₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » راز بیماری برد پیت فاش شد!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » راز بیماری برد پیت فاش شد!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

راز بیماری برد پیت فاش شد!

1830 بازدید، 22 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

شناسایی افراد مشهور بدون علامت های مشخصه همیشگی شان معمولا برای همه انسان ها امکان پذیر است، همانطور که اکثر آمریکایی ها به راحتی بیل کلینتون، مریلین مونرو یا سیلوستر استالونه را شناسایی می کنند.

براساس گزارش لایو ساینس، با این همه الزاما افراد مشهور قادر به یاد آوری چهره افراد معمولی نیستند و یکی از آنها، حتی اگر مکالمه ای رو در رو با کسی داشته باشد نیز، به هیچ وجه قادر نیست چهره وی را به خاطر بسپارد یا تشخیص دهد؛ نه به این خاطر که یک چهره مشهور هالیوودی است، بلکه به این خاطر که وی به گفته خودش کور چهره است.

تصویر در دسترس نیست

برد پیت، هنرپیشه مطرح هالیوودی در مصاحبه ای اعلام کرد بسیاری از مردم از من متنفرند زیرا فکر می کنند به آنها بی احترامی می کنم. تلاشم برای شناسایی افراد معمولا کارها را خرابتر می کند و به این شکل تو به فردی متکبر و مغرور تبدیل می شوی. اما این راز همچنان برای من پایدار است، من نمی توانم چهره کسی را به خاطر بسپارم.

این مصاحبه عصب شناس کارنگی ملون، مارلین برمان را بر آن داشت تا از برد پیت دعوت کند تا برای تشخیص بیماری چهره کوری یا ادراک پریشی چهره ای از مغز وی تصویربرداری کند. مبتلایان به این اختلال در مراحل بحرانی قدرت تشخیص چهره خود را در آینه از دست می دهند.

این اختلال موضوعی است که از سال ۲۰۰۰ مورد توجه دانشمندان قرار گرفت اما دانشمندان از دهه ۱۹۴۰ دریافته بودند که آسیب مغزی می تواند منجر به بروز چهره کوری شود، با این همه تشخیص اینکه برخی از افراد به صورت مادرزادی به ا ین نقص مبتلا هستند، چندین دهه طول کشید. اولین مورد حاد شدن این بیماری در سال ۱۹۷۶ گزارش شد، در این مورد مادری دریافت دختر بچه اش در مدرسه قدرت تشخیص همکلاسی هایش را زمانی که همگی لباس فرم مدرسه را به تن دارند از دست می دهد.

به گفته محققان این بیماری از هر ۵۰ نفر یکنفر را تحت تاثیر خود قرار می دهد، با این همه دانشمندان درحال نزدیک شدن به ریشه های این بیماری هستند. برمان با مقایسه مغز با یک مدار الکتریکی می گوید در یک مدار اتصال های زیادی وجود دارد و مغز به عنوان یک مدار برای تشخیص یک صورت باید از مناطق مختلفی فعال شود تا بتواند به دقت تشخیص دهد، درصورتی که در این مدار نقصی ایجاد شود تشخیص چهره نیر با مشکل مواجه خواهد شد.

محققان تاکنون دریافته اند که توانایی های تشخیص چهره تا سنین نوجوانی در افراد شکل نمی گیرد و افرادی که این توانایی ها در آنها به صورت کامل تشکیل نمی شود نیز هرگز نمی توانند درک کنند مشکل از کجاست؟ بسیاری از مبتلایان درک می کنند که جایی از کار مشکل دارد اما تعداد کمی از آنها به مشکل اصلی پی می برند و بقیه این ناتوانی را در سهل انگاری و یا عدم علاقمندی خود به انسان ها می بینند.

منبع : esfehankhabar

8 سپاس: serpent، ژنرال، ماهی، دلشاد، mz56mz، بچه مثبت، Ahora Quien، هاچو هاچو

• serpent

واااای ، پس یادم باشه حتما یه زنگ بهش بزنم ببینم واقعا اینطوریه یا نه
    1 سپاس: ♥Rose♥

• ژنرال

اون از زنش... اینم از خودش... 424

• ماهی

من هم اختلال به ذهن سپردن اسم یا فامیل آدما رو دارم..خیلی عذاب می کشم.یه وقتایی می خوام یه همکار رو صدا کنم یه دفعه مغزم گیر می کنه .اسمش یادم نمی آد :9:

• 1 سپاس: ♥Rose♥

• Mahboob

پیر شدن دیگه .... ☺

• دیااکو

ااااا؛ منم اینطوریم؛ بارها کسایی رو دیدم که خیلی صمیمی برخورد کردند و اسم و همه چی رو در مورد من می دونسته ولی من تو چهرش کوچکترین آشنایی نمی دیدم؛ همیشه برام عجیب بوده که چطور بعضیها یه چهره رو که قبلأ دیدند توصیف می کنند برا چهره نگاری؛ فکر نمی کردم کور چهره ای یه بیماری باشه؛

• Kishe Mehr

من اینطور نیستم:4: یه بار بابام میخواستن یکی رو بیاد بیارن گفتن اقایی بود که ... چی بود اسمش؟ 334 بدون اینکه حتی یک نشانی بدهند من گفتم فلانی منظورتونه؟ :4: ایشان هم در جواب فرمودند بلی :4: افرین به تو :16:

• ♥Rose♥

serpent, :46:
    نقل قول: ژنرال
    اون از زنش... اینم از خودش... 424

چه شکلک با نمکی! :bahone:
    نقل قول: ماهی
    من هم اختلال به ذهن سپردن اسم یا فامیل آدما رو دارم..خیلی عذاب می کشم.یه وقتایی می خوام یه همکار رو صدا کنم یه دفعه مغزم گیر می کنه .اسمش یادم نمی آد

:46: میدونی چرا ماهی جون ؟
    نمایش یا پنهان متنآخه میگن حافظه ماهی ها فقط 3 ثانیه اس :bahone:

دلشاد, :46:
    Mahboob, :46:
    دیااکو, :46:
    پس شما هم کور چهره هستین :4:
    نقل قول: Kishe Mehr
    ایشان هم در جواب فرمودند بلی افرین به تو

ما هم میفرماییم! آفرین به تو :24:

3 سپاس: ژنرال، ماهی، Kishe Mehr

• بچه مثبت

اگر منو با ماشین از یک مسیر ببرن، یاد نمی‌گیرم! مگر اینکه خودم اون مسیر رو برم
    اسم این بیماری چیه؟ :bahone:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    2 سپاس: ♥Rose♥، ژنرال

• ♥Rose♥

نقل قول: بچه مثبت

طبیعیه آقا امین به بیماری برد پیت مربوط نمیشه ، چون اکثر آدما همینطورین :bahone:
    اسم این بیماری چیه؟

نقل قول: ♥Rose♥
    بیماری چهره کوری یا ادراک پریشی چهره ای

:buff:

2 سپاس: ژنرال، بچه مثبت

• ژنرال

نقل قول: بچه مثبت
    اسم این بیماری چیه؟ :bahone:

سندروم خودراه فراموشیِ ماشینی :bahone:

2 سپاس: ♥Rose♥، بچه مثبت

• ♥Rose♥

سندروم خودراه فراموشیِ ماشینی :bahone:

شما هم همه چیز رو به سخره بگیرا ! :32:

• ژنرال

• ♥Rose♥

سندروم

در ضمن یادم رفت، سندرم "و" نداره :15:

1 سپاس: ژنرال

• Ahora Quien

راز بیماری برد پیت فاش شد!

خب خدا رو شکر 308
    ولی من چهره و اسم ها رو خیلی خوبب یادم می مونه .. شکر خدا :5:

• بچه مثبت

♥Rose♥,
    منظورم اسم بیماری برد پیت نبود :bahone:

• ♥Rose♥

منظورم اسم بیماری برد پیت نبود

آهان ، متوجه شدم :9:

بیماری که بهش نمیشه گفت ولی حالا چون اصرار دارین میگم
    میتونیم بگیم بیماری راه کوری ماشینی یا ادراک پریشی راهی- ماشینی! :bahone:

نمایش یا پنهان متن 351

• ژنرال

سندروم خودراه فراموشیِ ماشینی

شما هم همه چیز رو به سخره بگیرا

بیماری راه کوری ماشینی یا ادراک پریشی راهی- ماشینی!

:bachemosbat:

2 سپاس: بچه مثبت، ♥Rose♥

• بچه مثبت

♥Rose♥,
    شما هم همه چیز رو به سخره بگیرا :bahone:

2 سپاس: ژنرال، ♥Rose♥
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: