₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » روش های هوشمندانه برای پوشش کابل ها/از حالا دوشاخه ها را به پنجره وصل
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » روش های هوشمندانه برای پوشش کابل ها/از حالا دوشاخه ها را به پنجره وصل

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

روش های هوشمندانه برای پوشش کابل ها/از حالا دوشاخه ها را به پنجره وصل

2326 بازدید، 14 پست، نویسنده: zrnznn

• zrnznn

روش های هوشمندانه برای پوشش کابل ها

شاید خیلی از ما، عاشق شارژر سفید آیفون یا دیگر کابل های مورد استفادمون باشیم، اما مطمئنا بعد از مدتی خسته کننده می شوند. خیلیامون از گره خوردن سیم های تلویزیون و دستگاه های مرتبطش به هم خسته شدیم و مدام به خودمون و یا اطرافیانمون شکایت می کنیم. اما راه هایی هم هستند تا از این موضوع لذت ببریم.

عکس های زیر ایده های خوبی هستند تا از این به بعد یطور دیگه به سیم ها و کابل هایی که خونه و یا میز کارمون رو زشت کردند نگاه کنیم.

8 تصویر این بخش در دسترس نیست

282 تقدیم به همه دوستای عزیزم 282

از حالا دوشاخه ها را به پنجره وصل کنید!

خب، شاید در واقع این محصول وجود خارجی نداشته باشد، اما این یک طراحی مفهومی از doozy است و می تواند در آینده ای نه چندان دور به واقعیت تبدیل شود. سوکت پنجره (windows socket) ابزاری است که با استفاده از اشعه های خورشید به همه چیز قدرت می بخشد.
    تصویر در دسترس نیست

Windows Socket

سوکت پنجره یا ویندوز سوکت یک پلاگین است که به پنجره ی شما ضمیمه می شود و از طریق پنل خورشیدی که در پشت آن قرار دارد نیروی برق را در خود ذخیره می کند. این ذخیره ی انرژی در طول روز به شما اجازه می دهد تا انرژی مورد نیاز دستگاه های خود را تآمین کنید.

یک باتری داخلی به شما اجازه می دهد تا برای استفاده های بعدی در مصرف انرژی صرفه جویی کنید، حتی اگر آن را از پنجره جدا کرده باشید.

شما می توانید این وسیله را در کیف خود نگه دارید و هر کجا که خواستید آن را به پنجره بچسبانید و از آن استفاده کنید.

4 تصویر این بخش در دسترس نیست

11 سپاس: بندری، ماهی، بچه مثبت، aac198000، ژنرال، gilas، دلشاد، ♥Rose♥، هوشمند، Ahora Quien، tiktik

• بندری

2 سپاس: zrnznn، Ahora Quien

• ماهی

آرزوی من اینه که یه روزی زندگی، وایر لس شه :4:

• بچه مثبت

نقل قول: zrnznn
    دو تاپیک در یه تاپیک:4:
    خانم مهندس شما چرا هیچ وقت قانون رو رعایت نمیکنی؟ :43:

نمایش یا پنهان متننترس مهندس. شوخی بید 351
    از سیم و میم ملولم و ویندوز سوکتم آرزوست :bahone:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    3 سپاس: zrnznn، ♥Rose♥، Ahora Quien

• jaj

3 سپاس: zrnznn، ماهی، Ahora Quien

• aac198000

سوکت پنجره یا ویندوز سوکت یک پلاگین است که به پنجره ی شما ضمیمه می شود و از طریق پنل خورشیدی که در پشت آن قرار دارد نیروی برق را در خود ذخیره می کند. این ذخیره ی انرژی در طول روز به شما اجازه می دهد تا انرژی مورد نیاز دستگاه های خود را تآمین کنید.

خیلی جالب و عالی بود مهندس جوان :8:

• zrnznn

بندری,
    خواهش آقا خسروووووووو :46:
    ماهی,
    :4: من نمیخوام....بعضی چیز ها حتما باید سیمی باشه :4: وایرلسشون مزه نمیده :4:
    نقل قول: بچه مثبت
    چرا

به هدفتون رسیدید...واقعاً لحظه اول شوکه شدم ترسیدم اون متن پنهان پستتون رو باز کنم گفتم الانه که چیزی بهم بگید توش :21:
    jaj,
    آقا جلال :46:
    aac198000,
    وای چه لقبیییییییییییییییی.......دلم ضعفیدددددد :9: من همچین هم جوان نیستم.... :4:

4 سپاس: ماهی، بچه مثبت، ♥Rose♥، Ahora Quien

• ماهی

نقل قول: jaj
    به فکر این هم باش که اگه وایرلس شد یهو می بینی یکی وایرلستو حک کرد و به زندگیت وصل شد بعد دیگه نشد بیرونش کرد

منظورم از زندگی کلیه وسایل برقی زندگی بود.. :4:

من نمیخوام....بعضی چیز ها حتما باید سیمی باشه وایرلسشون مزه نمیده

اوااا؟؟؟!!! :bahone:

• ژنرال

چقدر جالب :110:

• gilas

2تا مطلب تو یه تاپیک جالب انگیز بود :4:

• zrnznn

نقل قول: gilas
    2تا مطلب تو یه تاپیک جالب انگیز بود

جدیده نه!:4: خیلی مزه میده امتحان کن بببین :heehee:

ژنرال,
    برا منم جالب بود :16:

نقل قول: ماهی
    اوااا؟؟؟!!!

:56:

2 سپاس: ژنرال، Ahora Quien

• بچه مثبت

به هدفتون رسیدید.
    میدونستم میرسم :bahone:

گفتم الانه که چیزی بهم بگید توش
    من کی چیزِ ترسناکی گفتم که این دومین بار باشه :15:

جدیده نه!
    بله که جدید نیست! قبلا سه تاپیک و چهار تاپیک هم داشتیم :bahone:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    3 سپاس: ♥Rose♥، zrnznn، Ahora Quien

• ♥Rose♥

مرسی مهندس نجمه ، جالبناک بود :46:
    شما می توانید این وسیله را در کیف خود نگه دارید و هر کجا که خواستید آن را به پنجره بچسبانید و از آن استفاده کنید.

حالا نمیشه به آدم بچسبانیم و ازش استفاده کنیم؟ مثلا اونایی که آفتاب میگیرن ، این سوکت هم به خودشون بچسبونن و استفاده های لازمه رو ببرن! :bahone:
    داشت یادم می رفت : -----> بی دوشواری " src="http://www.boooofi.com/engine/data/emoticons/doshvari.gif" />

• Ahora Quien

مرسییی خیلی باحاللل بودنن
    برم یه فکری به حال کابل های خونه بکنم
    :11:

1 سپاس: zrnznn
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: