ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
روش های هوشمندانه برای پوشش کابل ها/از حالا دوشاخه ها را به پنجره وصل
zrnznn
شاید خیلی از ما، عاشق شارژر سفید آیفون یا دیگر کابل های مورد استفادمون باشیم، اما مطمئنا بعد از مدتی خسته کننده می شوند. خیلیامون از گره خوردن سیم های تلویزیون و دستگاه های مرتبطش به هم خسته شدیم و مدام به خودمون و یا اطرافیانمون شکایت می کنیم. اما راه هایی هم هستند تا از این موضوع لذت ببریم.
عکس های زیر ایده های خوبی هستند تا از این به بعد یطور دیگه به سیم ها و کابل هایی که خونه و یا میز کارمون رو زشت کردند نگاه کنیم.
خب، شاید در واقع این محصول وجود خارجی نداشته باشد، اما این یک طراحی مفهومی از doozy است و می تواند در آینده ای نه چندان دور به واقعیت تبدیل شود. سوکت پنجره (windows socket) ابزاری است که با استفاده از اشعه های خورشید به همه چیز قدرت می بخشد.
سوکت پنجره یا ویندوز سوکت یک پلاگین است که به پنجره ی شما ضمیمه می شود و از طریق پنل خورشیدی که در پشت آن قرار دارد نیروی برق را در خود ذخیره می کند. این ذخیره ی انرژی در طول روز به شما اجازه می دهد تا انرژی مورد نیاز دستگاه های خود را تآمین کنید.
یک باتری داخلی به شما اجازه می دهد تا برای استفاده های بعدی در مصرف انرژی صرفه جویی کنید، حتی اگر آن را از پنجره جدا کرده باشید.
شما می توانید این وسیله را در کیف خود نگه دارید و هر کجا که خواستید آن را به پنجره بچسبانید و از آن استفاده کنید.
بندری
ماهی
بچه مثبت
نمایش یا پنهان متن
نترس مهندس. شوخی بیداز سیم و میم ملولم و ویندوز سوکتم آرزوست
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
jaj
aac198000
خیلی جالب و عالی بود مهندس جوان
zrnznn
خواهش آقا خسروووووووو
ماهی,
به هدفتون رسیدید...واقعاً لحظه اول شوکه شدم ترسیدم اون متن پنهان پستتون رو باز کنم گفتم الانه که چیزی بهم بگید توش
jaj,
آقا جلال
aac198000,
وای چه لقبیییییییییییییییی.......دلم ضعفیدددددد
ماهی
منظورم از زندگی کلیه وسایل برقی زندگی بود..
من نمیخوام....بعضی چیز ها حتما باید سیمی باشه وایرلسشون مزه نمیده
اوااا؟؟؟!!!
ژنرال
چقدر جالب
gilas
zrnznn
جدیده نه!
ژنرال,
برا منم جالب بود
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
♥Rose♥
حالا نمیشه به آدم بچسبانیم و ازش استفاده کنیم؟ مثلا اونایی که آفتاب میگیرن ، این سوکت هم به خودشون بچسبونن و استفاده های لازمه رو ببرن!
داشت یادم می رفت : -----> بی دوشواری " src="http://www.boooofi.com/engine/data/emoticons/doshvari.gif" />
Ahora Quien
برم یه فکری به حال کابل های خونه بکنم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→