₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » یه تاپیک کوچولو
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » یه تاپیک کوچولو

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

یه تاپیک کوچولو

1539 بازدید، 13 پست، نویسنده: kasragtr

• kasragtr

بارالها ! شما يه روزهايي حوصله داري ؛ حماسه مي آفريني , فور اگزمپل يه سري رو آفريدي توي امريکا, سواحل کاليفرنياي جنوبي ؛ در خانواده اي به غايت مرفه ؛ قد 2 متر ؛ چشا آبي ؛ پوست برنزه ؛ هيکل رديف ؛ تفريحش سرفينگه ؛ پيانو و گيتار و ويالونم ميزنه ؛ 5 تا زبان حرف ميزنه ! کلاً بزرگترين هيجان زندگيش سورپرايز پارتي هايي بوده که براش گرفتن و در آرامش مطلق هپيلي اور افتر ميشه و بلاه بلاه بلاه

بعد اين د آدر هند

يه روز ديگه حوصله نداشتي ؛ همينجور با گِل اضافيا , يه قبيله آدم بيچاره ساختي , ريختي تو يه کشوري , وسط خاور ميانه ...
    اين وضع اينترنتشونه! اون وضع تفريحشونه! وسط يه جنگ به دنيا اومدن! در حين جنگ داخلي بزرگ شدن! ايشالا دوباره جنگ ميشه , تو جنگ دوميه حتماً ميميرن ... حوصله نداري نساز پدر جان , نساز ؛ شما خوابت مياد , برو بخواب....والا به خدا

ازونجایی که یادمه زمان ما تاپیکایی که مثه این کم باشه رو میبستن و میخوابوندن پارکینگ و صاحبشم اعمال قانون میکردن 1046 یه داستان دیگه گذاشتم که همینجوری الکی تاپیک بزرگ شه دیگه 850

یه کمی خجالت میکشم بذارم، جلفه، شایدم تکراری :18:

پسری دوازده ساله که لاک پشت مرده ای را که ماشین از رویش رفته بود را با نخ می کشید وارد یکی از خانه های "فساد" اطراف آمستردام شد و گفت: من می خواهم با یکی از خانم ها (+18) داشته باشم. پول هم دارم و تا به مقصودم نرسم از اینجا نمی روم :32: گرداننده آنجا که همه "مامان" به او می گفتند و کاری با اخلاقیات و اینجور حرفها نداشت اندکی فکر کرد و گفت: باشه یکی از دخترها رو انتخاب کن پسر پرسید: هیچکدامشان بیماری مسری که ندارند؟؟ "مامان" گفت: نه ندارند.
    پسر که خیلی زبل بود گفت: تحقیق کردم و شنیدم همه آنهایی که با لیزا میخوابند بعدش باید یک آمپول بزنند. من هم لیزا را میخواهم اصرار پسرک و پول توی دستش باعث شد که "مامان" راضی بشه 248 در حالی که لاک پشت مرده را می کشید وارد اتاق لیزا شد . ده دقیقه بعد آمد بیرون و پول را به "مامان" داد و می خواست بیرون برود که "مامان" پرسید: چرا تو درست کسی را که بیماری مسری آمیزشی دارد را انتخاب کردی؟
    پسرک با بی میلی جواب داد: امروز عصر پدر و مادرم میروند رستوران و یک خانمی که کارش نگهداری بچه هاست و بهش کلفت میگیم میاد خونه ما تا من تنها نباشم. این خانم امشب هم مثل همیشه حتما با من خواهد خوابید و کارهای بد با من خواهد کرد 880 در نتیجه این بیماری آمیزشی به او هم سرایت خواهد کرد بعدا که پدر و مادرم از رستوران برگشتند پدرم با ماشینش کلفت را به خونه اش میرسونه 1067 و طبق معمول تو راه بهله و اینا و بیماری به پدرم سرایت خواهد کرد. وقتی برگشت آخر شب پدرم و مادرم با هم اختلاط خواهند کرد 237 و در نتیجه مادرم هم مبتلا خواهد شد :4: فردایش که پستچی 348 میاد طبق معمول مادرم و پستچیه قاطی همدیگر خواهند شد 1140
    هدفم مبتلا کردن این پستچی پست فطرت هست که با ماشینش روی لاک پشتم رفت و اونو کشت 352

شکلکا یادم رفته بود نتونستم شکلک بذارم بره همه جمله ها :2:

12 سپاس: دلشاد، zrnznn، Kishe Mehr، mahsa joon، ♥Rose♥، هوشمند، Ahora Quien، maryamlondon1، بندری، ماهی، gilas، هاچو هاچو

• 1 سپاس: kasragtr

• Kishe Mehr

نقل قول: kasragtr
    (+18)

اونوقت منفی هیژده میشه چی اونوقت؟ :65: همون خاله بازی ولی در همان قد و قواره های خودشونه؟ :83:

1 سپاس: kasragtr

• kasragtr

نقل قول: Kishe Mehr
    اونوقت منفی هیژده میشه چی اونوقت؟

میشه دکتر بازی :4:

1 سپاس: Kishe Mehr

• Ahora Quien

:110: مرسییییییییییییییییییییی
    1 سپاس: kasragtr

• maryamlondon1