ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
دیااکو
انتخابات نزدیکه
امروز سه تا تماس داشتم نزدیک به این مضمون: از ستاد نخبگان دکتر فلانی یا مهندس بهمانی تماس گرفتم و از شما تقاضا می کنیم روز فلان برا ملاقات با کاندیدای محترم و طرح مشکلاتتون تشریف بیارید.
خدا وکیلی اگه اینا فکر می کنند ما نخبه ایم پس چرا همزمان فکر می کنند ما خریم؟
jaj
بچه مثبت
نمایش یا پنهان متن
اگر شما نخبهای پس ننه فندق کیه؟نمایش یا پنهان متن
دیااکو توانایی تولید کیم هم داری؟میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
♥Rose♥
نخبه که یکی دیگه بود!
آخه اینا نمیتونن غیر همزمان فکر کنند!
دیااکو
باور کن یکی از کارهایی که انجام می دم کار با سیلیکونه؛ بافت سلیکون اندازه سفتیش خیلی شبیه بدن انسانه؛ شاید یه روزی یه کیم سلیکونی ساختم برا پیری کوریم به درد می خوره؛ خیلی وقته میخام یه سری تاپیک آموزشی ساده بذارم مثل کار با سلیکون؛ باهاش میشه از هر چیزی (مثل مجسمه و تابلوهای برجسته) قالبگیری کرد و از روشون نمونه گچی یا رزینی ساخت؛ ولی متأسفانه همتش نیست؛
mz56mz
♥Rose♥
آخه جناب دیااکو خان! شما وقتی پیر بشی و کور ، چطوری میخوای اون کیم سیلیکونی رو ببینی که به دردت بخوره ؟!▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
راستی یه سری به تاپیک مامان کیم بزن، بعضی از پست ها از دستت در رفته!ماهی
تا بوده و نبوده خنگولها بر نخبگان حکومت کردند
gilas
شما به دل نگیر کیمتو بساز
دلشاد
عزیز دل کیم شما دیااکویی
دیااکو
رزی؛ برم ببینم مامان کیم رو پیدا می کنم؛
ممنون دوستان؛
Kishe Mehr
بندری
kasragtr
خدا وکیلی اگه اینا فکر می کنند ما نخبه ایم پس چرا همزمان فکر می کنند ما خریم؟
عاخه عموی من تو مغازش یه شاگرد داشت خیلی خر بود، شوت به تمام معنا، تو زندگیش خفن ترین کاری که کرده بود این بود که با داشتن سوالات امتحان و پاسخشون بره بگیره 6
بازار مشترکه
دیااکو
خیلی سادست؛ توجه کن که کشاورز ما یک سال زحمت می کشه و وقتی محصول می رسه مجبوره اون رو مثلأ کیلویی ۵۰۰ تومن بفروشه و همون محصول به دست مصرف کننده ۵۰۰۰ تومن می رسه؛ یه کشاورز یا یه تولید کننده متوسط که نمی تونه هم تولید کنه و هم شبکه پخش داشته باشه؛ شبکه پخشی که من منظورمه چیزیه شبیه اتفاقی که در محصولات سوپر مارکتی افتاده؛ قیمت نهای روی محصول درج میشه؛ سود شبکه پخش مشخصه و سود فروشنده خرد هم مشخص؛ ولی چرا اینکار در بقیه شبکه های پخش صورت نمی گیره؟ بازار و قیمت رو عرضه و تقاضا شکل می ده و دولت حق نداره دخالتی در اینکار داشته باشه و فقط می تونه نقش مدیریتی داشته باشه که یک توزیع کننده برای تحت فشار قرار دادن تولید کننده داخلی و شکستن قیمت واقعی محصول اون از ابزار واردات استفاده نکنه باور کنید من بارها دیدم که یک محصول ایرانی با کیفیت و قیمت مناسب وجود داشته ولی شبکه پخش محصول بی کیفیت خارجی رو با قیمت بالاتر وارد کرده و تبلیغش رو هم روی اون محصول خارجی متمرکز کرده و وقتی پرسیدم چرا؟ و وقتی سود هر دو طرف ایرانی در فروش محصول داخلیه چرا اجناس بی کیفیت خارجی؟ جواب شنیدم و به والله این جواب رو شنیدم که اگه این آقا محصولش تو بازار جا بیفته برا ما شاخ میشه و همیشه یه سوپاپ اطمینان برا خودمون داریم؛ دولت هم فقط نقش یک ناظر بی دست و پا رو داره؛
هاچو هاچو
mahsa joon
KuRoSh
نخبه
سکوتتتتتتتتتتتتتتتت کن ای لا نخبه
حسودیت شده من نخبه ام ولی تو نه
نخبه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→