₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » من نخبه ام یا ...؟‏!‏‏!‏
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » من نخبه ام یا ...؟‏!‏‏!‏

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

من نخبه ام یا ...؟‏!‏‏!‏

1920 بازدید، 20 پست، نویسنده: دیااکو

• دیااکو

دوازده تا اختراع دارم؛ چندین مسابقه داخلی و خارجی نفر برتر شدم؛ اون اوائل فکر می کردم که بعد از این موفقیتها باید فقط بین موقعیتهای شغلی که بهم پیشنهاد میشه گزینش کنم؛ وقتی دیدم که از این خبرها نیست با خودم گفتم چرا منتظر دیگران باشم خودم شروع می کنم تا بدونند چه موقعیتی رو از دست دادند؛ یه کارگاه تولیدی زدم؛ از شیر مرغ تا جون آدمیزاد تولید داشتم؛ از گیره لباس تا کیس کامپیوتر؛ از لوازم الکتریکی اتومبیل تا دمپایی؛ قطعات ریخته گری؛ پلاستیکی؛ الکترونیکی؛ آهنی؛ چدنی؛ آلمینیومی؛ ای بی اسی؛ پی وی سی و هر کوفتی که فکرش رو بکنید؛ بعدها دیدم که توانایی تولید ناچیزترین قسمت کاره و باید بتونید یک شبکه پخش و تبلیغات قوی داشته باشید؛ اگه تبلیغات قوی داشته باشید می تونید پی پی حلزون رو روزی ۳ بار بمالید رو صورت مردم و پولش رو بگیرید و بدون شبکه پخش و تبلیغات باید جون بکنی و سودش رو دلالها ببرند؛ به هر جایی مراجعه کردم که آی مسئول محترم، آی د...س ما با بدبختی تولید کردیم، کشاورز با فلاکت تولید کرده، هیچی ازتون نمیخایم فقط یه شبکه توزیع مناسب رو ساماندهی بکنید که نشه کار کردن خر و خوردن یابو. بزرگ و کوچیکشون می گفتند حرف شما کاملأ درسته ولی هیچکدوم کوچکترین غلطی نکردند. برا سایپا تولید کردم ۱۸ماه پولم رو نداد و به فروش دستگاهها رسیدم که پول کارگرها رو بدم. یک ماه قسط بانک دیر می شد هزار تا اخطار میومد و وقتی اسناد طلبها رو نشون می دادی می گفتند به ما چه ربطی داره ما پول رو می شناسیم و...
    انتخابات نزدیکه
    امروز سه تا تماس داشتم نزدیک به این مضمون: از ستاد نخبگان دکتر فلانی یا مهندس بهمانی تماس گرفتم و از شما تقاضا می کنیم روز فلان برا ملاقات با کاندیدای محترم و طرح مشکلاتتون تشریف بیارید.
    خدا وکیلی اگه اینا فکر می کنند ما نخبه ایم پس چرا همزمان فکر می کنند ما خریم؟

14 سپاس: jaj، بچه مثبت، ♥Rose♥، mz56mz، ماهی، gilas، دلشاد، soheyla، Kishe Mehr، بندری، هاچو هاچو، mahsa joon، KuRoSh، نخبه

• بچه مثبت

:32:

نمایش یا پنهان متناگر شما نخبه‌ای پس ننه فندق کیه؟ :bahone:

نمایش یا پنهان متندیااکو توانایی تولید کیم هم داری؟ :bahone:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    1 سپاس: KuRoSh

• ♥Rose♥

نقل قول: دیااکو
    من نخبه ام یا ...؟‏!‏‏!‏

نخبه که یکی دیگه بود! :bahone:

آخه اینا نمیتونن غیر همزمان فکر کنند! :21:

• دیااکو

بچه مثبت
    باور کن یکی از کارهایی که انجام می دم کار با سیلیکونه؛ بافت سلیکون اندازه سفتیش خیلی شبیه بدن انسانه؛ شاید یه روزی یه کیم سلیکونی ساختم برا پیری کوریم به درد می خوره؛ خیلی وقته میخام یه سری تاپیک آموزشی ساده بذارم مثل کار با سلیکون؛ باهاش میشه از هر چیزی (مثل مجسمه و تابلوهای برجسته‏)‏ قالبگیری کرد و از روشون نمونه گچی یا رزینی ساخت؛ ولی متأسفانه همتش نیست؛

