ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
جنسیس 250کیلومتر سرعت رفت؛ توقیف شد
aac198000
▧ تصویر در دسترس نیست
فرمانده پلیس راه استان مرکزی گفت: راننده این خودروی سواری جنسیس در محور سلفچگان با این سرعت غیر مجاز دو بار از دست تیم های پلیس فرار کرد.
سرهنگ حسنی افزود: پس از اینکه این جوان متخلف به ایست و هشدار پلیس توجهی نکرد ، پلیس راه اراک- قم با اکیپ ویژه محور را بست ، راننده متخلف را دستگیر و خودروی وی را به پارکینگ منتقل کرد.
این راننده متخلف که گواهینامه هم ندارد، سرعت 250 کیلومتر در ساعت خودروی خود را تائید کردو گفت: برای بار سوم است به دلیل سرعت غیر مجاز توسط پلیس متوقف می شود.
kasragtr
اووووووووووووووووووووووووووووف 250تا
ماهی
aac198000
ولی من تا 4سال پیش عاشق سرعت بودم ،ولی الان مثل شما عمل میکنم به جز مواردی که جو گیر میشم و پدال گاز و...
دلشاد
چییییی میگیییییییییییییییی
zrnznn
Kishe Mehr
aac198000
شما استعداد فیلم نامه نویسی هم داری خانم مهندس
با کی ؟ کجا؟ تو چه حالی؟
ژنرال
نمایش یا پنهان متن
حرفمم سندهmansour12247
zrnznn
آقا کیش مهر جواب بده
Kishe Mehr
ولی اینقذه حال داد. ایشالله قسمت شما
zrnznn
آقا کیش مهر صبح داشتم آهنگ گوش میدادم....آهنگ ها یکی یکی رفتن تا رسید به اون خواستگاری رفتن آقا ارسام برا شما.....که رسید به صحنه تصادف
مردم از خندههههههههه
بعد یادم اومد که شما پس گذاشتی که با همچین سرعت هاییی رانندگی کردی
تاپیکaac198000,
حرف های و ذهنیت منننننننن
خیلی باحال بود
Mostafa_93d
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→