₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » نمونه‌های واقعی از متن طلب نمره در راه خدا ..........
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » نمونه‌های واقعی از متن طلب نمره در راه خدا ..........

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

نمونه‌های واقعی از متن طلب نمره در راه خدا ..........

3776 بازدید، 9 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

11 تصویر این بخش در دسترس نیست

11 سپاس: jaj، serpent، دلشاد، Kishe Mehr، بچه مثبت، gilas، محسن صائب، ژنرال، garfild، حورا، هوشمند

• 1 سپاس: ♥Rose♥

• serpent

من یه بار همچین چیزایی نوشتم بعدش عکس یه دست گدایی زیرش نقاشی کردم که مثلا نمره بهم بده ، بعدش که برگه اومد دستم دیدم نمره که نداده هیچ ، روی دستی که نقاشی کرده بودم یکم خیس بود و چروک داشت ، فکر کنم فقط تف کف دستم انداخته :4:
    2 سپاس: Kishe Mehr، ♥Rose♥

• دلشاد

یاد فیلم مارمولک اقتادم :4:
    1 سپاس: ♥Rose♥

• Kishe Mehr

خب درستو بخون محتاج اینو اونم نباش :86:اصلا یادم نمیاد همچین چیزایی پای برگه نوشته باشم :24:
    یه زمانی برگه های امتحانی که بابام می اوردن خونه رو می نشستیم تصحیح میکردیم و آی میخندیدیم :23: مثلا سال 76 یکی نوشته بود استاد ما فقط به خاتمی رأی میدیم :bahone:

• gilas

آخری چرا 20 شده بود ؟؟؟

فکر کنم همشون مال یه استاد و درس بود چون همه فکر میکردن درس 4-5 رو امتحان دارن در حالی که 2-3 بود :4:

• محسن صائب

خدا رحمت کنه
    یکی از بزرگان تعریف میکرد
    قبل از انقلاب توی یکی از محلات مشهد زنی زندگی میکرد که مشهور به فساد بود . کار او به صورتی بود که بارها شکایتش رو کرده بودند
    او باری به نزد اقا اومده بود و تقاضا کرده بود که نماز شب خوندن رو یاد بگیرد
    .
    اقا خیلی خوشحال که حتما این خانم توبه کرده ،بصورت کامل به او یاد میدهد و کلی هم به این زن التماس دعا میگوید( با خودش میگوید این زن متحول شده
    .
    بعد چند متوجه میشه کارهای این زن هیچ عوض نشده و او هنوز به روال سابق کار خود را انجام میدهد
    .
    پیگیری ها نکته جالبی رو نشان میدهد
    این زن در جایی میخواند که یکی از اثرات نماز شب نورانیت چهره است
    بفکر فرو میرود که نماز شب بخواند تا با چهره ای نورانی بتواند مشتری های بیشتر جلب
    کند :66:

5 سپاس: ♥Rose♥، ژنرال، Kishe Mehr، حورا، jaj

• ژنرال

اساتید باید نظر بدن :bahone:

محسن صائب,
    :83:

این مشهدم عجب جائیه ها :50:

• 1 سپاس: ♥Rose♥
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: