات اداری سالیان زیادی پاسخ نشنید . یاس تلاش زیادی کرد و بارها و بارها سبک آهنگ های او را ( رپ ) مورد استهزاء قرار دادند تا جایی که می گفتند شبیه خواندن روزنامه است. تا زمانی که با تلاش های او ، برای 6 آهنگ از 10 آهنگ او ، مجوز صادر شد.

موسیقی و آهنگ های یاس ، هم اکنون به وسیله ی میلیونها نفر دانلود می شود و به آن گوش می دهند و در وبسایت ها و پرشین بلاگ های مختلف می توان آنها را دید . در سال 2006 ، یاس آهنگ " سی دی رو بشکن " را نوشت و این درباره یک هنرپیشه ی زن ایرانی بود که قربانی لو رفتن فیلم شخصی خود شده بود . رسوایی کار این قربانی تا جایی پیش رفت که او کار خود را از دست داد . در آواز های یاس ، افرادی مورد انتقاد قرار گرفتند که در پخش کردن رسوایی مردم دخیل بودند و از آنها خواست تا این کار شرم آور را متوقف کنند .

آهنگ های یاس از آب های بین المللی نیز فراتر رفته و هم اکنون صدای نسل جدید چه در ایران و چه در خارج شده است و البته اغلب به او " توپاک فارسی " لقب داده اند . آهنگ " هویت من " با افتخار میراث فارسی توسط او خوانده شد و یاد آور فیلم جنجال بر انگیز 300 بوده است .موسیقی یاس دارای یک فرم استاندارد جدید برای رپ فارسی می باشد و الهام گرفته از بسیاری از رپرهایی است که با پیام های مثبت و پر مفهوم وارد موسیقی میشوند .

او با سایر موسیقیدانان همکاری دارد و قصد او معرفی رپ فارسی به جهان است .

9 تصویر این بخش در دسترس نیست

3 سپاس: serpent، ژنرال، هاچو هاچو

• serpent

Life Dream,
    مرسی بیوگرافی کاملی بود ولی اینارو هم بگم که : یاس گفته الگویه من شهدا هستند و اینکه کارش رو تا زمانی ادامه میده که خانواده ش از سختی در بیان :25:

• ژنرال

.
    نقل قول: Life Dream
    مشكلات جوونا رو در قالب آهنگ رپ قانوني و مودب بيان ميكنه

خیلی با سبک رپ حال نمیکنم ولی همین که یه سری آدم پیدا شدن که ثابت کردن میشه رپ خوند ولی چرت و پرت نگفت و جفنگ نبافت، خیلی خوبه!

شاهین نجفی هم که چندوقت پیش، اون آهنگ کذایی رو خوند، یه سری رَپِر تو ایران در جوابش کار دادن بیرون که حرکت جالبی بود.

بعضی از کارای هیچکس هم خیلی خوبه. اون کار معروفش که چندسال قبل در مورد تهران خوند خیلی جالب بود.

• هاچو هاچو

آهنگاش باحاله :1:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: