امسال باید تو ورزشگاه شعار بدن: علــــــــیِ کریمی، علــــــــیِ کریمی، علــــــــیِ کریمی! بهش گفتن ام الفساد
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
رویانیان به کریمی گفته! البته مطابق معمول یکساعت بعدش تکذیب کرد. اما کریمی و مهدوی کیا در مقابل حرفهای رویانیان موضع گیری کردند!
محمد رویانیان: علی کریمی ام الفساد است / او را به پرسپوليس راه نخواهم داد. ---- علی کریمی: اميدوارم ديگر به پر و پاي من نپيچد! علی کریمی: حرفهای رویانیان ارزش فکر کردن ندارد! علی کریمی: « آخر چقدر دروغ، چقدر بازي کردن با افکار مردم؟ خدا ناصر حجازي را بيامرزد که خوب حرفي مي زد. بعضي از مديران فقط بلدند از روي کتاب خوب حرف بزنند و چيزي از خود براي نشان دادن ندارند. حرف هاي زيادي براي گفتن هست اما هواداران ما خسته شده اند از اين همه حرف و وعده و وعيد. قضاوت با خود شما. ----
به گزارش گل، مهدی مهدوی کیا برای علی کریمی پیام فرستاده است. این پیام اوست: بردار عزیزم علی کریمی قلبم روز به روز میشکند از نامهربانی ها. ظهر امروز خبری منتشر شد که گویای نفرت شخصی افراد از تو بود. هر روز بیشتر از پیش برای فوتبال ایران ناراحت می شوم. اسطوره ی عزیز و بزرگ کشورم همیشه و در همه حال می توانی بر دوستی من حساب باز کنی. همواره در کنارت و همسوی تو هستم. امیدوارم تیم پرسپولیس به صاحبانش بازگردد تا هواداران بخندند زیرا هدف امثال من و تو همین بود و هست. تو سکوت کن و حرفی نزن که موج خشمت بسیار مهیب است. لبخند بزن و بدان امثال تو صاحبان پرسپولیس هستند و هواداران تو رو تنها نخواهند گذاشت.
مهدی مهدوی کیا
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
اگه سال پیش علی کریمی خداحافظی میکرد تیم بزرررررررگ پرسپولیس با سرمربیگری افندی عالی میشد" وقتی علی کریمی اومد افندی نیومد بعدش هم که با ژوزه چپ شد بازهم تیم بهم ریخت تا یحیی اومد و فصل تموم شد الان هم اگه علی کریمی بخواد ادامه بده به این کاراش امسال هم تیم رو از هم میپاشونه "البته امیدمون به علی داییه که بتونه تیم رو جمع کنه " انشا... امسال از خجالت این استقالی های کیسه کش درمیاد
پرهام, باید امیدتون ب خدا و 14 معصوم باشه ، چون فقط اونان که میتونن این تیم فلاکت زده رو از منجلابی که توش گیر افتادن در بیارن راستی امروز داشتم از سر چهار راه رد میشدم یه لنگی رو دیدم داره شیشه ماشین هارو تمیز میکنه
aac198000
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 8 تصویر این بخش در دسترس نیست
aac198000
دلشاد
بچه مثبت
بهش گفتن ام الفساد
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
جدی؟ کی گفته؟
aac198000
بهش گفتن ام الفساد
ماجراش چیه؟؟؟ مردم از فضولی
mahsa joon
بچه مثبت
محمد رویانیان: علی کریمی ام الفساد است / او را به پرسپوليس راه نخواهم داد.
----
علی کریمی: اميدوارم ديگر به پر و پاي من نپيچد!
علی کریمی: حرفهای رویانیان ارزش فکر کردن ندارد!
علی کریمی: « آخر چقدر دروغ، چقدر بازي کردن با افکار مردم؟ خدا ناصر حجازي را بيامرزد که خوب حرفي مي زد. بعضي از مديران فقط بلدند از روي کتاب خوب حرف بزنند و چيزي از خود براي نشان دادن ندارند. حرف هاي زيادي براي گفتن هست اما هواداران ما خسته شده اند از اين همه حرف و وعده و وعيد. قضاوت با خود شما.
----
به گزارش گل، مهدی مهدوی کیا برای علی کریمی پیام فرستاده است.
این پیام اوست:
بردار عزیزم علی کریمی قلبم روز به روز میشکند از نامهربانی ها.
ظهر امروز خبری منتشر شد که گویای نفرت شخصی افراد از تو بود.
هر روز بیشتر از پیش برای فوتبال ایران ناراحت می شوم.
اسطوره ی عزیز و بزرگ کشورم همیشه و در همه حال می توانی بر دوستی من حساب باز کنی. همواره در کنارت و همسوی تو هستم.
امیدوارم تیم پرسپولیس به صاحبانش بازگردد تا هواداران بخندند زیرا هدف امثال من و تو همین بود و هست. تو سکوت کن و حرفی نزن که موج خشمت بسیار مهیب است. لبخند بزن و بدان امثال تو صاحبان پرسپولیس هستند و هواداران تو رو تنها نخواهند گذاشت.
مهدی مهدوی کیا
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
aac198000
دوست داشتنی است خارج از رنگ بندیها
serpent
این تاپیک درباره ماشین علی داییه یا حواشی بازگشت اون ب پرسپولیس سوراخ ???
zrnznn
aac198000
الهی
ای جان
aac198000
الهی
ای جان
دوتاش
Kishe Mehr
ایول به لکزوس سیصد و خورده ای میلیونی....
هاچو هاچو
دروغ نگو..مهدوی کیا که هیچ موقع شارژ نداره پیام بفرسته
همیشه واسه منم lotfan ba man tamas begirid میفرسته
gilas
booseh
پرهام
اگه سال پیش علی کریمی خداحافظی میکرد تیم بزرررررررگ پرسپولیس با سرمربیگری افندی عالی میشد" وقتی علی کریمی اومد افندی نیومد
serpent
باید امیدتون ب خدا و 14 معصوم باشه ، چون فقط اونان که میتونن این تیم فلاکت زده رو از منجلابی که توش گیر افتادن در بیارن
راستی امروز داشتم از سر چهار راه رد میشدم یه لنگی رو دیدم داره شیشه ماشین هارو تمیز میکنه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→