لیدی گاگا از جمله افرادی است که همیشه لباس های عجیب به تن میکند. او این بار در هفته مد لندن با لباسی کاملا پوشیده حضور پیدا کرد و حتی صورت خودش را نیز مخفی کرده بود!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
من قبلنا فکر می کردم دخترایی که ظاهر متفاوتی برا خودشون درست می کنند عقده ای و کمبود دار هستند و میخاند با ظاهر متفاوت و جلوه نمایی عقده خود کم بینی خودشون رو ارضاء کنند ولی بعدها با آشنا شدن با چند نفرشون فهمیدم معمولأ این قشر چقدر از لحاظ روانی سالم ترند. هر انسانی دوست داره مورد توجه باشه حالا بعضیها با ظاهرشون این توجه رو جلب می کنند و بعضیها با تخریب شخصیت دیگران و غیبت و تهمت و ... آدمهایی که با ظاهر متفاوت دارند داد می کشند که من دوست دارم مورد توجه باشم خیلی شجاعتر و سالمتر از اونایی هستند که این حس رو سعی می کنند تو خودشون سرکوب کنند ولی نمی دونند که هیچ حسی سرکوب نمی شه و فقط از یه حس ازضاء نشده به یه عقده تبدیل میشه. البته منکر افراط و تفریط نیستم ولی تا جایی که آزاری برا دیگران نداشته باشه به نظر من مجازه. من کلأ آدمای متفاوت رو دوست دارم.
♥Rose♥
▧ 9 تصویر این بخش در دسترس نیست
hadi04
واقعا از زندگی چی میخواد این؟
ماهی
booseh
بعد دم اون حیون های بیچاره رو آویزون کرده به خودش افتخار داره ؟؟؟
نشونه سنگدلیشه ....
دلشاد
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
jaj
serpent
gilas
هاچو هاچو
البته اونا هم حتما دارن این و اُسکل میکنن که سوژه خندشون جور بشه
zrnznn
KuRoSh
ولی چقدر تغییر کرده
دیااکو
آدمهایی که با ظاهر متفاوت دارند داد می کشند که من دوست دارم مورد توجه باشم خیلی شجاعتر و سالمتر از اونایی هستند که این حس رو سعی می کنند تو خودشون سرکوب کنند ولی نمی دونند که هیچ حسی سرکوب نمی شه و فقط از یه حس ازضاء نشده به یه عقده تبدیل میشه. البته منکر افراط و تفریط نیستم ولی تا جایی که آزاری برا دیگران نداشته باشه به نظر من مجازه. من کلأ آدمای متفاوت رو دوست دارم.
mahsa joon
♥Rose♥
mz56mz
ژنرال
نمایش یا پنهان متن
انصافاً اگر من نمیگفتم، کسی متوجه نمیشدآخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→