ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
▃ ▅ ▆ █ دیـــااکــــــووووووووووووووووووو █ ▆ ▅ ▃
دلشاد
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
دیااکو
هاچو هاچو
Ahora Quien
تو حلقششش
gilas
دیااکو
چون کیم حلقش ظریفه و این حس ممکنه خدشه ای به حلقش وارد کنه منتفیه؛ و چون این حس به حدی عظمت داره که تو حلقت جا نمی شه مورد دومم نمی شه؛ منم چون هیچ جسم ناشناخته رو تو حلقم نمی کنم و این حس هنوز رمز آلود و ناشناختس پس نمی شه؛ حلقمون هم به خاطر حضور من و کیم نمی شه؛ حلقتون بهترین گرینست چون دوستیها برا این طور روزهاست؛ البته حلقشون هم می شد ولی من حس با ارزشم رو خرج حلق یه مشت غریبه نمی کنم تا حلق دوستان هست غریبه چرا؛
دیااکو
یه روز تو یه جمعی که بچه های لاهیجان و شیراز و تهران بودند بحث نژادی در گرفت؛ منم به تنهایی شدیدأ از قومیت کرد داشتم دفاع می کردم؛ البته شیوه بحث من معمولأ دفاع نیست و حملست؛ یکی از دوستان که نژادش رو له کرده بودم یهو گفت تو یه بزرگ از کرد معرفی کن؛ اون لحظه مغزم هنگید و هیچی تو ذهنم نیومد؛ و بزرگترین شخصی که اومد به ذهنم رستم بود و گفتم رستم؛ غریو خنده برخواست که پس فردوسی چرا گفته که رستم یلی بود از سیستان و ...
منم (شاید یه روزی بقیش رو تعریف کردم؛ فکر نمی کردم اینقدر طولانی بشه؛ نه دلم اومد پاکش کنم نه همت ادامه بود؛ ولی در مورد حلقتون بود)
serpent
یه راه دیگه هم داشتی ، تو حلقت شون
Mahboob
محسن صائب
پیرمرد روشن دلی بود
میگفت ادم جهنم بره عیبی نداره
ولی بدترین عیب اینکه
.
ادم جهنم چقندر بره
.
نمایش یا پنهان متن
البته من احترام خاصی برای برای سلیقه شما قائلم و انشاا... به پای هم پیر بشید نظر خودم رو عرض کردمآخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→