₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » ▃ ▅ ▆ █ عكاسان عزيز بوف بوفي █ ▆ ▅ ▃
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » ▃ ▅ ▆ █ عكاسان عزيز بوف بوفي █ ▆ ▅ ▃

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

▃ ▅ ▆ █ عكاسان عزيز بوف بوفي █ ▆ ▅ ▃

3777 بازدید، 41 پست، نویسنده: دلشاد

• دلشاد

تصویر در دسترس نیستگروه هنری R . T . BAX
    عكاسان بوف بوفي

تصویر در دسترس نیست

دوستان و عكاسان عزيز چند روز پیش در پاکسازی بخش عکس با این نوع تابیک که داش مازیار گذاشته بود برخورد کردم که بعلت مرور زمان پوکیده شده بود با اجازه داش مازیار میخوام بروز کنم در اين تاپيك ميتوانيد عكسهاي گرفته شده توسط دوربين موبايل يا دوربين عكاسي شخصي خود را بگذاريد، شايان ذكر است قوانيني براي عكسهاي ارسالي وجود دارد اعم از:

1- از ارسال عكسهاي حريم خصوصي ديگران، عكسهاي با نيت تمسخر ديگران و يا در كل عكسهاي مورد دار اكيداً خود داري كنيد. (مگر با رضايت كامل طرف).

2- عكس ارسالي حتماً بايد توسط خود فرد گرفته شده باشد.

3- حجم عكسهاي ارسالي نبايد از 500KB بيشتر باشد، ميتوانيد از برنامه هايي كه براي اين منظور ساخته شده اند، حجم و اندازه عكس را كوچك كنيد.

4- حداقل رزوليشن عكسها 800x600 ميباشد. (براي حفظ جزئيات تصاوير!).

5- به همراه هر عكس در همان پست در قسمت زير تصوير، حتماً نام دوربين، زمان و مكان عكاسي، و توضيح مختصري در مورد عكس ارسالي ذكر شود.

6- كيفيت عكسهاي ارسالي بايد در حد قابل قبول باشند.

7- از ارسال عكسهاي معمولي و ساده كه هيچ جذابيتي براي بيننده ندارند خود داري كنيد.

8- عكسهاي ارسالي نبايد در فتوشاپ يا ساير برنامه ها، زيبا سازي يا ويرايش شوند؛ اما در خود دوربين در صورت تمايل بلامانع ميباشد.

9- عكسها حتماً بايد با آرم و لوگوي سايت و در آپلود سنتر سايت قرار گيرند، از قرار دادن آنها در سرورهاي ديگر خود داري كنيد. همچنين ميتوانيد در صورت تمايل نام خود را در گوشه اي از تصوير استامپ كنيد.

10- از گذاشتن كامنت هاي اضافي و يا تشكر و يا هر پيغام ديگر جداً خودداري كنيد، در غير اين صورت توسط مدير بخش بلافاصله حذف خواهند شد! (شخص عكاس در صورت تمايل، خود ميتواند در همان پست مربوطه توضيحات كافي راجع به عكس گرفته شده قرار دهد).

با تشكر از همه عكاسان عزيز بوف بوفي

20 سپاس: maryamlondon1، بچه مثبت، zrnznn، mahsa joon، Kishe Mehr، garfild، gilas، حورا، ژنرال، هاچو هاچو، KuRoSh، mz56mz، ♥Rose♥، زنجبیل، بندری، Ahora Quien، Life Dream،

• دلشاد

تصویر در دسترس نیست

دلشاد: دوربین سونی مینی 8 پیکسل
    ویلایی در خوچیر 23/5/90

16 سپاس: بچه مثبت، zrnznn، Kishe Mehr، garfild، gilas، حورا، ژنرال، هاچو هاچو، KuRoSh، mz56mz، ♥Rose♥، بندری، Ahora Quien، Life Dream، زنجبیل، تنها

• zrnznn

هوای این چند روزه دزفول :2: ....البته امروز هوا یکم بهتر شده بود :3:
    اینو پریروز گرفتم با گوشی سامسونگ داغونه خودم 1.3 پیکسله :4: ولی عاشقشم :90:

تصویر در دسترس نیست

17 سپاس: دلشاد، Kishe Mehr، garfild، gilas، حورا، بچه مثبت، ژنرال، هاچو هاچو، KuRoSh، mz56mz، mansour12247، ♥Rose♥، بندری، Ahora Quien، Life Dream، زنجبیل، تنها

• 8 سپاس: دلشاد، هاچو هاچو، KuRoSh، mz56mz، mansour12247، حورا، Ahora Quien، Life Dream

• Kishe Mehr

تصویر در دسترس نیست

سرزمین جبهه ها...
    1392-01-04
    دوربین : گوشی نوکیا N8
    Photo By : Mojtaba, Kishe Mehr

15 سپاس: دلشاد، garfild، gilas، حورا، بچه مثبت، ژنرال، هاچو هاچو، KuRoSh، mz56mz، ♥Rose♥، بندری، Ahora Quien، Life Dream، زنجبیل، تنها

• حورا

دارم میرم سمت جمهوری .برگشتم منم شرکت میکنم :46:
    9 سپاس: بچه مثبت، ژنرال، هاچو هاچو، دلشاد، Kishe Mehr، KuRoSh، mz56mz، Ahora Quien، Life Dream

• ژنرال

نقل قول: دلشاد
    دوستان و عكاسان عزيز چند روز پیش در پاکسازی بخش عکس با این نوع تابیک که داش مازیار گذاشته بود

یادش بخیر... :65:
    یادمه آرامش یه عکس از هلسینکی گرفته بود داغ داغ گذاشته بود تو تاپیک :24:

9 سپاس: دلشاد، Kishe Mehr، KuRoSh، بچه مثبت، mz56mz، حورا، Ahora Quien، Life Dream، هاچو هاچو

• هاچو هاچو

منم حتما شرکت میکنم...826
    9 سپاس: دلشاد، Kishe Mehr، KuRoSh، بچه مثبت، ژنرال، mz56mz، حورا، Ahora Quien، Life Dream

• sib

منم میام به زودی
    8 سپاس: بچه مثبت، mz56mz، دلشاد، حورا، Ahora Quien، Life Dream، هاچو هاچو، ژنرال

• sib

بالای کوه سنگی مشهد:4:
    با تبلت سامسونگ گرفتم

15 سپاس: دلشاد، zrnznn، ♥Rose♥، بچه مثبت، حورا، هوشمند، بندری، Ahora Quien، Life Dream، هاچو هاچو، زنجبیل، ژنرال، garfild، mz56mz، تنها

• mansour12247

مثل اینکه وضع هوا تو شهر شما خیلی بده
    6 سپاس: دلشاد، حورا، Ahora Quien، Life Dream، هاچو هاچو، mz56mz

• زنجبیل

تصویر در دسترس نیست
    پارک ملت_مشهد_زمستان1391_کلاس رنگ عکاسی

16 سپاس: بچه مثبت، kasragtr، حورا، ♥Rose♥، هوشمند، دلشاد، بندری، Ahora Quien، Life Dream، هاچو هاچو، ژنرال، garfild، Kishe Mehr، mz56mz، beh، تنها

• Ahora Quien

مرسیییییییییییی
    حتما شرکت میکنمممممممممم

7 سپاس: حورا، بچه مثبت، Life Dream، دلشاد، ژنرال، Kishe Mehr، mz56mz

• حورا

تصویر در دسترس نیست

فکه

91/12/15

گوشی ال جی پرادا

13 سپاس: ♥Rose♥، بچه مثبت، Kishe Mehr، Life Dream، هاچو هاچو، دلشاد، زنجبیل، Ahora Quien، ژنرال، garfild، mz56mz، beh، تنها

• Life Dream

اوه اين تاپيك چه قدر به نظرم آشناست :4:
    مرسي بهروز خان به خاطر احياي دوباره تاپيك، ولي يكي بهم بگه چه بلايي سر تاپيكم اومده هر چي گشتم يپداش نكردم، عايا كسي منفجرش كرده است عايا؟! :79:

فرصت بشه حتماً عكس ميزارم جايزه رو خودم ميبرم :81:

7 سپاس: هاچو هاچو، دلشاد، حورا، Ahora Quien، بچه مثبت، ژنرال، mz56mz

• هاچو هاچو

پارک ملت مشهد
    زمستان 91
    سامسونگ Galaxy Ace

تصویر در دسترس نیست

حوالی شاندیز
    بهار 92
    سامسونگ Galaxy Ace

تصویر در دسترس نیست

کنگ (اطرف مشهد)
    بهار 92
    نوکیا 5610

تصویر در دسترس نیست

12 سپاس: Kishe Mehr، دلشاد، حورا، ♥Rose♥، زنجبیل، Ahora Quien، بچه مثبت، ژنرال، garfild، mz56mz، beh، تنها

• زنجبیل

تصویر در دسترس نیست

روستای کنگ(ماسوله دوم) مشهد_اردیبهشت 90

10 سپاس: ♥Rose♥، Ahora Quien، حورا، دلشاد، بچه مثبت، ژنرال، هاچو هاچو، garfild، mz56mz، تنها

• زنجبیل

حورا,

فکه کجا میشه؟

7 سپاس: Ahora Quien، حورا، دلشاد، بچه مثبت، ژنرال، هاچو هاچو، mz56mz

• Ahora Quien

بارون امروز در فنلاند .. اسپو
    مکان .. جلو خونمون از پنجره آشپزخونمون :10:
    با گوشی Samsung Galaxy 3

فیلم هم گرفتم خیلی باحال بود :5:
    ولی نمیدنم چجوری بذارمش :2:

11 سپاس: ♥Rose♥، حورا، دلشاد، بچه مثبت، ژنرال، هاچو هاچو، garfild، Kishe Mehr، mz56mz، beh، تنها

• حورا

نقل قول: زنجبیل
    حورا,

فکه کجا میشه؟

نمایش یا پنهان متن
    سلام خانم زنجبیل . فکه از مناطق جنگی بود که تو دوران جنگ شاهد حماسه آفرینی رزمندکان بود البته از نظر من مامن عشق عرفانیه. من اگه سالی یکی 2 بار به مناطق جنگی نرم واقعا میمیرم . بخصوص که با توضیحات پدرم . خاطراتشون در اون سالها, میتونم تصور نزدیکی از رخدادها داشته باشم . من نخواستم منبعی به شما معرفی کنم .تو گوگل سرچ کنید .با یکی از شهرهای عشق آشنا میشین. :46:

:46:

8 سپاس: ♥Rose♥، دلشاد، بچه مثبت، ژنرال، هاچو هاچو، Ahora Quien، Kishe Mehr، mz56mz
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: