نوال الزغبی, میشه بشینی پیشمو یه شعـــر برام بخونی امشب یه کم تنها شدم میشه پیشم بمونی
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
تو تنها باش و من تنهای تنها / که دارم وقت تنهایی سخن ها
نگاه عاشقم تا آسمانهاست / مرا تا عرش اعلا نردبان هاست
نماز خلوتم را صد قنوت است / کلام شعر تنهایی سکوت است
بهش بگید فقط با بله و خیر جواب بده! فرصت توضیح دادن تو این بخش نداریم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بهش بگید فقط با بله و خیر جواب بده! فرصت توضیح دادن تو این بخش نداریم
اوه اوه چه کلاسی هم میزاره ! کی میره این همه راهو ! تو کدوم بخش فرصت توضیح دادن دارین؟ خب چون شما فرصت نداشتین منم به ایشون پیامتون رو ابلاغ کردم و ایشون هم بعد از ناز و ادا گفت کی بهتر از شما، جوابشون مثبت بود یعنی بله نمایش یا پنهان متن
هااااااااااااااااااااااای نفس کششششششششششششش برید کنار ببینم ، دو روز من نبودما ، همه رو برداشتن رفتن نگفتن پس بقیه چی کار بکنن؟ من از موقعی که دبیرستانی بودم همش توی کف این نوال زغبی بودم البته سر آهنگ امنیه عاشقش شدم ، نه یک دل بلکه صد دل امین شما برو یکی دیگه رو بردار این ماله منه البته فکر میکنم این آهنگ امنیه رو واسه امین خونده بوده حالا یا عمدا یا سهوا نتونسته علنی بگه امین دیگه گفته امنیه بخشکی شانس... دست روی هر کی میذاریم قسمت یکی دیگه میشه نمایش یا پنهان متنکاش از این اهنگه خاطره نداشتم.........
نقل قول: hadi04
یادش بخیر به خانومم نگید دوران جاهلیت تموم اتاقم عکس ایشون بود کلا از جنس صداش و کلاس خوندنش خیلی خوشم میاد البته الان متاهل شدم امیدوارم با هر کسی هست خوشبخت باشه امین جان
منننننننن اووووومدم نوالمو بدیننننننننننن چه همه خاطر خواه داشته این نوال من فکر میکردم فقط خودم... اون آلبوم مالومش رو از بس سی دیشو نگاه کردم آخر سر CD اومد تو خوابم گفت تو رو خدا دست از سر من بردار و فردای اون روز دیگه سی دیش نخوند این آهنگ که گذاشتی رو هم خیلی دوست دارم اولش نوال رو پله ها نشسته جوراب هم نداره پاش کنه بیچاره دلم واس ه این بضاعتش میسوخت همیشه
jaj
♥Rose♥
آقا جلال خودت پاپیش گذاشتی بیا خودتم سهمشو بده بره خیلی کار داره، گناه داره جوونه مردم !
♥Rose♥
قبلاً به یکی دیگه قول دادم نمیشه
شما که تو دست و بالتون فراوووووووووووووووون هستن، دیگه غصه نداره که ، هر چند تاشو خواستی به کنیزی خودت درآور تا چهارتا هم که براتون مجازه !!!
jaj
♥Rose♥
خب اول بگو معنی این شکلکا یعنی چی ؟ اصلاً با کی بودی؟!
منظورم آب و علف اون طرفی بود، هراز گاهی عکساشونو رو میکنی و به معرض نمایش میگذارین
خب حتماً خودش روش نمیشه ، شما که رو داری یکاری کن واسش
بچه مثبت
میشه بشینی پیشمو یه شعـــر برام بخونی
امشب یه کم تنها شدم میشه پیشم بمونی
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
میشه بشینی پیشمو یه شعـــر برام بخونی
اون کنیز توئه! سوال کردن نداره...
ژنرال
نه والا.
دست شما درد نکنه
♥Rose♥
تو تنها باش و من تنهای تنها / که دارم وقت تنهایی سخن ها
نماز خلوتم را صد قنوت است / کلام شعر تنهایی سکوت است . . .
نمایش یا پنهان متن
از طرف خانم نوال تقدیم میکنم به شماژنرال
♥Rose♥
قابل شما رو نداشت
بچه مثبت
نماز خلوتم را صد قنوت است / کلام شعر تنهایی سکوت است
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
♥Rose♥
اوه اوه چه کلاسی هم میزاره ! کی میره این همه راهو !
تو کدوم بخش فرصت توضیح دادن دارین؟
خب چون شما فرصت نداشتین منم به ایشون پیامتون رو ابلاغ کردم و ایشون هم بعد از ناز و ادا گفت کی بهتر از شما، جوابشون مثبت بود یعنی بله
نمایش یا پنهان متن
ماهی
gilas
عکس بدون آرایش و فتوشاپ رو رو کنید
Kishe Mehr
برید کنار ببینم ، دو روز من نبودما ، همه رو برداشتن رفتن نگفتن پس بقیه چی کار بکنن؟
امین شما برو یکی دیگه رو بردار این ماله منه
البته فکر میکنم این آهنگ امنیه رو واسه امین خونده بوده
بخشکی شانس... دست روی هر کی میذاریم قسمت یکی دیگه میشه
نمایش یا پنهان متن
کاش از این اهنگه خاطره نداشتم.........کاکو به منم باید تسلیت بگی
هاچو هاچو
چه همه خاطر خواه داشته این نوال من فکر میکردم فقط خودم...
اون آلبوم مالومش رو از بس سی دیشو نگاه کردم آخر سر CD اومد تو خوابم گفت تو رو خدا دست از سر من بردار و فردای اون روز دیگه سی دیش نخوند
این آهنگ که گذاشتی رو هم خیلی دوست دارم اولش نوال رو پله ها نشسته جوراب هم نداره پاش کنه بیچاره
alizaker
♥Rose♥
اوه اوه اوه ، پسرای این دور زمونه چکارا که نمیکنن ! حالا خوبه شنیدیم قحط الرجاله نه قحط النسوان !
دیـــــــــــــــــر اومدین ، سندش خورد به نام آقا امین
شما هم میتوانید از لیست انتخابی آقا جلال ، واسه خودتون سوا کنید
hadi04
به شما هم تسلیت میگم امیدوارم هر چه رژلب و گونه ایشون هست بقای عمر جنابعالی باشه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→