خب بالاخره بعد از یک تاخیر طولانی ، با یه دنیا شرمندگی و عذرخواهی از دوستای خوبم و علاقمندان این بخش ،به خاطر تعطیل شدن این بخش ، مجددا در خدمتتون هستم.سعی می کنم توی تمام قسمتای زندگیم برگردم به حالت عادی.چون به هر حال زندگی ادامه داره و چاره ای نیست جز کنار اومدن با چیزهایی که رنج آور هستند ولی در مقابلشون کاری از دستمون بر نمی آد...منتظر کارهای قشنگ شما هستم توی اون روزای وحشتناک به طور تصادفی دیدم که نجمه ی عزیز هنر نمایی کرده بود.ازش می خوام در صورت تمایل ، عکسا و آموزش رو مجددا اینجا بگذاره تا بتونم بهش امتیازاتش رو بدم ...
مرسی از همه تون
از اونجا که دوستان خوب بوفیلندی از نقاط مختلف کشور عزیزمون و حتی خارج از ایران اینجا لحظات شادی رو با هم تجربه می کنند، و همینطور به دلیل استقبالی که دوستان از تاپیکهای آشپزی کردند ، بر آن شدیم تا شرایطی فراهم کنیم تا همه ی بوفیلندی های عزیز پیش بندهای آشپز خونه رو به تن کنند و برای شادی روح خودشون و خونوادشون دست به هنر زیبای آشپزی بزنند .و با ارائه این هنر ، هم سایر دوستان استفاده کنند و هم خودشون یه جورای کسب و کار کنند
▧ تصویر در دسترس نیست
می پرسید کسب و کار چیه؟ الان براتون توضیح می دم.. در این تاپیک ، این امکان به شما دوست عزیز داده میشه که از هر غذایی که درست می کنی تصویر بگیری و اون رو اینجا آموزش بدی و در قبالش از ما بوفی بگیری .هر چقدر هم غذای شماساده و آسون باشه ، باز هم شما از ما جایزه خواهید گرفت حتی برای آموزش نوشیدنی ها یا صبحانه یا هر چیز خوراکی دیگه. تازه.... آقایون عزیزی که اصولا یه کمی تنبل تشریف دارند هم می تونند از آشپزی والده مکررمه یا همسر دلبندشون عکس گرفته و یه پست آموزشی خوب برای بقیه درست کنند و امتیاز بگیرند...به همین راحتی
▧ تصویر در دسترس نیست
سر رسید امتیاز دهی هر دو هفته یکبار می باشد.پس از پایان دو هفته تاپیک بسته خواهد شد و امتیازات محاسبه می گردد..و برای دوره بعد مجددا تاپیک دیگری در اختیار شما دوستان قرار خواهد گرفت .
▧ تصویر در دسترس نیست
جهت شرکت در این برنامه به موارد زیر توجه کنید..
1- از کپی برداری سایت های آشپزی یا عکس گرفتن از برنامه های تلوزیونی خود داری کنید.در غیر این صورت پست شما حذف میشه و به شما امتیازی داده نمیشه
2- محاسبه امتیاز پس از نظر سنجی به عهده مسئول این تاپیک می باشد
3- توصیه می شود جهت دریافت امتیاز بیشتر غذاهای محلی محل سکونت خودتون رو آموزش بدید...
4- سفره آرایی هم می تواند ارائه و شامل امتیاز شود.
5- سایر کاربران هم می توانند غذا های اموزش داده شده را تهیه و در آن تاپیک ارائه نمایند ( فقط ارائه یک عکس از مواد اولیه و یک عکس از نتیجه کار کافی است ) و 5 بوفی کسب کنند.
6- محدودیتی برای شرکت در این برنامه برای کاربران در دوره های مختلف وجود ندارد.
7- ارائه عکس از مراحل تهیه غذا الزامی است.توضیحات بدون عکس پذیرفته نمی باشد.
8 - ارائه جامع و کامل نحوه تهیه غذا و محلی بودن آن ، همچنین سلیقه در چگونگی سرو غذا و .... فاکتورهایی هستند که در امتیازدهی موثر می باشند.
9- در هر دوره بر حسب امتیازی که به منوی هر کاربر داده می شود از 5 بوفی تا 50 بوفی جایزه اعطا می گردد..
10 - شما می توانید با ارائه فیلم نیز به آموزش بپردازید.. اما با این وجود به دلیل اینکه شاید همه امکان یا تمایل به تهیه فیلم نداشته باشند ، برای فیلم شما امتیاز اضافی در نظر گرفته نخواهد شد.ضمنا به دلیل اینکه در صورت سرعت پایین ، استفاده از فیلم تا حدودی مشکل خواهد بود ، افراد ملزم به ارائه توضیحات و عکس خواهند بود و تهیه فیلم کاملا اختیاری می باشد و شامل امیتاز اضافی نمی شود. 11- با توجه به پست های شما دوستان این قانون اضافه می شود: هر گونه کثیف کاری و شلخته بازی نمره منفی خواد داشت
سر رسید امتیاز دهی هر دو هفته یکبار می باشد.پس از پایان دو هفته تاپیک بسته خواهد شد و امتیازات محاسبه می گردد..و برای دوره بعد مجددا تاپیک دیگری در اختیار شما دوستان قرار خواهد گرفت .
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
از این به بعد باید بگیم امیـــــــــــــــــــــــــن
نقل قول: هاچو هاچو
زحمت کشیدی ماهی من که حتما شرکت نمیکنم
باشه..منتظر می مونم
نقل قول: بچه مثبت
من بی تقصیرم
منظورم پیدا کردن مقصر نبود. منظورم پیدا کردن کسی بود که مشکلات رو حل می کنه نمایش یا پنهان متنامــــــــــــــــــــــین !!! نمایش یا پنهان متندلمون خواست یه بار هم مدرسه ایمونو امین صدا کنیم..حالا ببین همه شاکی شدن
نقل قول: نخبه
منتظر باشیم ببینیم بچه ها چه غذاها سالاد ها دسرهای و کیک خوشمزه جدید یادمون میدن
آره .منتظریم.خدا کمک کنه خودمم شرکت می کنم
نقل قول: zrnznn
ماهی جون شما هم تو اوج امتحانهای من از این تاپیک ها بزار....باشه؟
به جون خودم همینجوریشم خیلی تاخیر داشتیم..دلم تنگ شده بود برای کارای بچه ها
نقل قول: zrnznn
من دلم میخواست تو اولین تاپیکی که میزاری بعد این مدت خودم اولین غذا یا شیرینی رو بگم
به صورت ویژه منتظر کارهای شما هستم خانوم! به صورت گذرا دیده بودم هنر مندیهاتو اگر این سری هم نتونستی انشالله سری های بعد منتظریم
ماهی
خب بالاخره بعد از یک تاخیر طولانی ، با یه دنیا شرمندگی و عذرخواهی از دوستای خوبم و علاقمندان این بخش ،به خاطر تعطیل شدن این بخش ، مجددا در خدمتتون هستم.سعی می کنم توی تمام قسمتای زندگیم برگردم به حالت عادی.چون به هر حال زندگی ادامه داره و چاره ای نیست جز کنار اومدن با چیزهایی که رنج آور هستند ولی در مقابلشون کاری از دستمون بر نمی آد...منتظر کارهای قشنگ شما هستم
توی اون روزای وحشتناک به طور تصادفی دیدم که نجمه ی عزیز هنر نمایی کرده بود.ازش می خوام در صورت تمایل ، عکسا و آموزش رو مجددا اینجا بگذاره تا بتونم بهش امتیازاتش رو بدم ...
مرسی از همه تون
از اونجا که دوستان خوب بوفیلندی از نقاط مختلف کشور عزیزمون و حتی خارج از ایران اینجا لحظات شادی رو با هم تجربه می کنند، و همینطور به دلیل استقبالی که دوستان از تاپیکهای آشپزی کردند ، بر آن شدیم تا شرایطی فراهم کنیم تا همه ی بوفیلندی های عزیز پیش بندهای آشپز خونه رو به تن کنند و برای شادی روح خودشون و خونوادشون
می پرسید کسب و کار چیه؟
الان براتون توضیح می دم..
در این تاپیک ، این امکان به شما دوست عزیز داده میشه که از هر غذایی که درست می کنی تصویر بگیری و اون رو اینجا آموزش بدی و در قبالش از ما بوفی بگیری .هر چقدر هم غذای شماساده و آسون باشه ، باز هم شما از ما جایزه خواهید گرفت حتی برای آموزش نوشیدنی ها یا صبحانه یا هر چیز خوراکی دیگه.
جهت شرکت در این برنامه به موارد زیر توجه کنید..
1- از کپی برداری سایت های آشپزی یا عکس گرفتن از برنامه های تلوزیونی خود داری کنید.در غیر این صورت پست شما حذف میشه و به شما امتیازی داده نمیشه
2- محاسبه امتیاز پس از نظر سنجی به عهده مسئول این تاپیک می باشد
3- توصیه می شود جهت دریافت امتیاز بیشتر غذاهای محلی محل سکونت خودتون رو آموزش بدید...
4- سفره آرایی هم می تواند ارائه و شامل امتیاز شود.
5- سایر کاربران هم می توانند غذا های اموزش داده شده را تهیه و در آن تاپیک ارائه نمایند ( فقط ارائه یک عکس از مواد اولیه و یک عکس از نتیجه کار کافی است ) و 5 بوفی کسب کنند.
6- محدودیتی برای شرکت در این برنامه برای کاربران در دوره های مختلف وجود ندارد.
7- ارائه عکس از مراحل تهیه غذا الزامی است.توضیحات بدون عکس پذیرفته نمی باشد.
8 - ارائه جامع و کامل نحوه تهیه غذا و محلی بودن آن ، همچنین سلیقه در چگونگی سرو غذا و .... فاکتورهایی هستند که در امتیازدهی موثر می باشند.
9- در هر دوره بر حسب امتیازی که به منوی هر کاربر داده می شود از 5 بوفی تا 50 بوفی جایزه اعطا می گردد..
10 - شما می توانید با ارائه فیلم نیز به آموزش بپردازید.. اما با این وجود به دلیل اینکه شاید همه امکان یا تمایل به تهیه فیلم نداشته باشند ، برای فیلم شما امتیاز اضافی در نظر گرفته نخواهد شد.ضمنا به دلیل اینکه در صورت سرعت پایین ، استفاده از فیلم تا حدودی مشکل خواهد بود ، افراد ملزم به ارائه توضیحات و عکس خواهند بود و تهیه فیلم کاملا اختیاری می باشد و شامل امیتاز اضافی نمی شود.
11- با توجه به پست های شما دوستان این قانون اضافه می شود: هر گونه کثیف کاری و شلخته بازی نمره منفی خواد داشت
بدو بدو...غذا بیار ! بوفی ببر!
لینکهای مرتبط:
دور اول غذا بیار ! بوفی ببر!
دور دوم غذا بیار! بوفی ببر!
دور سوم غذا بیار! بوفی ببر!
دور چهارم غذا بیار! بوفی ببر!
دور پنجم غذا بیار ! بوفی ببر!
دور ششم غذا بیار! بوفی ببر!
دور هفتم غذا بیار ! بوفی ببر!
دور هشتم غذا بیار ! بوفی ببر!
دور نهم غذا بیار ! بوفی ببر!
دور دهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور یازدهم غذا بیار! بوفی ببر!
آشپزخانه بوف بوفی
booseh
arash52
اين برچسبها منو كشته
ماهی
منتظر هنر نمایی شما هستیم بوسه جان
این چرا اینجوری شده؟
ماهی
امییییییییییییییییییییین!!!!؟؟؟؟
ژنرال
منتظرم
دلشاد هم خیلی وقتا برچسباش همین جوریه
mz56mz
تبركه هم كلاسىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىى
دلشاد
خوووو مگه چیه
aac198000
این قسمتش مثل ته دیگ غذا میمونه
ژنرال
حمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد دیگه به تاریخ پیوست!
از این به بعد باید بگیم امیـــــــــــــــــــــــــن
یه خورده ایراد داره
بچه مثبت
فعلاً غیرقابل ویرایش هستند
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هاچو هاچو
نخبه
خسته نباشی ماهی جون منتظر باشیم ببینیم بچه ها چه غذاها سالاد ها دسرهای و کیک خوشمزه جدید یادمون میدن
zrnznn
من دلم میخواست تو اولین تاپیکی که میزاری بعد این مدت خودم اولین غذا یا شیرینی رو بگم
ماهی
از نوع سوخته ش ولی
باشه..منتظر می مونم
منظورم پیدا کردن مقصر نبود.
نمایش یا پنهان متن
امــــــــــــــــــــــین !!!نمایش یا پنهان متن
دلمون خواست یه بار هم مدرسه ایمونو امین صدا کنیم..حالا ببین همه شاکی شدنآره .منتظریم.خدا کمک کنه خودمم شرکت می کنم
به جون خودم همینجوریشم خیلی تاخیر داشتیم..دلم تنگ شده بود برای کارای بچه ها
به صورت ویژه منتظر کارهای شما هستم خانوم!
اگر این سری هم نتونستی انشالله سری های بعد منتظریم
gilas
منم دیگه شرکت میکنم
فعلا که چند مدل غذا پختم
mz56mz
ماهی
آخ جون ببینیم عروس خانوم چیکار می کنه برامون
mz56mz,
آخی عمو ! چقدر خوشگله
ژنرال
چقدم سبزه س ماهی
ماهی