یار دبستانی من ، با من و همراه منی چوب الف بر سر ما، بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو، رو تن این تخته سیاه ترکه ی بیداد و ستم ، مونده هنوز رو تن ما
دشت بی فرهنگی ما هرزه تموم علفاش خوب اگه خوب ؛ بد اگه بد ، مرده دلای آدماش دست من و تو باید این پرده ها رو پاره کنه کی میتونه جز من و تو درد مارو چاره کنه ؟
یار دبستانی من ، با من و همراه منی چوب الف بر سر ما ، بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو ، رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم ، مونده هنوز رو تن ما
××××××
یار دبستانی من ، با من و همراه منی چوب الف بر سر ما ، بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو ، رو تن این تخته سیاه ترکه ی بیداد و ستم ، مونده هنوز رو تن ما
دشت بی فرهنگی ما هرزه تموم علفاش خوب اگه خوب ؛ بد اگه بد، مرده دلهای آدماش دست من و تو باید این پرده ها رو پاره کنه کی میتونه جز من و تو درد مارو چاره کنه ؟
یار دبستانی من ، با من و همراه منی چوب الف بر سر ما ، بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو ، رو تن این تخته سیاه ترکه ی بیداد و ستم ، مونده هنوز رو تن ما
دلشاد, فکر میکنم همه باهاش یه خاطره داشته باشن ، خوده من پیش دبستانی که بودم تو گروه سرود بودم ، یه روز قرار شد این اهنگ رو برایه 300 - 400 نفر بخونیم ، خدا رو شکر بدون هیچ مشکلی اجراش کردیم و اخرش هم بهمون به عنوان جایزه از اون ظرف پلاستیکی هایی که برای غذا بود دادن
serpent
چوب الف بر سر ما، بغض من و آه منی
حک شده اسم من و تو، رو تن این تخته سیاه
ترکه ی بیداد و ستم ، مونده هنوز رو تن ما
دشت بی فرهنگی ما هرزه تموم علفاش
خوب اگه خوب ؛ بد اگه بد ، مرده دلای آدماش
دست من و تو باید این پرده ها رو پاره کنه
کی میتونه جز من و تو درد مارو چاره کنه ؟
یار دبستانی من ، با من و همراه منی
چوب الف بر سر ما ، بغض من و آه منی
حک شده اسم من و تو ، رو تن این تخته سیاه
ترکه بیداد و ستم ، مونده هنوز رو تن ما
××××××
دشت بی فرهنگی ما هرزه تموم علفاش
خوب اگه خوب ؛ بد اگه بد، مرده دلهای آدماش
دست من و تو باید این پرده ها رو پاره کنه
کی میتونه جز من و تو درد مارو چاره کنه ؟
▧ تصویر در دسترس نیست
دانلود: fereydon forughi - yare dabestanie man
دلشاد
serpent
فکر میکنم همه باهاش یه خاطره داشته باشن ، خوده من پیش دبستانی که بودم تو گروه سرود بودم ، یه روز قرار شد این اهنگ رو برایه 300 - 400 نفر بخونیم ، خدا رو شکر بدون هیچ مشکلی اجراش کردیم و اخرش هم بهمون به عنوان جایزه از اون ظرف پلاستیکی هایی که برای غذا بود دادن
garfild
serpent
مرسی از اینکه سر زدید
amirabas1468
serpent
متاسفانه این فیلم رو ندیدم
jaj
serpent
چرا تو فکری ?
zrnznn
serpent
gilas