4 سپاس: ♥Rose♥، بچه مثبت، بندری، KuRoSh

• mz56mz

به جان كيم قسم كه شما ديااكو هستيد نخبه مامان فندقه والوووو

• ♥Rose♥

شاید یه روزی یه کیم سلیکونی ساختم برا پیری کوریم به درد می خوره؛

آخه جناب دیااکو خان! شما وقتی پیر بشی و کور ، چطوری میخوای اون کیم سیلیکونی رو ببینی که به دردت بخوره ؟! تصویر در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متنراستی یه سری به تاپیک مامان کیم بزن، بعضی از پست ها از دستت در رفته! :bahone:

• ماهی

تا بوده و نبوده خنگولها بر نخبگان حکومت کردند :3:

• gilas

منفعتشون در اینه که خر فرض کنن :3:

شما به دل نگیر کیمتو بساز :bahone:

• دلشاد

من نخبه ام یا ...؟‏!‏‏!‏

عزیز دل کیم شما دیااکویی :1:

• دیااکو

این نخبه ای که شما می گید نخبست تو زندگیش یه تولید داشته که فندقه؛ تازه اونم تولید مشترکه؛ ولی خدایی یه مو این تولید به یه دنیا می ارزه؛
    رزی؛ برم ببینم مامان کیم رو پیدا می کنم؛
    ممنون دوستان؛

5 سپاس: Kishe Mehr، بندری، kasragtr، ♥Rose♥، نخبه

• Kishe Mehr

میشه "شبکه توزیع و پخش" رو بیشتر بازش کنی؟ :37:

• kasragtr

عاخه عموی من تو مغازش یه شاگرد داشت خیلی خر بود، شوت به تمام معنا، تو زندگیش خفن ترین کاری که کرده بود این بود که با داشتن سوالات امتحان و پاسخشون بره بگیره 6 :4: بعد اختراعش شد بهترین اختراع سال واین قرطی بازیا، اینا فک کردن همه اونایی که اختراع میکنن مثه همونن :4: شما خون کثیقتو آلوده نکن :46:

این نخبه ای که شما می گید نخبست تو زندگیش یه تولید داشته که فندقه؛ تازه اونم تولید مشترکه؛ ولی خدایی یه مو این تولید به یه دنیا می ارزه؛

بازار مشترکه :23: :23:

• دیااکو

کیش مهر
    خیلی سادست؛ توجه کن که کشاورز ما یک سال زحمت می کشه و وقتی محصول می رسه مجبوره اون رو مثلأ کیلویی ۵۰۰ تومن بفروشه و همون محصول به دست مصرف کننده ۵۰۰۰ تومن می رسه؛ یه کشاورز یا یه تولید کننده متوسط که نمی تونه هم تولید کنه و هم شبکه پخش داشته باشه؛ شبکه پخشی که من منظورمه چیزیه شبیه اتفاقی که در محصولات سوپر مارکتی افتاده؛ قیمت نهای روی محصول درج میشه؛ سود شبکه پخش مشخصه و سود فروشنده خرد هم مشخص؛ ولی چرا اینکار در بقیه شبکه های پخش صورت نمی گیره؟ بازار و قیمت رو عرضه و تقاضا شکل می ده و دولت حق نداره دخالتی در اینکار داشته باشه و فقط می تونه نقش مدیریتی داشته باشه که یک توزیع کننده برای تحت فشار قرار دادن تولید کننده داخلی و شکستن قیمت واقعی محصول اون از ابزار واردات استفاده نکنه باور کنید من بارها دیدم که یک محصول ایرانی با کیفیت و قیمت مناسب وجود داشته ولی شبکه پخش محصول بی کیفیت خارجی رو با قیمت بالاتر وارد کرده و تبلیغش رو هم روی اون محصول خارجی متمرکز کرده و وقتی پرسیدم چرا؟ و وقتی سود هر دو طرف ایرانی در فروش محصول داخلیه چرا اجناس بی کیفیت خارجی؟ جواب شنیدم و به والله این جواب رو شنیدم که اگه این آقا محصولش تو بازار جا بیفته برا ما شاخ میشه و همیشه یه سوپاپ اطمینان برا خودمون داریم؛ دولت هم فقط نقش یک ناظر بی دست و پا رو داره؛

4 سپاس: KuRoSh، ♥Rose♥، Kishe Mehr، نخبه

• هاچو هاچو

واقعا جای تاسف داره :21:

• KuRoSh

حرف زیاده دیااکو جان ولی کو گوش شنوا

• نخبه

سکوتتتتتتتتتتتتتتتت کن ای لا نخبه :23:
    حسودیت شده من نخبه ام ولی تو نه :83:

• نخبه

مویوم میخاستوم همینو بگوم که این تولید که من فرمودم به همه تولیدات دنیا می ارزهههههههههههههههههه .. یه لبخند که میزنه همه مسئول و غیر مسئول از یادت میره یعنی همچین تولیدی دارم من :23:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: