ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
kasragtr
بعد اين د آدر هند
يه روز ديگه حوصله نداشتي ؛ همينجور با گِل اضافيا , يه قبيله آدم بيچاره ساختي , ريختي تو يه کشوري , وسط خاور ميانه ...
اين وضع اينترنتشونه! اون وضع تفريحشونه! وسط يه جنگ به دنيا اومدن! در حين جنگ داخلي بزرگ شدن! ايشالا دوباره جنگ ميشه , تو جنگ دوميه حتماً ميميرن ... حوصله نداري نساز پدر جان , نساز ؛ شما خوابت مياد , برو بخواب....والا به خدا
ازونجایی که یادمه زمان ما تاپیکایی که مثه این کم باشه رو میبستن و میخوابوندن پارکینگ و صاحبشم اعمال قانون میکردن
یه کمی خجالت میکشم بذارم، جلفه، شایدم تکراری
پسری دوازده ساله که لاک پشت مرده ای را که ماشین از رویش رفته بود را با نخ می کشید وارد یکی از خانه های "فساد" اطراف آمستردام شد و گفت: من می خواهم با یکی از خانم ها (+18) داشته باشم. پول هم دارم و تا به مقصودم نرسم از اینجا نمی روم
پسر که خیلی زبل بود گفت: تحقیق کردم و شنیدم همه آنهایی که با لیزا میخوابند بعدش باید یک آمپول بزنند. من هم لیزا را میخواهم اصرار پسرک و پول توی دستش باعث شد که "مامان" راضی بشه
پسرک با بی میلی جواب داد: امروز عصر پدر و مادرم میروند رستوران و یک خانمی که کارش نگهداری بچه هاست و بهش کلفت میگیم میاد خونه ما تا من تنها نباشم. این خانم امشب هم مثل همیشه حتما با من خواهد خوابید و کارهای بد با من خواهد کرد
هدفم مبتلا کردن این پستچی پست فطرت هست که با ماشینش روی لاک پشتم رفت و اونو کشت
شکلکا یادم رفته بود نتونستم شکلک بذارم بره همه جمله ها
دلشاد
zrnznn
Kishe Mehr
اونوقت منفی هیژده میشه چی اونوقت؟
kasragtr
میشه دکتر بازی
mahsa joon
پرهام
Ahora Quien
maryamlondon1