₪ انجمن بوف بوفی ₪ » موبایل » 91 درصد وقت جوانان صرف پیامک بازی می شود
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » موبایل » 91 درصد وقت جوانان صرف پیامک بازی می شود

بدون عکس

91 درصد وقت جوانان صرف پیامک بازی می شود

1879 بازدید، 10 پست، نویسنده: خرزوخان

• خرزوخان

آمریکایی ها هنر گفتگو را از دست داده اند

پژوهشگران اعلام کردند جوانان 91 درصد وقت خود را صرف ارسال و دریافت پیامک و یا صحبت کردن با تلفن هایشان می کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس تحقیقات "شری ترکل" روانشناس دانشگاه فناوری ماساچوست (MIT )، امروزه مردم هر وقت تنها هستند و یا در مکانی مانند فروشگاه ها در صف ایستاده اند، به سراغ تلفن همراهشان می روند.

به گفته وی ارتباطات پرسرعت تلفن همراه، ما را از محیط اطراف بیش از پیش جدا کرده است.

وی با مطالعه خانواده هایی که صبحانه را با هم می خوردند و یا در مراسم سوگواری شرکت می کردند، دریافت، افراد در این خانواده ها به شدت سرگرم پیامک بازی هستند.

ترکل در کتاب خود با عنوان" تنها در جمع" ، صدها نفر را در زندگی شان مورد بررسی قرار داده و نتیجه گیری کرده است که آمریکایی ها هنر گفتگو را از دست داده اند.

وی بر اساس بررسی های خود دریافته است به طور متوسط افراد 18 تا 24 ساله، ماهانه سه هزار و 200 پیامک ارسال و دریافت می کنند.

11 سپاس: دلشاد، arash52، ماهی، gilas، KuRoSh، aac198000، Ahora Quien، ♥Rose♥، بچه مثبت، محسن صائب، mahsa joon

• ماهی

قبلنا خیلی بیشتر بود.الانا یه کمی کم شده
    1 سپاس: خرزوخان

• gilas

از 4 سال پیش ترک کردم :3:

• KuRoSh

سالهاست که ترک کردم

• kasragtr

اقا چرا جو رو متشنج میکنی :4: من خودم 95 درصد وقتمو صرف فیس بوک میکنم :10:

• aac198000

نقل قول: خرزوخان
    وی بر اساس بررسی های خود دریافته است به طور متوسط افراد 18 تا 24 ساله، ماهانه سه هزار و 200 پیامک ارسال و دریافت می کنند.

:37:

ببخشید پیامک چی هست؟ :4:

• Ahora Quien

من زیاد سرگرم کامپیوترم تا موبایل

• حورا

• محسن صائب

موبایل وسیله خوبیه
    بنظرم مهمترین ابزارش همین پیامک هست . در این دنیایی که همه یکجورایی گرفتار و صله رحم تا حدود زیادی کم شده . فرستادن و یا دریافت پیامک حتی بصورت جوک میتونه مفید باشد
    البته کاری به زیاده روی ها ندارم( ولی روی هم رفته من تقریبا در طول سال 3یا 4 باری برای تمام دوستان و اشناهایی که در تلفنم سیو کردم پیامهای مناسبتی و یا دوستی میفرستم

• 1 سپاس: خرزوخان
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: