سلام و سپاس . والا چی بگم !!! که نگفتنم بهتره ... 4 سال پیش برای گردش با همسرم رفتیم باغ . خیلی شلوغ بود . زنجان شهر کوچیکیه . متأسفانه تو اون جمع خیلیا مارو میشناختن . نشستیم زیر یه تپه . کباب پز و آماده کردیم و جوجه هارو سیخ کشیدیم و درحال کباب کردن بودیم . منم از همه جا بی خبر ، نگو یه آقا چند تا گاو و آورده تا بچرن . از پشت سر ما رد میشدن . از رو تپه . خیلی هم بی سر و صدا . نگو یکی از گاوهای چموش هوس کارای بد بکنه . سایشون افتاد جلو ما و منم تا حالا ندیده بودم حیوونا چطوری .... خلاصه یهو یه سایه بزرگه وحشتناک دیدم که بلند شد و انگار حمله کرد به سایه ی جلوئی . چنان جیغی کشیدم که فکر میکنم مردمی که تو باغهای مجاور بودن هم برگشتن و مارو نگاه کردن و کلی خندیدن ... چنان آبروریزی شد که همسرم کبابهارو نیمه پز جمع کرد و زغالهارو خاموش کردیم و برگشتیم خونه ...
نقل قول: هاچو هاچو
کاش میشد فهمید موقع س..س چی به هم میگن؟
فکر نکنم چیزی بهم بگن . چون اگه میگفتن من اون موقع میشنیدم و متوجه میشدم و آبروریزی راه نمینداختم ...
soheyla
والا چی بگم !!!
که نگفتنم بهتره ...
4 سال پیش برای گردش با همسرم رفتیم باغ . خیلی شلوغ بود
نشستیم زیر یه تپه . کباب پز و آماده کردیم و جوجه هارو سیخ کشیدیم و درحال کباب کردن بودیم .
منم از همه جا بی خبر
نگو یه آقا چند تا گاو و آورده تا بچرن . از پشت سر ما رد میشدن . از رو تپه . خیلی هم بی سر و صدا .
نگو یکی از گاوهای چموش هوس کارای بد بکنه . سایشون افتاد جلو ما و منم تا حالا ندیده بودم حیوونا چطوری ....
خلاصه یهو یه سایه بزرگه وحشتناک دیدم که بلند شد و انگار حمله کرد به سایه ی جلوئی .
چنان جیغی کشیدم که فکر میکنم مردمی که تو باغهای مجاور بودن هم برگشتن و مارو نگاه کردن و کلی خندیدن ...
چنان آبروریزی شد که همسرم کبابهارو نیمه پز جمع کرد و زغالهارو خاموش کردیم و برگشتیم خونه ...
فکر نکنم چیزی بهم بگن . چون اگه میگفتن من اون موقع میشنیدم و متوجه میشدم و آبروریزی راه نمینداختم ...
rezaam78
beh
mansour12247
هاچو هاچو
Kishe Mehr
نه گفته اول مووووووووووو بعد توووووووووووو
kasragtr
aac198000
fgrpmm
SaMaN TaJ
jaj
نجمه منظورت مفهوم نیست دوباره بگو اگه یادت میاد