ســــــــــــلام نتایج نهایی مربوط به 34 هفته برگزاری مسابقه پیشبینی دوره دوازدهم لیگ برتر آماده شده که در این تاپیک ارائه میشود در ابتدا، وظیفه خود میدانم از تمام دوستان، مخصوصاً شركت كنندگان عزیز، صمیمانه تشكر كنم. همچنین تشكر ویژه میکنم از بهروز عزیز (دلشاد) که زحمت اصلی برگزاری پیشبینی را به عهده داشت. ستارهای به ایشان تقدیم میگردد.
و اما نتایج نهایی:
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متندلشاد: برنده 500 بوفی
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متنzrnznn: برنده 700 بوفی
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متنبچه مثبت: برنده 1000 بوفی
خلاصه امتیازهای كسب شده توسط كاربران در جدول زیر آمده است. (روی عکس کلیک نمایید تا واضح تر دیده شود)
دوستانی كه در بیش از 16 مسابقه شركت كرده اند (با توجه به جدول فوق)، در همین تاپیك اعلام نمایند تا امتیازات مربوطه به حسابشان واریز شود ( 16 شرکت 0 بوفی، 17 شرکت 85 بوفی ، 18 شرکت 90 بوفی و...) لطفاً ذکر کنید که در چند مسابقه شرکت کردهاید!
نتایج دورهای قبل هم اینجا قرار میدم که مقایسه کنید در این دوره نزول کردید یا صعود!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
در ابتدا، وظیفه خود میدانم از تمام دوستان، مخصوصاً شركت كنندگان عزیز، صمیمانه تشكر كنم.
منم از تمامی شرکت کنندگان تشکر میکنم داش امین شما هم خسته نباشید
نقل قول: بچه مثبت
دلشاد: برنده 500 بوفی
دوستانی كه در بیش از 16 مسابقه شركت كرده اند (با توجه به جدول فوق)، در همین تاپیك اعلام نمایند تا امتیازات مربوطه به حسابشان واریز شود( 16 شرکت 0؟بوفی، 17 شرکت 85 بوفی ، 18 شرکت 90 بوفی و...) لطفاً ذکر کنید که در چند مسابقه شرکت کردهاید!
31 مسابقه
نتایج دورهای قبل هم اینجا قرار میدم که مقایسه کنید در این دوره نزول کردید یا صعود!
من هیچ حرفی ندارم.... فقط میگم من این وسط حکم نخودی رو داشتم چون اگر ازم بپرسید اسامی تیم های لیگ رو هم بگو ..... فقط دو یا سه تا رو بلدم نمایش یا پنهان متنولی چقدر مزه میده ...ها حالا کی امتیاز هامو بهم میدید!
دستت درد نکنه امین جان و تبریک ویژه برای سومین مقام اولیِ پیاپی همچنین تبریک به بهروز و نجمه تشکر ویژه از بهروز جان که بدون وقفه و منظم کارشو انجام داد
این فصل بعضی هفته هارو نتونستم شرکت کنم و دیگه بی انگیزه شدم و جدی نگرفتم! فکر میکنم در مجموع 10 هفته شرکت کرده باشم.
یادش بخیر... پارسال با اختلاف 3امتیاز (یک هفته رو هم نتونستم شرکت کنم) مقام دومی رو تقدیمِ بهروز کردم
عمری باقی باشه، لیگ 92-93 به طور جدی شرکت میکنم و به امپراطوریت پایان میدم!
لطفاً برای واریز امتیازها، با توجه به جدول، حتماً بگید در چند مسابقه شرکت کردید!
1000+ 165
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
لطفاً برای واریز امتیازها، با توجه به جدول، حتماً بگید در چند مسابقه شرکت کردید!
چرا کنار امتیاز من علامت سواله؟ من که همه رو شکرت کردم...تمام هفته ها رو نشون به اون نشون که اولش گفتید که هر کی بتونه تمام هفته ها رو شرکت کنه...(فکر کنم اگر اشتباه نکنم )....یه امتیاز ویژه داره
دستت درد نکنه امین جان و تبریک ویژه برای سومین مقام اولیِ پیاپی
ممنون محسن جان
نقل قول: حورا
خسته نباشید
ممنون خانم حورا خانم
hosseinhn82, ممنون حاج حسین
♥Rose♥, ممنون. ایشالا لیگ سیزدهم شاهد شرکت شما هم باشیم
نقل قول: SaMaN TaJ
مبارکه داش امین
قربونت سامان جان
نقل قول: بندری
خسته نباشي بهروز جان و امين عزيز خدا قوت
ممنون خسرو جان
نقل قول: zrnznn
چرا کنار امتیاز من علامت سواله؟
چون گفته بودم:
لطفاً ذکر کنید که در چند مسابقه شرکت کردهاید!
