₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » خاطرات یک عاقد (7)
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » خاطرات یک عاقد (7)

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

خاطرات یک عاقد (7)

1298 بازدید، 5 پست، نویسنده: Ahora Quien

• Ahora Quien

رد اسکارهای زخم مثل یک نقشه بر روی دستهای جوان کشیده شده و پیشانی اش در جاهایی رنگ غیر معمول یافته بود.
    پوست های کشیده و چروک خورده دستش کاملا هویدا بود ، وقتی برروی دفتر ثبت امضاهای متعدد می زد..
    امضاها را که تمام کرد و گام به گام همراه عروس به سمت سالن عقد رفت ، تازه متوجه مرد میانسالی شدم که آنسوتر نشسته بود و با دستمال کاغذی دستش بازی می کرد و گاهی از گوشه چشم قطره اشکی می سترد .

داماد گفت : بابا بیاین دیگه…

مرد لبخندی ساختگی ، برای پنهان کردن غصه اش بر چهره نشاند ، از جایش بلند شد و با خوشرویی راه افتاد و
    گفت : بریم رضاجان…

مراسم که به پایان رسید همان مرد در حالیکه با من خداحافظی می کرد گفت : برای خوشبختی پسرم دعاکنین… اون یک سالیه که زجر زیادی کشیده..

گفتم : انشااله خوشبخت بشن.. چی شده بود مگه؟

گفت : هیچی دیگه یه روز که وارد خونه میشه مادرشو می بینه که داره توشعله آتیش می سوزه.. مادرشو بغل می کنه و سعی می کنه خاموشش کنه.. مادرش بعدا تو بیمارستان فوت کرد و حالا من مونده ام و رضا و یه عالمه چین و چروک روی دست و صورتش ..دعا کن خوشبخت بشن.

تجربه یک عاقد : نشان های عاشقانه رضا بر دستانش همیشگی است.. عاشقانه ای برای مادر…

6 سپاس: دلشاد، gilas، Kishe Mehr، ♥Rose♥، هوشمند، mojde

• دلشاد

1 سپاس: Ahora Quien

• 1 سپاس: Ahora Quien

• Kishe Mehr

:17: خدا همه ی مادرا رو حفظ کنه
    2 سپاس: ♥Rose♥، Ahora Quien

• Ahora Quien

دلشاد,
    :2:
    gilas,
    :2: