ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
(/)سخنان توهین آمیز آقای خاص در چلسی(\)
ژنرال
باشگاه چلسی و ژوزه مورینیو روز گذشته برای امضای قرارداد چهار ساله به توافق نهایی دست یافتند تا ژوزه مورینیو بازگشت دوبارهای به تیم چلسی داشته باشد.
آقای خاص در اولین مصاحبه خود پس از بازگشت به چلسی در گفتوگو با تلویزیون این باشگاه گفت: من به تیم خودم بازگشتم. لحظهی بسیار ویژهای برای من است. من همان مورینیوی چند سال قبل هستم که به این باشگاه آمدم اما اکنون کمی باتجربهتر شدهام.
من توانستم اذیتهای کاسیاس که با اندوه و ناراحتی خود و با چشمان سگیاش من را آزار میداد، تحمل کنم! این من را قویتر کرده است.
سرمربی جدید چلسی در ادامه دربارهی باشگاه خود به این باشگاه لندنی گفت: تصمیم من برای بازگشت به چلسی تصمیم آسانی بود.
رومن آبراموویچ از من پرسید آیا دوست داری به چلسی برگردی؟ من هم بعد از 5 دقیقه فکر کردن گفتم بله دوست دارم و تصمیم گرفتم تا به باشگاه سابقم بازگردم.
دوست دارم که مدت زمان زیادی در چلسی بمانم؛ زیرا فهمیدم که اسپانیا و ایتالیا با شخصیت خاص من همخوانی ندارد. اینجا همه مرا دوست دارند. از بازیکنان گرفته تا مسوولان تیم.
اگر میبینید که چشمانم کمی خیس است و اشک در چشمانم جمع شده است به این خاطر نیست که احساساتی شدهام بلکه به خاطر این است که بوی رافائل بنیتس هنوز در دفتر من وجود دارد. بویی شبیه پیاز و پنیر مانده اینجا میآید!
اما باید از او به خاطر یک چیز تشکر کنم. باید از او به خاطر تنها کسب لیگ اروپا تشکر کنم. زمانی که رافائل بنیتس در این تیم بود هواداران او را دوست نداشتند و در استادیومها به روبرتو دیماتئو سرمربی سابق این تیم ادای احترام میکردند.
با توجه به اینکه دیماتئو شماره پیراهن 16 چلسی را میپوشید هواداران در دقیقه 16 بازیهای چلسی دیماتئو را تشویق میکردند.
اکنون که بنیتس از باشگاه رفته است به هواداران توصیه میکنم در طول بازیهای چلسی دو بار به افتخار او سیفون توالت را بکشند!!!
مورینیو که گویا حال طبیعی نداشت حتی فرگوسن که همیشه مورد اعتماد او بود را نیز از انتقادات خود بی بهره نگذاشت و گفت: آنها ظاهرا فکر میکنند انگشت کردن در چشمان تیتو ویلانووا و انتقاد از داوران از پرتاب لنگه کفش به صورت دیوید بکام بدتر است.
اما سالها آلکس فرگوسن در منچستریونایتد هرطور که میخواست از داوران انتقاد میکرد و با خبرنگاران صحبت میکرد.
اما اشکالی ندارد، شیاطین سرخ آنقدر در طول این سالها محبوب بودند که جایگاهی مثل فرشته کسب کرده بودند.
اکنون آنها دیوید مویس را روی نیمکت خود میبینند و خواهند فهمید که با حضور این مربی به رتبهی ششم میرسند و هیچ جامی کسب نخواهند کرد.
(الهی خیر نبینی که احساساتِ پاکِ آقاجون آرش رو، جریحه دار کردی
ژوزه مورینیو قرار است در این هفته به طور رسمی در ورزشگاه استمفوردبریج به هواداران این باشگاه معرفی شود.
ژنرال
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
ولی ظاهراً بهش نساخته
بچه مثبت
ویرایش برچسب درست شده ها!
دلشاد
▧ تصویر در دسترس نیست
ژنرال
دلشاد جان از آپلودسنتر سایت عکسارو آپلود کردم.
فقط از بخش آپلود سریع که بدون لوگو عکس رو اپلود میکنه، استفاده کردم.
بچه مثبت
اخطاری که میبینی ربطی به این عکسهای محسن نداره
هاچو هاچو
یعنی ر..ده به بنیتس هاااا
ژنرال
احتمالا ناشی از مواد مصرفی آقای خاصه
arash52
garfild
بچه مثبت
http://www.boooofi.com/forum/topic_30277
serpent
هاچو هاچو
ژنرال
http://www.boooofi.com/forum/topic_30277
مرسی امین جان
از اولشم من میدونستم این وصله ها به ژوزه نمیچسبه
لینک خبر در سایت خبرانلاین
diver20
SaMaN TaJ
الان زنگ میزنم بهش
levrone
بیا برو یره.
دیگه از الان با این مربی جدیدتون باید تو کمرکش جدول سیر کنین!
ژنرال
داش دایور کم پیدا
SaMaN TaJ,
کلانتر کم پیدا
levrone,
بهروز خان کم پیدا
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→