نقل قول: zrnznn
نشون به اون نشون که اولش گفتید که هر کی بتونه تمام هفته ها رو شرکت کنه...(فکر کنم اگر اشتباه نکنم )....یه امتیاز ویژه داره
قوانین در تاپیک پیش بینی هفته اول هست. متاسفانه اشتباه میکنی
نقل قول: Kishe Mehr
آقا چرا اسم من داخل اون لیست نیست؟
تو لیست هستی ممنون مجتبی جان
نقل قول: levrone
ما که قِبول نِدِرِم!
اما ما قبولت داریم
هاچو هاچو, برندههای مهربونم از تبریکت تشکر میکنن
gilas, ایشالا سال بعد ممنون
بچه مثبت
نتایج نهایی مربوط به 34 هفته برگزاری مسابقه پیشبینی دوره دوازدهم لیگ برتر آماده شده که در این تاپیک ارائه میشود
در ابتدا، وظیفه خود میدانم از تمام دوستان، مخصوصاً شركت كنندگان عزیز، صمیمانه تشكر كنم.
همچنین تشكر ویژه میکنم از بهروز عزیز (دلشاد) که زحمت اصلی برگزاری پیشبینی را به عهده داشت.
و اما نتایج نهایی:
نمایش یا پنهان متن
دلشاد: برنده 500 بوفینمایش یا پنهان متن
zrnznn: برنده 700 بوفینمایش یا پنهان متن
بچه مثبت: برنده 1000 بوفیخلاصه امتیازهای كسب شده توسط كاربران در جدول زیر آمده است. (روی عکس کلیک نمایید تا واضح تر دیده شود)
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
arash52
كارت حرف نداره
همينطور بهروز عزيز كه بسيار منظم مسابقات رو برگزار كرد
و تبريك به برندگان عزيز
26 هفته نيز حاضر بودم
دلشاد
منم از تمامی شرکت کنندگان تشکر میکنم
داش امین شما هم خسته نباشید
31 مسابقه
لیگ دوازدهم 314
لیگ یازدهم 286
لیگ دهم 183
arash52
zrnznn
نمایش یا پنهان متن
ولی چقدر مزه میده ...ها.
.
.
واقعاً دست آقا بهروز درد نکنه... خیلی زحمت کشیدن
آقا امین دست شما هم درد نکنه....
serpent
garfild
خسته نباشید
چه پیشرفت خوبی داشتم شاید سال دیگه بیام بین 3 نفر
32مسابقه
ژنرال
همچنین تبریک به بهروز و نجمه
تشکر ویژه از بهروز جان که بدون وقفه و منظم کارشو انجام داد
این فصل بعضی هفته هارو نتونستم شرکت کنم و دیگه بی انگیزه شدم و جدی نگرفتم!
فکر میکنم در مجموع 10 هفته شرکت کرده باشم.
یادش بخیر... پارسال با اختلاف 3امتیاز (یک هفته رو هم نتونستم شرکت کنم) مقام دومی رو تقدیمِ بهروز کردم
عمری باقی باشه، لیگ 92-93 به طور جدی شرکت میکنم و به امپراطوریت پایان میدم!
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
حورا
hosseinhn82
33 هفته
نمایش یا پنهان متن
هفته هفدم سایت بالا نیومد و نشدش نتیجه رو اعلام کنم. آقا سوپسیتی تخفیفی چیزی بدین و اون هفته رو هم حساب کنید دیگه♥Rose♥
دوم اینکه چه بوفیایی خوشگلی جایزه داده شده
SaMaN TaJ
آقا جایزه لیگ دهم رو میشه دوباره بدین؟؟؟
بندری
منم 32 هفته بودم و نسبت به دو سال پيش پيشرفت داشتم
zrnznn
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
خب لاید شرکت نکردم دیگهمبارک برندگان عزیز باشه
levrone
مو که از همه بیشتر اول شُدُم! فک مِکِردُم اگه اول نشُم صد در صد دوم رِ مُرُم!
جدای از شوخی اگه پیش بینیای من که تو تیر تپر شدن سایت حذف شد شرکت داده میشد صد در صد رو سکو بودم.
30هفته شرکت کردم.
هاچو هاچو
تشکر از بهروز عزیز
تبریک میگم به برنده های مهربون
gilas
خسته نباشی
امسال دیگه فسمت یه چیز دیگه بود نشد بیشتر از 10 هفته شرکت کنم
بچه مثبت
كارت حرف نداره
serpent,
ممنون امیر جان
خسته نباشید