جایی دعوت بودیم، بعد یه دختر کوچولو داشتن، منم مغزم به خاطرِ یه موضوعی کلاً هنگ بود. بچه رو به روم رو پای مامانش نشسته بود، نمیدونم چی شده بود محبتم گل کرده بود هی میگفتم بیا پیش عمو سارا جان، بیا عزیزم، بیا یه بوس بده به عمو. خلاصه در حال بفرما زدن بودم که با ضربه ی آرنج مامانم مواجه شدم،... گفتم چیه؟ گفت: احمق سارا اسم مامانست، اسمش ساریناست
کیا فهمیدن جنس کفشا از چیه؟
▧ تصویر در دسترس نیست
کلا پسرا اول اعتماد به نفس بودن بعد دست و پا در آوردن
سـوار تاکسی بودم ، دیـدم یه دختر خوشگل و سنگین جلو نشسته. پیـاده شد ، دست کرد تو کیفش ، گفــتم مهمون ما باش خانوم خوشگله :)) دیـدم از تو کیفش یه قبض در آورد داد به راننده گفت:
" ایـن قبضو بگیر بابا ، وقت برگشتن برو عکسهای منم از آتلیه بگیر "
یعنی ریـدم به خودم ، هـی سرخ و سفید می شدم ، خواستم جمعش کنم، گفتم : " دخـترتون هستن ، مـاشالا چقد حالت چشما و فرم صورتشون شبیه شما بود " رانـنده گفت :
ظهر تو خونه دراز کشيده بودم و تلویزیون ميديدم که متوجه شدم که يه نفر از تو کوچه داره اسممو با بلندگو صدا ميزنه اولش فکر کردم شايد با کس ديگه ای کار داشته باشه اما بعد از چند ثانيه اسم و فاميلو با هم صدا زد رفتم تو کوچه ديدم يه وانت سبزی فروشی جلو در خونه ايستاده بهش گفتم منو از کجا ميشناسي گفت مامانت سر کوچه ازم سبزی خريد و گفت بيام اينجا صدات کنم که بيای بگيری. آخه ببین چطور با آبرو آدم بازی می كنن من تو اين محل دوس دختر دارم
چرا یک مرتبه هم گفته نمیشه بابا همین که پیشم هستی برام کافیه... بودن در کناره تو برای من یک دنیاست! گاهی دلت میخواهد به بعضی ها بگویی باش حتی اگر من دیگر نباشم! پـــــــــــــــــــــدرم یکی از آنهاست...
▧ تصویر در دسترس نیست
به سلامتی کسی که از وقتی به دنیا اومدیم کلی مسئولیت پیدا کرده و خودش رو یادش رفته. به سلامتی کسی که دوسمون داره ولی خیلی به زبون نمیاره. به سلامتی کسی که همیشه بهش نق زدیم از نداشته هامون و از چیزایی که دلمون میخواسته، ولی هیچوقت ازش نپرسیدیم دلش چی میخواد. به سلامتی کسی که نقشی توی زندگیمون داره که آسون نیست. به سلامتی همه ی پدرها...
▧ تصویر در دسترس نیست
با بابام قهر بودم (سر مسائل مالی) دیگه طوری شده بود به هم سلامم نمیدادیم. امشب حالم خوب نبود ضعف کرده بودم خواب بودم دیدم بابام بیدارم کرد برام جوجه کباب کرده بود بخورم
چرا یک مرتبه هم گفته نمیشه بابا همین که پیشم هستی برام کافیه... بودن در کناره تو برای من یک دنیاست! گاهی دلت میخواهد به بعضی ها بگویی باش حتی اگر من دیگر نباشم! پـــــــــــــــــــــدرم یکی از آنهاست...
به سلامتی کسی که از وقتی به دنیا اومدیم کلی مسئولیت پیدا کرده و خودش رو یادش رفته. به سلامتی کسی که دوسمون داره ولی خیلی به زبون نمیاره. به سلامتی کسی که همیشه بهش نق زدیم از نداشته هامون و از چیزایی که دلمون میخواسته، ولی هیچوقت ازش نپرسیدیم دلش چی میخواد. به سلامتی کسی که نقشی توی زندگیمون داره که آسون نیست. به سلامتی همه ی پدرها...
آخه ببین چطور با آبرو آدم بازی می كنن من تو اين محل دوس دختر دارم
نقل قول: aac198000
پسرا هیچوقت عوض نمیشن
مامانم برای سیسمونی خواهرم یه هواپیمای کنترلی خریده.هفته ی پیش خواهرم با شوهرش دعواش شده بود برا اینکه هنوز بچه به دنیا نیومده بابای بچه در طول روز دو ساعت با این هواپیما بازی می کنه
نقل قول: aac198000
مامانم برای سیسمونی خواهرم یه هواپیمای کنترلی خریده.هفته ی پیش خواهرم با شوهرش دعواش شده بود برا اینکه هنوز بچه به دنیا نیومده بابای بچه در طول روز دو ساعت با این هواپیما بازی می کنه
کار درستی میکنه! چون بعد از اینکه بچه به دنیا اومد، تا مدتها بچه، نمیذاره که مامان به بابا هم توجه کنه!
واووووووووووووووووووو چرا این تاپیک از دست من در رفته؟! . . . چه اسب های خوشگلییییییییییییییییییییییییییییییییییییی.....محشرنننننننننننن....من ارزو دارم سوار همچین اسب های بشممممممممممممممممممممممم . . . اون تصادفههههههههههههههه.............. اون بچه نسل قدیم.............. و حیرت انگیز تر از همه اون بچه که توسط ددیش از پنجره قطار بیرون اورده شده برا امر واجببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب..........:)))))))))))
aac198000
موبایل رو داخل ماشین حساب قایم کرده !!!
▧ تصویر در دسترس نیست
لحظه تولد مار کبری
▧ تصویر در دسترس نیست
جایی دعوت بودیم، بعد یه دختر کوچولو داشتن،
منم مغزم به خاطرِ یه موضوعی کلاً هنگ بود.
بچه رو به روم رو پای مامانش نشسته بود، نمیدونم چی شده بود محبتم گل کرده بود هی میگفتم بیا پیش عمو سارا جان، بیا عزیزم، بیا یه بوس بده به عمو. خلاصه در حال بفرما زدن بودم که با ضربه ی آرنج مامانم مواجه شدم،...
گفتم چیه؟ گفت: احمق سارا اسم مامانست،
اسمش ساریناست
▧ تصویر در دسترس نیست
کلا پسرا اول اعتماد به نفس بودن بعد دست و پا در آوردن
▧ تصویر در دسترس نیست
یه ﺑﻨﺪﻩ ﺧﺪﺍیی ﺍﻭﻣﺪﻩ ﭘﺴﺖ ﺯﺩﻩ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺩﺭﯾﺎﭼﻪ ﺍﺭﻭﻣﯿﻪ ﻧﻮﺷﺘﻪ:
ﮔﻠﯿﻦ ﮔﺌﺪﺍﺥ ﺁﻏﻠﯿﯿﺎﺥ، ﺍﻭﺭﻣﻮ ﮔﺆﻟﻮﻥ ﺩﻭﻟﺪﻭﺭﺍﺥ
(یعنی: ﺑﯿﺎﯾﯿﺪ ﺑﺮﻭﯾﻢ ﮔﺮﯾﻪ ﻛﻨﯿﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺍﺷﻜﻬﺎﯾﻤﺎﻥ ﺩﺭﯾﺎﭼﻪ ﺍﺭﻭﻣﯿﻪ ﺭﺍ ﭘﺮ ﮐﻨﯿﻢ)
ﺯﯾﺮﺵ ﯾﺎﺭﻭ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ: ﺁﯼ ﺑﺮﯼ ﺑﺎﺥ ﺑﺮﯼ ﺑﺎﺥ!!!
سـوار تاکسی بودم ، دیـدم یه دختر خوشگل و سنگین جلو نشسته. پیـاده شد ، دست کرد تو کیفش ، گفــتم مهمون ما باش خانوم خوشگله :)) دیـدم از تو کیفش یه قبض در آورد داد به راننده گفت:
" ایـن قبضو بگیر بابا ، وقت برگشتن برو عکسهای منم از آتلیه بگیر "
یعنی ریـدم به خودم ، هـی سرخ و سفید می شدم ، خواستم جمعش کنم، گفتم : " دخـترتون هستن ، مـاشالا چقد حالت چشما و فرم صورتشون شبیه شما بود "
رانـنده گفت :
" دیگه گهم بخوری فایده نداره ، الان مهمون کردنو بهت نشون میدم "
ظهر تو خونه دراز کشيده بودم و تلویزیون ميديدم
که متوجه شدم که يه نفر از تو کوچه داره
اسممو با بلندگو صدا ميزنه
اولش فکر کردم شايد با کس ديگه ای کار داشته باشه اما
بعد از چند ثانيه اسم و فاميلو با هم صدا زد
رفتم تو کوچه ديدم يه وانت سبزی فروشی
جلو در خونه ايستاده بهش گفتم منو از کجا ميشناسي
گفت مامانت سر کوچه ازم
سبزی خريد و گفت بيام اينجا صدات کنم که بيای بگيری.
آخه ببین چطور با آبرو آدم بازی می كنن من تو اين محل دوس دختر دارم
بدون شرح!!!
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
پسرا هیچوقت عوض نمیشن
▧ تصویر در دسترس نیست
ﭘﺴﺮﻩ ﯾﻪ ﺁﯾﻔﻮﻥ 4 ﻣﯿﺪﻩ ﺑﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻭﺍﺳﻪ ﺗﻮﻟﺪﺵ !!!
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﮐﻪ ﻣﯿﺪﻭﻧﺴﺘﻪ ﭘﺴﺮﻩ ﺁﻩ ﺩﺭ ﺑﺴﺎﻁ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻣﯿﭙﺮﺳﻪ
ﺍﯾﻨﻮ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﺍﻭﺭﺩﯼ ؟؟؟
ﻣﯿﮕﻪ : ﺗﻮ ﻣﺴﺎﺑﻘﻪ ﺩﻭ ﺑﺮﺩﻣﺶ !!!
ﻣﺴﺎﺑﻘﻪ ﺩﻭ؟! ﭼﻨﺪ ﻧﻔﺮ ﺷﺮﮐﺖ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﺩﺍﺷﺖ؟ ﺣﺘﻤﺎ ﺧﻮﺩﺗﻮ ﺧﻮﺩﺕ !
ﻧﻪ ﺧﯿﺮﻡ ﺳﻪ ﻧﻔﺮ ﺑﻮﺩﯾﻢ :
ﻣﻦ
ﺻﺎﺣﺐ ﻣﻮﺑﺎﯾﻞ
ﭘﻠﯿﺲ
محبوب بوف بوفیها
▧ تصویر در دسترس نیست
علی پروین و خانواده
▧ تصویر در دسترس نیست
دو اسب زیبا که اولی به عنوان زیباترین اسب جهان شناخته شده. در ترکیه هم هست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
بابا پول میخوام
بابا موبایل میخوام
بابا لب تاپ میخوام
بابا میخوام برم مسافرت پول بده
بابا لباس ندارم
بابا برای دانشگاه پول لازم دارم
بابا بابا بابا
چرا یک مرتبه هم گفته نمیشه
بابا همین که پیشم هستی برام کافیه...
بودن در کناره تو برای من یک دنیاست!
گاهی دلت میخواهد به بعضی ها بگویی
باش حتی اگر من دیگر نباشم!
پـــــــــــــــــــــدرم یکی از آنهاست...
▧ تصویر در دسترس نیست
به سلامتی کسی که از وقتی به دنیا اومدیم کلی مسئولیت پیدا کرده و خودش رو یادش رفته.
به سلامتی کسی که دوسمون داره ولی خیلی به زبون نمیاره.
به سلامتی کسی که همیشه بهش نق زدیم از نداشته هامون و از چیزایی که دلمون میخواسته، ولی هیچوقت ازش نپرسیدیم دلش چی میخواد.
به سلامتی کسی که نقشی توی زندگیمون داره که آسون نیست.
به سلامتی همه ی پدرها...
▧ تصویر در دسترس نیست
با بابام قهر بودم (سر مسائل مالی) دیگه طوری شده بود به هم سلامم نمیدادیم. امشب حالم خوب نبود ضعف کرده بودم خواب بودم دیدم بابام بیدارم کرد برام جوجه کباب کرده بود بخورم
سلامتی همه باباهای مهربون
▧ تصویر در دسترس نیست
booseh
چرا یک مرتبه هم گفته نمیشه
serpent
ژنرال
دلشاد
به سلامتی کسی که دوسمون داره ولی خیلی به زبون نمیاره.
به سلامتی کسی که همیشه بهش نق زدیم از نداشته هامون و از چیزایی که دلمون میخواسته، ولی هیچوقت ازش نپرسیدیم دلش چی میخواد.
به سلامتی کسی که نقشی توی زندگیمون داره که آسون نیست.
به سلامتی همه ی پدرها...
mz56mz
ماهی
ژنرال
کار درستی میکنه!
چون بعد از اینکه بچه به دنیا اومد، تا مدتها بچه، نمیذاره که مامان به بابا هم توجه کنه!
garfild
هاچو هاچو
mahsa joon
زنجبیل
gilas
zrnznn
.
.
.
چه اسب های خوشگلییییییییییییییییییییییییییییییییییییی.....محشرنننننننننننن....من ارزو دارم سوار همچین اسب های بشممممممممممممممممممممممم
.
.
.
اون تصادفههههههههههههههه..............
اون بچه نسل قدیم..............
و حیرت انگیز تر از همه اون بچه که توسط ددیش از پنجره قطار بیرون اورده شده برا امر واجببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب..........:)))))))))))
jaj
توی تصویر اسب ها من 5 تا اسب دیدم دو تا بزرگ سه تا هم بچه اسب
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→