ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
▃ ▅ ▆ █ عكاسان عزيز بوف بوفي █ ▆ ▅ ▃
دلشاد
▧ تصویر در دسترس نیست
دوستان و عكاسان عزيز چند روز پیش در پاکسازی بخش عکس با این نوع تابیک که داش مازیار گذاشته بود برخورد کردم که بعلت مرور زمان پوکیده شده بود با اجازه داش مازیار میخوام بروز کنم در اين تاپيك ميتوانيد عكسهاي گرفته شده توسط دوربين موبايل يا دوربين عكاسي شخصي خود را بگذاريد، شايان ذكر است قوانيني براي عكسهاي ارسالي وجود دارد اعم از:
1- از ارسال عكسهاي حريم خصوصي ديگران، عكسهاي با نيت تمسخر ديگران و يا در كل عكسهاي مورد دار اكيداً خود داري كنيد. (مگر با رضايت كامل طرف).
2- عكس ارسالي حتماً بايد توسط خود فرد گرفته شده باشد.
3- حجم عكسهاي ارسالي نبايد از 500KB بيشتر باشد، ميتوانيد از برنامه هايي كه براي اين منظور ساخته شده اند، حجم و اندازه عكس را كوچك كنيد.
4- حداقل رزوليشن عكسها 800x600 ميباشد. (براي حفظ جزئيات تصاوير!).
5- به همراه هر عكس در همان پست در قسمت زير تصوير، حتماً نام دوربين، زمان و مكان عكاسي، و توضيح مختصري در مورد عكس ارسالي ذكر شود.
6- كيفيت عكسهاي ارسالي بايد در حد قابل قبول باشند.
7- از ارسال عكسهاي معمولي و ساده كه هيچ جذابيتي براي بيننده ندارند خود داري كنيد.
8- عكسهاي ارسالي نبايد در فتوشاپ يا ساير برنامه ها، زيبا سازي يا ويرايش شوند؛ اما در خود دوربين در صورت تمايل بلامانع ميباشد.
9- عكسها حتماً بايد با آرم و لوگوي سايت و در آپلود سنتر سايت قرار گيرند، از قرار دادن آنها در سرورهاي ديگر خود داري كنيد. همچنين ميتوانيد در صورت تمايل نام خود را در گوشه اي از تصوير استامپ كنيد.
10- از گذاشتن كامنت هاي اضافي و يا تشكر و يا هر پيغام ديگر جداً خودداري كنيد، در غير اين صورت توسط مدير بخش بلافاصله حذف خواهند شد! (شخص عكاس در صورت تمايل، خود ميتواند در همان پست مربوطه توضيحات كافي راجع به عكس گرفته شده قرار دهد).
با تشكر از همه عكاسان عزيز بوف بوفي
دلشاد
دلشاد: دوربین سونی مینی 8 پیکسل
ویلایی در خوچیر 23/5/90
zrnznn
اینو پریروز گرفتم با گوشی سامسونگ داغونه خودم 1.3 پیکسله
mahsa joon
Kishe Mehr
سرزمین جبهه ها...
1392-01-04
دوربین : گوشی نوکیا N8
Photo By : Mojtaba, Kishe Mehr
حورا
ژنرال
یادش بخیر...
یادمه آرامش یه عکس از هلسینکی گرفته بود داغ داغ گذاشته بود تو تاپیک
هاچو هاچو
sib
sib
بالای کوه سنگی مشهد
با تبلت سامسونگ گرفتم
mansour12247
زنجبیل
پارک ملت_مشهد_زمستان1391_کلاس رنگ عکاسی
Ahora Quien
حتما شرکت میکنمممممممممم
حورا
91/12/15
گوشی ال جی پرادا
Life Dream
مرسي بهروز خان به خاطر احياي دوباره تاپيك، ولي يكي بهم بگه چه بلايي سر تاپيكم اومده هر چي گشتم يپداش نكردم، عايا كسي منفجرش كرده است عايا؟!
فرصت بشه حتماً عكس ميزارم جايزه رو خودم ميبرم
هاچو هاچو
زمستان 91
سامسونگ Galaxy Ace
بهار 92
سامسونگ Galaxy Ace
بهار 92
نوکیا 5610
زنجبیل
روستای کنگ(ماسوله دوم) مشهد_اردیبهشت 90
زنجبیل
فکه کجا میشه؟
Ahora Quien
مکان .. جلو خونمون از پنجره آشپزخونمون
با گوشی Samsung Galaxy 3
▧ تصویر در دسترس نیست
فیلم هم گرفتم خیلی باحال بود
ولی نمیدنم چجوری بذارمش
حورا
فکه کجا میشه؟
نمایش یا پنهان متن
سلام خانم زنجبیل . فکه از مناطق جنگی بود که تو دوران جنگ شاهد حماسه آفرینی رزمندکان بود البته از نظر من مامن عشق عرفانیه. من اگه سالی یکی 2 بار به مناطق جنگی نرم واقعا میمیرم . بخصوص که با توضیحات پدرم . خاطراتشون در اون سالها, میتونم تصور نزدیکی از رخدادها داشته باشم . من نخواستم منبعی به شما معرفی کنم .تو گوگل سرچ کنید .با یکی از شهرهای عشق آشنا میشین.
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→