این پارک در داخل رودخانه گرونر سي درستیریا اتریش واقع شده. در فصل زمستان عمق این دریاچه به یک یا دو متر می رسد و پارک زمستانی "ستیرا" از آن ظاهر می شود و عاشقان بازی و ورزش به این پارک می آیند و به تفریح و پیاده روی می پردازند. اما در آغازفصل بهار وبالارفتن درجه حرارت هوا برفها در ارتفاعات به تدر یج آب می شود و به درون این رودخانه یا پارک می ریزد و این پارک زیبا را تا ارتفاع 12 متربه زیر آب می برد. این دریاچه رنگ سبز خود را از درخت ها و گیاهان سبز پارک می گیرد. دمای آب این دریاچه در فصل بهار بین 4تا 8 درجه سانتیگراد است. در فصل بهار این دریاچه بیشتر مورد توجه غواص ها برای تماشای درختان وگل ها در زیر آب قرار دارد ، ولی با آمدن فصل زمستان و ظاهر شدن دوباره پارک این دریاچه با استقبال مردم روبرو خواهد شد.
دوستانم هر کتابی که پیدا نمیکنن به من میگن براشون پیدا می کنم
اون کتاب ریاضی مهندسی که معرفی کردین با هزار زحمت بعد از گذشت سه ساعت تونستم دانلود کنم اونم چی! یه فایل زیپ خراب که با نرم افزاری درستش کردم و وقتی بازش کردم دیدم به به ، به زبان کاملاً انگلیسی ، اصلا با جزوه ای که استاد گفته زمین تا آسمون متفاوت بود!
رزی من به این جملت که همه چی حد وسطش خوبه فکر کردم و دیدم چقدر درسته. شما توجه کن همه چیزای خوب وسطند. مهمترین میدون یک شهر وسط شهره. زیباترین مجسمه ها وسط میدونه. اصلأ چرا دور بریم با ارزش ترین اندامها وسط آدمه.
رزی من به این جملت که همه چی حد وسطش خوبه فکر کردم و دیدم چقدر درسته. شما توجه کن همه چیزای خوب وسطند. مهمترین میدون یک شهر وسط شهره. زیباترین مجسمه ها وسط میدونه. اصلأ چرا دور بریم با ارزش ترین اندامها وسط آدمه.
بیخیال جناب دیااکو ( چه اسم سختی هم داری) آخر تاپیکمو به قهقهرا میکشانی!
نمایش یا پنهان متنمیدونم با موبایل کار میکنید ولی میگم شما یُخده به خودتان زحمت بدین هم میتونید سپاس بزنید و هم امتیاز ، جای دوری هم نمیره
دیدی می گم فکرت منحرفه٫ منظور من قلبه که وسط سمت چپه البته یه خورده متمایل به راست٫ یا مغز که وسط جمجمست. این نمایش یا پنهان متنتم نمی دونم چرا باز نمی شه٫ شاید به خاطر اینه که در مورد امتیاز و اینجور چیزا صحبت کردی.
دیدی می گم فکرت منحرفه٫ منظور من قلبه که وسط سمت چپه البته یه خورده متمایل به راست٫ یا مغز که وسط جمجمست.
آهان یعنی همۀ اینها که فرمودی، وسط آدم هستن دیگه! به نقل از گفتۀ خودتون در پست قبلی. وسط سمت چت متمایل به راست! خودت اصلاً متوجه شدی چی گفتی، فکر کنم کلاً خودتون به تمام جهات منحرف شدین! خب فرمونتون رو عوض کنید که اینهمه انحراف داره ، براتون دردساز میشه ها از من گفتن بود
نقل قول: دیااکو
این نمایش یا پنهان متنتم نمی دونم چرا باز نمی شه٫ شاید به خاطر اینه که در مورد امتیاز و اینجور چیزا صحبت کردی.
یه امتیاز ناقابل که این حرفارو نداره، یکمی اون انگشت مبارکتون رو منحرف کنید میتونید امتیاز و یا Kiitos رو بفشارین
♥Rose♥
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
♥Rose♥
شما فکرتون غیر از جاهای بد ، جای دیگر نمیره ؟!
serpent
فکر من میره
دیااکو
jaj
♥Rose♥
بهتره دیگه ادامه ندیم ، خطرناک شد
شما که این همه دستتون بازه ، عکسای سانسور شدۀ این پارک دو منظوره هم دارید!
هر چیزی حد وسطش خوبه ، شما تعادل رو حفظ کن ، غذاهای خوشمزه هم میل کن
jaj
اگه توی اینترنت باشه حتما
نمایش یا پنهان متن
دوستانم هر کتابی که پیدا نمیکنن به من میگن براشون پیدا می کنم♥Rose♥
بابا شوخی کردم شما جدی نگیر
اون کتاب ریاضی مهندسی که معرفی کردین با هزار زحمت بعد از گذشت سه ساعت تونستم دانلود کنم اونم چی! یه فایل زیپ خراب که با نرم افزاری درستش کردم و وقتی بازش کردم دیدم به به ، به زبان کاملاً انگلیسی ، اصلا با جزوه ای که استاد گفته زمین تا آسمون متفاوت بود!
serpent
♥Rose♥
به چی میخندی !
serpent
ب چیزی ک دان کردی
دیااکو
♥Rose♥
بیخیال جناب دیااکو ( چه اسم سختی هم داری) آخر تاپیکمو به قهقهرا میکشانی!
نمایش یا پنهان متن
میدونم با موبایل کار میکنید ولی میگم شما یُخده به خودتان زحمت بدین هم میتونید سپاس بزنید و هم امتیاز ، جای دوری هم نمیرهدیااکو
Ahora Quien
موافقم فجیحححححححح
♥Rose♥
پس اینو حتماً من گفتم !
در ضمن ذهن من فقط به راه راست و مستقیم منحرف میشه
راستی چرا نمیتونی بازش کنی ؟
دیااکو
این نمایش یا پنهان متنتم نمی دونم چرا باز نمی شه٫ شاید به خاطر اینه که در مورد امتیاز و اینجور چیزا صحبت کردی.
♥Rose♥
آهان یعنی همۀ اینها که فرمودی، وسط آدم هستن دیگه! به نقل از گفتۀ خودتون در پست قبلی.
وسط سمت چت متمایل به راست! خودت اصلاً متوجه شدی چی گفتی، فکر کنم کلاً خودتون به تمام جهات منحرف شدین! خب فرمونتون رو عوض کنید که اینهمه انحراف داره ، براتون دردساز میشه ها از من گفتن بود
یه امتیاز ناقابل که این حرفارو نداره، یکمی اون انگشت مبارکتون رو منحرف کنید میتونید امتیاز و یا Kiitos رو بفشارین
دلشاد
♥Rose♥,
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→