₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » ^_^ فقط بخـــــــون و بخــــــــند ^_^
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » ^_^ فقط بخـــــــون و بخــــــــند ^_^

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

^_^ فقط بخـــــــون و بخــــــــند ^_^

1709 بازدید، 14 پست، نویسنده: بندری

• بندری

فقط بخونو بخند

آآآآقااااا … واسه شما این حالت پیش اومده ؟؟؟ عایا ؟ هل ؟ هذا ؟
    تو خونه جلو آینه ای : اَاَه اَه چقد موهام زشت شده برم کوتاشون کنم !
    تو آرایشگاه که میری جلو آینه : به به ، این دیگه کیه ؟ چه مدل موی قشنگی !!؟؟ اِاِ اینکه منم ؟
    .
    .
    راهنمای علمی و عملی استفاده از نخ دندان :
    آنقدر به کارتان ادامه دهید تا روی نخ خون مشاهده کنید ، این یعنی هیچ چیز اضافه ای بین دندان ها موجود نیست و شما دارید بــــــــــــــــــــــــــــــوق !
    .
    .
    و خداوند انسانهایی را آفرید که به اشتباه فکر می کنن خیلی خوشمزه هستن و بدین سان اعصاب بشریت به فنا رهسپار گشت !
    .
    .
    یه شب خونه تنها بودم یهو صدای خنده از حیاط شنیدم ، گفتم برم بیرون ببیم کیه …
    رفتم تو حیاط و چند متری رفتم جلو وایسادم بازم دیدم میخنده ، بازم یه خرده رفتم جلو وایسادم ، بازم صدای خنده اومد !
    داشتم خودمو خراب میکردم ولی بازم رفتم جلو …
    الان فهمیدین حیاطمون بزرگه یا بازم برم جلو ؟؟؟
    .
    .
    یادش بخیر بچه بودیم وقتی معلم بهمون اجازه میداد بریم دستشویی انگار بلیت سفر به اروپا بردیم !
    .
    .
    یارو مخاطب خاصش زنگ زده با گریه میگه پویا میخوان منو از تو جدا کنن ، داره واسم خواستگار میاد !
    پویا نمیدونم قراره چی بشه ؟!
    وااااای خدای من اگه جوابم مثبت باشه چی ؟ هیچوقت خودمو نمیبخشم !
    من o_O
    خواستگار ^_^
    اسماعیل فلاح خبرنگار اعزامی صدا و سیما
    .
    .
    این تروریستا که بمب میزارن و بعد مسئولیتش رو می پذیرن ، اینا خیلی آدمای مسئولیت پذیرین …
    به نظرم دخترا باید یه همچین آدمایی رو واسه زندگیشون انتخاب کن !
    .
    .
    یه سری گیگیلی ها هستن که وقتی از دماغت درشون میاری ، هرچقدر میمالیشون زیر میز کامپیوتر از دستت جدا نمیشن !
    خواستم بگم اینارو اذیت نکنید ، اینا یه قهرمانن ، اینارو باید پا شد رفت شست …
    .
    .
    ملت با ماچ و نوازش و قربون صدقه از خواب بیدار میشن ، مام با صدای افتادن قابلمه وسط آشپزخونه !
    .
    .
    ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﻋﺰﻳﺰﺍﻧﻲ ﻛﻪ ﻧﺎﻣﺰﺩ انتخابات ﺷﺪﻥ ﺳﻔﺎﺭﺵ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﻗﺪﺭ ﺍﻳﻦ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺭﺍ ﺑﺪونن !
    ﺩﻭﺭﺍﻥ ﻧﺎﻣﺰﺩﻱ ﺧﻴﻠﻲ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺷﻴﺮﻳﻨﻴﻪ …
    .
    .
    موهامو میبندم ، میگن مثه دم خر شدی …
    صاف میکنم ، میگن شکل دخترا شدی …
    هیچکار نمیکنم ، همونجوری فرفری میمونه ،‌ میگن شکل گوسفند شدی …
    رفتم کوتاه کردم ، همون آدما اومدن میگن موی بلند بهت بیشتر میاد !!!
    .
    .
    اینایی که به اینترنت اکسپلورر احترام نمیزارن همونایی هستن که پدر مادراشونو میفرستن خونه سالمندان !
    .
    .
    بعضی آدما آنچنان گنج های بی بدیلی هستن که باید حتما دفنشون کنی !
    .
    .
    به سگ ها که محبت میکنی باوفا میشن
    به آدم ها که محبت میکنی هار میشن
    عامااااا به خر که محبت میکنی اصلا براش فرقی نداره !
    از بس که ثبات شخصیت داره این بزگوار …
    .
    .
    نمیدونم چرا دخترای امروزی از سایز کله شون راضی نیستن !
    حتما باید یه قابلمه یا زودپزی چیزی بزارن زیر روسریشون تا سرشون بشه اندازه گنبد امامزاده داود !
    .
    .
    دوست عزیز اگر روزی دیدی دشمن داری ، بدان یک جا یک کرمی ریخته ای ، یک انگولکی کرده ای ! الزاما دلیل بر موفقیت شما نیست ! قربون اون اعتماد به نفست برم !!! مردم که دیوانه نیستن !
    اگر هم روزی ترکت کردن ، حالا نه که حتما لیاقتت رو نداشتن !!! ۲% احتمال بده آدم غیر قابل تحملی بودی !!! هان ؟ نظرت چیه ؟؟؟
    .
    .
    هروقت حوصله ندارم این همه صفحه رو ببندم و کامپیوترو خاموش کنم ، کلید سه راهـی رو از پایین با پام فشار میدم و خطاب به کامپیوتر میگم : فکر کن برق رفت !!!
    والا !!! چه کاریه یه ساعت طولش میدین ؟؟؟
    .
    .
    وصیت کردم بعد مرگم تو مراسم ختم هر کی گفت : خدا بیامرزتش راحت شد ، همچین با لبه ی سینی حلوا بکوبن تو دهنش که درجا راحت بشه بیاد پیش خودم !
    .
    Berooztarinha.com
    .
    اس ام اس مخاطب خاصم به من :
    سلام عزیزم ، از سرکار اومدی ؟ خسته نباشی ، نهارخوردی ؟ نوش جان !
    خب من چی بگم الان ؟ خودش میپرسه خودش جواب میده ؛ یعنی خاک بر سر همین کاراشم !
    .
    .
    ارتباطات توی ایران اینجوریه که به طرف ایمیل میزنی بعد باید اس ام اس بفرستی “ایمیلتو چک کن” بعد باید زنگ بزنی بگی “اس ام اساتو چک کن” !
    .
    .
    دکتر برای تست کردن سه تا دیونه یه سیب میزاره روی میز و میگه : هرکس اسم این میوه رو درست بگه آزادش می کنم.
    اولی میگه : انگور.
    دومی میگه : چغندر.
    سومی میگه : سیب.
    سومی رو آزادش می کنن ، وقتی به محوطه ی تیمارستان میرسه میگه : سرتون کلاه گذاشتم اون خیار بود !!!
    .
    .
    به لقمان گفتند با چی میای اینترنت ؟
    گفت : با بی ادبان !
    .
    .
    یه قسمت میتی کومان بود که یارو علامت مخصوص حاکم بزرگو پیازم حساب نکرد و میخواست بزنه پیرمرده رو بکشه که زدن کشتنش !
    خیلی با خدا بیامرز حال کردم …
    شادی روح پر فتوحش ۱دقیقه سکوت لطفا …
    .
    .
    یکی از تفریحات دهه شصتیا و هفتادیا این بود که به یکی میگفتن پیشونیتو پاک کن و در همین حین چونشونو میخاروندن ، بعد اون یارو گیج میشد چونشو پاک میکرد !
    .
    .
    یادش بخیر بچه بودیم این متر آهنی ها رو میگرفتیم سیخ میبردیم بالا بعد میشکست افسرده میشدیم !
    .
    .
    آشپزه اومده تو تلوزیون میگه میخوام یه ساندویچی آموزش بدم که دانشجوهایی که تو خوابگاه هستن و فر ندارن روی همون گاز کوچیک بتونن تهیه کنن !!!
    حالا مواد اولیه ش چی بود ؟
    گوشت بوقلمون دودی ، پنیر پیتزا ، نون تست ، سس فرانسوی و سایر مخلفات …
    .
    .
    آن چیست که چشم دارد ولی نمیبیند ؟ پا دارد ولی حرکت نمیکند ؟ بال دارد ولی پرواز نمیکند ؟ نوک دارد ولی غذا نمیخورد ؟
    پرنده ی مرده‏ !‏‏!‏‏!‏‏
    .
    .
    من اگه همین الانم زلزله بیاد با باقیمونده غذایی که لای دکمه های کیبوردم هست میتونم یه ماه زیر آوار زنده بمونم !
    .
    .
    فیلم عروسی تنها مشکلی که داره اینه که باید به بچه ت توضیح بدی چرا تو عروسی نیست !
    .
    .
    این که بعضی وقتا با خودم تو خونه حرف میزنم خیلى عجیب نیست ولى اینکه گاهى وسطاش میخندم زیاده رویه دیگه نه ؟
    .
    .
    سیاست های غلط به این میگن :
    سیاثط ، صیاصت ، ثیاصت ، سیاصط ، ثیاثت ، صیاست ، صیاثط …
    .
    .
    چشمم دیگر آب نمی خوره ، لامصب رانی ام گرفتم نخورد …
    به نظرتون ببرمش سینما باهام آشتی میکنه آیا ؟؟؟

17 سپاس: serpent، ژنرال، mojde، دلشاد، aac198000، ماهی، Kishe Mehr، Ahora Quien، gilas، zrnznn، Cyrus66، بچه مثبت، ♥Rose♥، jaj، kahkeshan، هاچو هاچو، javad1020

• serpent

مرسی خیلی عالی بود

:23: :23::23::23:

1 سپاس: بندری

• mojde

• ژنرال

• 1 سپاس: بندری

• aac198000

نقل قول: بندری

یادش بخیر بچه بودیم این متر آهنی ها رو میگرفتیم سیخ میبردیم بالا بعد میشکست افسرده میشدیم !

هروقت حوصله ندارم این همه صفحه رو ببندم و کامپیوترو خاموش کنم ، کلید سه راهـی رو از پایین با پام فشار میدم و خطاب به کامپیوتر میگم : فکر کن برق رفت !!!
    والا !!! چه کاریه یه ساعت طولش میدین ؟؟؟

:4: :23:

2 سپاس: zrnznn، بندری

• ماهی

ملت با ماچ و نوازش و قربون صدقه از خواب بیدار میشن ، مام با صدای افتادن قابلمه وسط آشپزخونه !

.
    نمیدونم چرا دخترای امروزی از سایز کله شون راضی نیستن !
    حتما باید یه قابلمه یا زودپزی چیزی بزارن زیر روسریشون تا سرشون بشه اندازه گنبد امامزاده داود !
    .

ارتباطات توی ایران اینجوریه که به طرف ایمیل میزنی بعد باید اس ام اس بفرستی “ایمیلتو چک کن” بعد باید زنگ بزنی بگی “اس ام اساتو چک کن”

:23:

2 سپاس: zrnznn، بندری

• Kishe Mehr

247
    توی خیابون بودم یه ساعت دست قشنگی دست یه آقایی بود گفتم ببخشید این ساعتو از کجا خریدین؟
    گفت از بی ادبان!
    خوب دقت کردم دیدم لقمانه :bahone:

• Ahora Quien

عالیییییییییییییییییییییی بودنننن مرسسسسسسسسسسسسیییییییییییییییی :10:

• gilas

• zrnznn

خیلی باحاللللللللللل بود :83:

• بندری

serpent,
    mojde,
    ژنرال,
    دلشاد,
    aac198000,
    ماهی,
    Kishe Mehr,
    Ahora Quien,
    gilas,
    zrnznn,

سپاس :46:

• بچه مثبت

آفرین آفرین :bahone:

خداوند انسانهایی را آفرید که به اشتباه فکر می کنن خیلی خوشمزه هستن
    :39:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• هاچو هاچو

اسماعیل فلاح خبرنگار اعزامی صدا و سیما

:23: یه اون بدبخت چه ربظی داره آخه :83:
    .
    یه قسمت میتی کومان بود که یارو علامت مخصوص حاکم بزرگو پیازم حساب نکرد و میخواست بزنه پیرمرده رو بکشه که زدن کشتنش !
    خیلی با خدا بیامرز حال کردم …
    شادی روح پر فتوحش ۱دقیقه سکوت لطفا …
    .

:23: :23:
    عالییییییی بود یره :95:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: