₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » جنسیس 250کیلومتر سرعت رفت؛ توقیف شد
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » جنسیس 250کیلومتر سرعت رفت؛ توقیف شد

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

جنسیس 250کیلومتر سرعت رفت؛ توقیف شد

2356 بازدید، 14 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

خودروی راننده متخلف با 250 کیلومتر سرعت متوقف شد.
    تصویر در دسترس نیست
    فرمانده پلیس راه استان مرکزی گفت: راننده این خودروی سواری جنسیس در محور سلفچگان با این سرعت غیر مجاز دو بار از دست تیم های پلیس فرار کرد.

سرهنگ حسنی افزود: پس از اینکه این جوان متخلف به ایست و هشدار پلیس توجهی نکرد ، پلیس راه اراک- قم با اکیپ ویژه محور را بست ، راننده متخلف را دستگیر و خودروی وی را به پارکینگ منتقل کرد.

این راننده متخلف که گواهینامه هم ندارد،
    سرعت 250 کیلومتر در ساعت خودروی خود را تائید کردو گفت: برای بار سوم است به دلیل سرعت غیر مجاز توسط پلیس متوقف می شود.

11 سپاس: arash52، kasragtr، ماهی، دلشاد، zrnznn، Kishe Mehr، booseh، levrone، ♥Rose♥، ژنرال، bita.b

• kasragtr

aac198000,
    اووووووووووووووووووووووووووووف 250تا :41: منم دوس دارم یه همچینی سرعتی برم خیلی حال میده :15:

1 سپاس: aac198000

• ماهی

از سرعت خوشم نمی آد :5: حتی وسایل آشپزخونه یا سشوا و... رو هم روی دور کند ترجیح می دم :5:

• aac198000

نقل قول: ماهی
    حتی وسایل آشپزخونه یا سشوا و... رو هم روی دور کند ترجیح می دم

:23:

ولی من تا 4سال پیش عاشق سرعت بودم ،ولی الان مثل شما عمل میکنم به جز مواردی که جو گیر میشم و پدال گاز و...

• دلشاد

نقل قول: aac198000
    این راننده متخلف که گواهینامه هم ندارد

چییییی میگیییییییییییییییی :89:

• zrnznn

ااااااااااا چه مزه ای میده....به یه بار امتحان کردنش میارزههههههه تو ماشین شاسی بلندت نشستییییییی :65: بعد یه آهنگ توپ هم گذاشتییییییییییی :65: .میافتی تو جاده....ولی یه بدی داره....آخرششششش یا خودتی تنها شکست خورده از عشقت ...که ناکام به سمت افق تشریف میبری :4: ...یا اینکه خودتو طرفت کنار هم نشستید و با هم میرید به افق :74:
    2 سپاس: Kishe Mehr، aac198000

• Kishe Mehr

من با آزرا 220 تا رفتم :9:

• aac198000

نقل قول: zrnznn
    ااااااااااا چه مزه ای میده....به یه بار امتحان کردنش میارزههههههه تو ماشین شاسی بلندت نشستییییییی بعد یه آهنگ توپ هم گذاشتییییییییییی .میافتی تو جاده....ولی یه بدی داره....آخرششششش یا خودتی تنها شکست خورده از عشقت ...که ناکام به سمت افق تشریف میبری ...یا اینکه خودتو طرفت کنار هم نشستید و با هم میرید به افق

شما استعداد فیلم نامه نویسی هم داری خانم مهندس :3:

نقل قول: Kishe Mehr
    من با آزرا 220 تا رفتم

با کی ؟ کجا؟ تو چه حالی؟ :4:

1 سپاس: zrnznn

• ژنرال

من با اینکه لکسوز داشتم ولی هیچ وقت با جنسیس 250تا نرفتم.. کار درستی نیس ... میدونم که میگم :bahone:

نمایش یا پنهان متنحرفمم سنده :83:

• mansour12247

خوبه برای بار سوم توسط پلیس متوقف میشه اما به گواهینامه نداشتنش توجهی نمیشه جالب نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• zrnznn

نقل قول: aac198000
    با کی ؟ کجا؟ تو چه حالی؟

آقا کیش مهر جواب بده :4:

• Kishe Mehr

من و خودم تهنایی :4: توی جاده تبریز به گزوین :4: در حاله بی حالی :4:
    ولی اینقذه حال داد. ایشالله قسمت شما :4:

1 سپاس: zrnznn

• zrnznn

Kishe Mehr,
    آقا کیش مهر صبح داشتم آهنگ گوش میدادم....آهنگ ها یکی یکی رفتن تا رسید به اون خواستگاری رفتن آقا ارسام برا شما.....که رسید به صحنه تصادف :83: و سرعت بالاااااااااا...............حالا اینا به کنار خودم یه لحظه تصور خودم که بالا نوشتم تو ذهنم اومد :23:
    نقل قول: zrnznn
    .آخرششششش یا خودتی تنها شکست خورده از عشقت ...که ناکام به سمت افق تشریف میبری

مردم از خندههههههههه :23:
    بعد یادم اومد که شما پس گذاشتی که با همچین سرعت هاییی رانندگی کردی :83: یعنی دستی دستی همه چی با هم میخونه :4: حرف آقا ارسام....ت
    تاپیکaac198000,
    حرف های و ذهنیت منننننننن :23:
    خیلی باحال بود :4: الان خوابی یحتمل...ولی من کلی دارم بهت میخندم..هم به شما هم به بابای یاسی :23:

1 سپاس: Kishe Mehr

• Mostafa_93d

man ba pride Hback 180 ra zadam vaghti ke 25 saleh boodam. dame asheghan e soraat garm! vaghti 26 saleh boodam Toyota camery 1991 ra 220 km/h zadam.
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: