₪ انجمن بوف بوفی ₪ » گردشگری » ♦ پارک دومنظوره در اتریش ♦
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » گردشگری » ♦ پارک دومنظوره در اتریش ♦
1 2

بدون عکس

♦ پارک دومنظوره در اتریش ♦

2712 بازدید، 26 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

این پارک در داخل رودخانه گرونر سي درستیریا اتریش واقع شده. در فصل زمستان عمق این دریاچه به یک یا دو متر می رسد و پارک زمستانی "ستیرا" از آن ظاهر می شود و عاشقان بازی و ورزش به این پارک می آیند و به تفریح و پیاده روی می پردازند. اما در آغازفصل بهار وبالارفتن درجه حرارت هوا برفها در ارتفاعات به تدر یج آب می شود و به درون این رودخانه یا پارک می ریزد و این پارک زیبا را تا ارتفاع 12 متربه زیر آب می برد. این دریاچه رنگ سبز خود را از درخت ها و گیاهان سبز پارک می گیرد. دمای آب این دریاچه در فصل بهار بین 4تا 8 درجه سانتیگراد است. در فصل بهار این دریاچه بیشتر مورد توجه غواص ها برای تماشای درختان وگل ها در زیر آب قرار دارد ، ولی با آمدن فصل زمستان و ظاهر شدن دوباره پارک این دریاچه با استقبال مردم روبرو خواهد شد.

10 سپاس: jaj، serpent، Ahora Quien، دلشاد، mahsa joon، ژنرال، gilas، Kishe Mehr، هاچو هاچو، javad1020

• jaj

3 سپاس: ♥Rose♥، serpent، Kishe Mehr

• ♥Rose♥

نقل قول: jaj
    یه جوری گفتی دو منظوره فکرم جاهای بد رفت

شما فکرتون غیر از جاهای بد ، جای دیگر نمیره ؟! :21:

3 سپاس: serpent، jaj، Kishe Mehr

• serpent

♥Rose♥,
    فکر من میره :4:

1 سپاس: ♥Rose♥

• دیااکو

جاهای بد که خوبه؛ من اصلأ نمی دونم چرا هر چی کار با حاله بده؛ هر چی غذای خوشمزست مضره؛ هر کی می گند آدم بدیه با حاله؛ آدم خوبا ضد حالند؛ و قس علیهذا
    5 سپاس: ♥Rose♥، jaj، serpent، Ahora Quien، Kishe Mehr

• jaj

2 سپاس: ♥Rose♥، serpent

• ♥Rose♥

چرا میره جاهای خیلی خیلی بد

بهتره دیگه ادامه ندیم ، خطرناک شد :24:
    شما که این همه دستتون بازه ، عکسای سانسور شدۀ این پارک دو منظوره هم دارید! :10:

نقل قول: دیااکو
    جاهای بد که خوبه؛ من اصلأ نمی دونم چرا هر چی کار با حاله بده؛ هر چی غذای خوشمزست مضره؛

هر چیزی حد وسطش خوبه ، شما تعادل رو حفظ کن ، غذاهای خوشمزه هم میل کن :4:

2 سپاس: serpent، jaj

• jaj

نقل قول: ♥Rose♥
    شما که این همه دستتون بازه ، عکسای سانسور شدۀ این پارک دو منظوره هم دارید!

اگه توی اینترنت باشه حتما
    نمایش یا پنهان متندوستانم هر کتابی که پیدا نمیکنن به من میگن براشون پیدا می کنم

2 سپاس: ♥Rose♥، serpent

• ♥Rose♥

اگه توی اینترنت باشه حتما

بابا شوخی کردم شما جدی نگیر :19:
    دوستانم هر کتابی که پیدا نمیکنن به من میگن براشون پیدا می کنم

اون کتاب ریاضی مهندسی که معرفی کردین با هزار زحمت بعد از گذشت سه ساعت تونستم دانلود کنم اونم چی! یه فایل زیپ خراب که با نرم افزاری درستش کردم و وقتی بازش کردم دیدم به به ، به زبان کاملاً انگلیسی ، اصلا با جزوه ای که استاد گفته زمین تا آسمون متفاوت بود! :21:

2 سپاس: serpent، jaj

• serpent

• ♥Rose♥

serpent,
    به چی میخندی ! :7:

1 سپاس: serpent

• serpent

♥Rose♥,
    ب چیزی ک دان کردی :23::23::23:

• دیااکو

رزی من به این جملت که همه چی حد وسطش خوبه فکر کردم و دیدم چقدر درسته. شما توجه کن همه چیزای خوب وسطند. مهمترین میدون یک شهر وسط شهره. زیباترین مجسمه ها وسط میدونه. اصلأ چرا دور بریم با ارزش ترین اندامها وسط آدمه.
    2 سپاس: ♥Rose♥، دلشاد

• ♥Rose♥

رزی من به این جملت که همه چی حد وسطش خوبه فکر کردم و دیدم چقدر درسته. شما توجه کن همه چیزای خوب وسطند. مهمترین میدون یک شهر وسط شهره. زیباترین مجسمه ها وسط میدونه. اصلأ چرا دور بریم با ارزش ترین اندامها وسط آدمه.

:bahone:
    بیخیال جناب دیااکو ( چه اسم سختی هم داری) آخر تاپیکمو به قهقهرا میکشانی! :21:

نمایش یا پنهان متنمیدونم با موبایل کار میکنید ولی میگم شما یُخده به خودتان زحمت بدین هم میتونید سپاس بزنید و هم امتیاز ، جای دوری هم نمیره :24:

1 سپاس: Kishe Mehr

• دیااکو

مگه چی گفتم که تاپیکت به قهقرا می ره؛ فقط حرفت رو تصدیق کردم؛ چقدر ذهنت منحرفه؛ راستی چرا این نمایش یا پنهان متنت باز نمی شه؟

• Ahora Quien

جاهای بد که خوبه؛ من اصلأ نمی دونم چرا هر چی کار با حاله بده؛ هر چی غذای خوشمزست مضره؛ هر کی می گند آدم بدیه با حاله؛ آدم خوبا ضد حالند؛ و قس علیهذا

موافقم فجیحححححححح

• ♥Rose♥

مگه چی گفتم که تاپیکت به قهقرا می ره؛ فقط حرفت رو تصدیق کردم؛ چقدر ذهنت منحرفه؛

با ارزش ترین اندامها وسط آدمه.

پس اینو حتماً من گفتم ! :37:
    در ضمن ذهن من فقط به راه راست و مستقیم منحرف میشه :10:

راستی چرا این نمایش یا پنهان متنت باز نمی شه؟

راستی چرا نمیتونی بازش کنی ؟

• دیااکو

دیدی می گم فکرت منحرفه٫ منظور من قلبه که وسط سمت چپه البته یه خورده متمایل به راست٫ یا مغز که وسط جمجمست.
    این نمایش یا پنهان متنتم نمی دونم چرا باز نمی شه٫ شاید به خاطر اینه که در مورد امتیاز و اینجور چیزا صحبت کردی.

• ♥Rose♥

دیدی می گم فکرت منحرفه٫ منظور من قلبه که وسط سمت چپه البته یه خورده متمایل به راست٫ یا مغز که وسط جمجمست.

آهان یعنی همۀ اینها که فرمودی، وسط آدم هستن دیگه! به نقل از گفتۀ خودتون در پست قبلی.
    وسط سمت چت متمایل به راست! خودت اصلاً متوجه شدی چی گفتی، فکر کنم کلاً خودتون به تمام جهات منحرف شدین! خب فرمونتون رو عوض کنید که اینهمه انحراف داره ، براتون دردساز میشه ها از من گفتن بود
    :heehee:
    این نمایش یا پنهان متنتم نمی دونم چرا باز نمی شه٫ شاید به خاطر اینه که در مورد امتیاز و اینجور چیزا صحبت کردی.

یه امتیاز ناقابل که این حرفارو نداره، یکمی اون انگشت مبارکتون رو منحرف کنید میتونید امتیاز و یا Kiitos رو بفشارین

• دلشاد

دیااکو,
    ♥Rose♥,
    :83: :83: :83:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: