ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
███◀ افزونه برای فایرفاکس ▶████◀ plug-in for Firefox ▶███
Kishe Mehr
سلام دوستان عزیز
خلاصه اینکه خودم از این افزونه ها خیلی استفاده میکنم و گفتم تنها خوری نباشه و به شما دوستان عزیز هم معرفی کنم تا شما هم از این برنامه ها بی بهره نمانید
حل بزرگترین مشکل فایرفاکس
فایرفاکس برترین و محبوبترین مرورگر، در بین مرورگرهای دنیاست. این را به راحتی می توان از تعداد افزونه ها و پلاگین های این مرورگر متوجه شد. متاسفانه ، فایرفاکس یک مشکل بسیار بزرگی به نام اشغال بیش از حد فضای رم داشت که اکثرا به بالای ۱۰۰۰۰۰۰ K نیز میرسید ( در سیستم خود من ) . دیگر نگران این مشکل نباشید چرا که با نصب برنامه ی Firefox Ultimate Optimizer 2010 می توانید از شر این ایراد در امان باشید. به تصویر زیر که فضای فایرفاکس به در آن به تصویر کشیده شده است، توجه کنید.
حل مشکل تایپ فارسی در Address Bar فایرفاکس
همانطور که میدانید در مواقعی که زبان نوشتاری بر روی زبانی غیر از انگلیسی قرار دارد، اگر بخواهید در آدرس بار فایرفاکس کلیک کنید و آدرس سایتی را تایپ کنید، به مانند IE زبان سیستم را به EN تغییر نمی دهد و شما بعد از تایپ آدرس متوجه می شوید که اشتباه تایپ شده است و یا سایر مشکلات از این قبیل. این افزونه، به شما کمک می کند، زبان نوشتاری سیستم شما در هر زبانی که باشد من جمله فارسی، در حین کلیک بر روی نوار آدرس، زبان نوشتاری ویندوز به طور اتوماتیک به انگلیسی تغییر داده می شود و جالب اینکه اگر از منوی نوار آدرس به فیلد دیگری برگردید، زبان به حالت قبلی باز خواهد گشت.
افزونه ی Babylon برای فایرفاکس
افزونه ی بابیلون برای فایرفاکس : کمتر کسی پیدا می شود از Babylon شناختی نداشته باشد. بابیلون، یک فرهنگ لغت جهانی ست که بصورت آفلاین و آنلاین می تواند ، کار ترجمه ی (لغت) را انجام دهد. در این پست افزونه ای را برایتان معرفی می کنم، گزینه ای را به منوی کلیک راست اضافه می کند، که در صورت کلیک بر روی آن، معنا و مفهوم لغوی کلمه ی انتخاب شده را به زبان های قابل انتخاب افزونه نمایش می دهد. متاسفانه ایرادی که این افزونه دارد، عدم پشتیبانی از فارسی است. ولی در هر صورت می تواند برای کاربران حرفه ای مفید باشد. برای دیدن تصویر در اندازه ی اصلی؛ بر روی عکس کلیک کنید.
افزونه ی فیلمبرداری از صفحه ی مانیتور، فایر فاکس و …
این افزونه بیشتر به درد کسانی می خورد که می خواهند پروژه های آموزشی از گشت و گذار در وب و کامپیوتر (فیلمبرداری باصدا) ایجاد کنند ! طرز کار افزونه بسیار راحت و آسان است. تصویری از محیط مربوط به افزونه را در زیر می بینید !
این افزونه آیکن کوچکی در قسمت سمت راست نوار وضعیت اضافه می کند که می توانید مدیریت کنید ! این هم تصویر مربوط به آیکن برنامه ! قابلیت مهم دیگه این افزونه این است شما اگر صاحب سایت و یا وبلاگی هستید، خیلی راحت می توانید فیلم را به صورت نمایشی ( Youtube ) در سایت و یا وبلاگ خود قرار دهید.
افزونه ی نمایش Tab برای فایرفاکس
برخی مواقع که Tab های متعددی را باز نموده اید، دوست دارید بدون ترک Tab جاری، سری به Tab های بعدی و یا قبلی بزنید که در حال لود شدن است و یا دانلود و یا هر مورد دیگری. این افزونه به شما این امکان را می دهد، اگر با نشانگر ماوس بر روی هر Tab دلخواهی مکث کنید، محتویات آن Tab در ابعاد کوچکتر برایتان نمایان خواهد شد . به مانند تصویر زیر !
فعلا اینها رو داشته باشید و اگه مشتاق بودید بازم ادامه خواهم داد که البته امیدوارم تاپیکهای اینجانب که هدفم "ادامه دار بودن تاپیکها" هست ، استمرار داشته باشه ، البته با کمک شما دوستان گرامی هر چند شما هم می توانید هر موقع افزونه/پلاگینی برخورد کردید برای دوستانتون هم به اشتراک بگذارید
بچه مثبت
به نظر منم فایرفاکس عالیه یچ یچ!
من از این دو افزونه زیاد استفاده میکنم:
FireShot برای عکس گرفتن از صفحات وب!
Video DownloadHelper برای سیو کردن هر جنبنده ای
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
تشکر امین جان
خب این امکان روی هر کی بردی هست. دکمه ی Print Screen. ولی بهرحال بازم مرسی
هر چند دانلود ویدیوها رو پلاگین ِ دانلود منیجر IDM زحمتشو میکشه ولی خب این رو هم استفاده میکنم. مرسی
پس وقتی میخواستی بری گوگل نزدی صصص.لخخلمث.زخئ
بچه مثبت
فکر نمیکردم به توضیح بیشتر نیاز باشه اما یه عکس برات میذارم تا فرق screen shot با عکس گرفتن از صفحه وب مشخص بشه!
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستچون امروزه دامنه با زبان غیر انگلیسی (مثلاً فارسی) هم وجود داره هرچند هنوز کم رونقه!
zrnznn
نمایش یا پنهان متن
امتحانمو خوب دادم...سرخوش شدمKishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
البته چون من این ذهنیت رو از دکمه ی روی کیبرد داشتم فکرم به اونجا منحرف شد و همچنین به اون لینک که رفتم دیدم فقط از یک صفحه اسکرین شات گذاشته شده فکر کردم اینم مثل همین دکمه هه هست. بهرحال مرسیحالا چرا میزنید؟
چندین نفر رو دیدم که چنین مشکلی داشتن از جمله خودم...
نمایش یا پنهان متن
امتحانمو خوب دادم...سرخوش شدم
نمایش یا پنهان متن
حقیقتش الان فقط اومدم بگم امتحانمو خوب دادم
نمایش یا پنهان متن
شوخیدم
بچه مثبت
Snagit
البته تو سایت های ایرانی کرک شدش هست!
دلشاد
بندری
♥Rose♥
بچه مثبت,
بسیار عالی
افزونه هاتون مستدام
ولی برای جنبنده های آقا بهروز تو تاپیکاشون عمل نمیکنه !
jaj
Life Dream
تاپيك خيلي مفيدي بود مجتبي جان، خوب و واضح توضيح داده بودي، من براي سايتهايي كه ديتابيسشون بر اساس اينترنت ايكسپلورر هست از اينترنت ايكسپلورر و براي سايتهاي ديگه از كروم و براي موبايلمم از اپرا استفاده ميكنم، فاير فاكس و كروم دو رقيب اصلي و جدي هم هستن با اين تفاوت كه:
You have question in mind something like below
What is the Fastest Web Browser in 2013 ?
What is the fastest web browser for windows 7 ?
Which is the fastest web browser for Windows XP ?
Which is the fastest and best web browser
so, Here I will give you a list of Top 5 fastest web browser for your pc which will help you to faster your work.
TOP 5 WORD'S FASTEST WEB BROWSER
Google Chrome
Google Chrome is the one of the best web browser in all browser list. This browser are very easy to download and install. This is the best and comfortable web browser. You can watch movie, cricket, listen music and also playing game without any interruption in this browser.
Mozilla Firefox
This browser are better for surfing internet, downloading application, software, programe, games, music and video. This browser are better for web developer. You can add and install free apps with easy installation.
Internet Explorer
Internet Explorer are default web browser which is install automatically on every operating system. This browser are easy to use.
Opera
Opera is also the fastest browser. you can also install many apps which you like.
Safari :
Safari web browser's main feature is it's mainly use on mobile apps and also in iphones.
كروم هم اپن سورس هست و افزونه داره! ميگي نه؟ بفرما...
https://chrome.google.com/webstore/category/extensions?hl=en-US
اي ملت غيور بوفيلند به پا خيزيد كه كروم سرعت و امتيتش خيلي بيشتره ها اين داره اغفالتون ميكنه
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
مرسي مجتبي جان، شوخي كردم و ممنون به خاطر تايك خوبت و زحمتي كه كشيدي
هاچو هاچو
Kishe Mehr
مخلص داش بهروزی
خدا رو شکر که مورد استفاده قرار گرفت
لطف عالی متعالی
jaj,
مرسی حاج جاج جان... ببینم از اینا واسه چیزبوووووووق ندارید؟
مخلصم یره. ولی از موزیلا استفاده کن ، هر کی اینو پوشیده دیگه درنیاورده
لااقل این یکی رو با UC بیا
اینایی که میان توی تاپیک و بعد تبلیغ خودشونو میکنن، همونایی هستن که میرن ستاد انتخاباتی یه نفر و بعد به یه نفر دیگه رأی میدن
خواهش میشه. ولی خب در کل من همه ی مرورگرها رو استفاده کردم و حتی توی اون متن انگلیسی هم نتونسته بگه کدومش بهتر از همشه. بازم بخاطر گل روی شما از کروم استفاده میکنم
gilas
Life Dream
حتماً امتحان ميكنم، برام سرعت و امنيت و ساپورت جاواش مهمه سرعتش خوب بود حتماً از اين به بعد استفاده ميكنم
به جون خودم من همون كروم رو استفاده ميكنم
آره حتماً نصب و استفاده كن، البته از خود سايت گوگل كه اخرين ورژن رو بدون تغييرات ايراني جماعت به دست بياري
http://www.google.com/chrome
توو متن كه نوشته:
Google Chrome is the one of the best web browser in all browser list
نمایش یا پنهان متن
استفاده كني ها!نمایش یا پنهان متن
هاچو هاچو
نه یره تو بیا کرومی شو! هرکی اینو در آورده دیگه فرصت نکرده بپوشه
Life Dream
حرف دل منو زدي! كيشي جان توو كرومي شو، اگه به اپرا برگشتي... خوب برگشتي ديگه!
Kishe Mehr
تو هم بین پیغمبرا جرجیس رو پیدا کردی
هر چیزشم که بد باشه فقط سرعت رو داشته باششششش
پس نباید تبلیغشو توی تاپیک ِ رقیب بکنی
خب اینکه گفته کروم "یکی از" بهترین مرورگرهاست
یره می پوشمش به شرطی که نذاری من حساب کنم
یکی کلی پول بدهکار بوده به کسی. میگن خب بیا پولمو پس بده. اونم میگه والا حالا اشکالی نداره. ولی خب من اگه بخوام این پول رو پس بدم می دونی چقدر باید وقت بذارم و پولها رو بشمارم؟
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→