ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
تاثیر بوی عرق مردان بریکدیگر!
♥Rose♥
ماده شیمیایی Androstadienone پیش از این با چگونگی ارتباط برقرار کردن زنان جذاب با مردان مرتبط شده بود اما پژوهش جدید محققان دانشگاه تورکو نشان داده که این ماده بر روی مردان دیگر نیز اثر دارد.
نقش آشکار این ماده در تشویق مردان به همکاری با یکدیگر می تواند عاملی برای توضیح چگونگی پیوند خوردن مردان در بازی های گروهی، مبارزات و حتی ساختن جوامع متمدن باشد.
این پژوهش نشان داد که رهبران بیشتر مایل به همکاری با مردان در موقعیت های بالاتر و پایینتر هستند چرا که در منافع آنهاست که ساختار جامعه شان را حفظ کنند.
با این حال افرادی که در موقعیت های پائین تر هستند، بیشتر سعی می کنند با هزینه دیگران راه هایی را برای دستیابی به مزایای بزرگ برای ترقی بیشتر پیدا کنند.
محققان در این پژوهش توانستند تاثیر Androstadienone را بر روی مردان در زمان انجام بازی های رایانه ای آزمایشی شناسایی کنند.
آنها دریافتند که اگر مردان بوی فِرمون را احساس کنند، بیشتر تمایل به همکاری با بازیکنان دیگر برای دستیابی به نتایج بهتر را دارند. این پژوهش برای اولین بار نشان داده که فِرمونها می توانند بر چگونگی واکنش مردان نسبت به یکدیگر تاثیر بگذارند.
فِرمون به تولید تستوسترون مرتبط بوده و به عنوان مثل میزان غالب بودن جنس نر را در یک گروه اجتماعی نشان می دهد.
به گفته محققان، فِرمون مانند یک ماده شیمایی معادل دم طاووس عمل کرده و نشانگر غالب بودن و تناسب اندام یک جنس نر است.
این اطلاعات به جنس ماده در انتخاب جفت کمک می کند اما همچنین برای مردان از اهمیت زیادی برخوردار است چرا که می تواند از برخورد جلوگیری کرده و همکاری را ارتقا بخشد.
همچنین به گفته محققان، همکاری میان مردان دارای تستوسترون بالا و غالب تر بیشتر بود. این امر احتمالا از آن روست که منفعت آنها این بوده که نظم جامعه حفظ شود.
از سوی دیگر افراد دارای تستوسترون کمتر و تسلط پائینتر بیشتر به شکل انفرادی کار می کردند.
این پژوهش در مجله PLoS ONE منتشر شده است.
منبع : سيمرغ
zrnznn
ژنرال
Kishe Mehr
Life Dream
هاچو هاچو
♥Rose♥
ژنرال,
خدمت آقای محسن عرض کنم من مطالب رو قبل از ارسال دوبار میخونم و متوجه این کلمه شده بودم، شک کردم که شاید فرمول باشه و بخاطرش تمام سایت هایی که این مطلب رو درج کرده بودند رو دیدم و همگی کلمه فرمون رو نوشته بودند حتی یکیشون تغییر نداده بودند، حالا شما بفرمایید من تغییر میدادم یا نه ؟!!!
Kishe Mehr,
بعله کاملاً ، از اون پستی که کلمه زن رو به مرد تبدیل کردین کاملاً مشخص بود پیچیدگیتون!
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
مگر من گفتم باید تغییر میدادید؟!
چون اون کلمه و در نتیجه کل جمله برام نامفهوم بود از اون آیکون استفاده کردم.
♥Rose♥
ممنون از توضیح خوبتون، نکتۀ مفیدی بود
اتفاقاً حدس زدم که با کسره خوانده بشه ولی مطمئن نبودم
Ahora Quien
من که اصلا فکر کردم فرمون ماشین رو میگه ... دیگه ببین من چقدر شوتممم
مرسیییی خانومییییییی
♥Rose♥
چون اون کلمه و در نتیجه کل جمله برام نامفهوم بود از اون آیکون استفاده کردم.
خواهش میکنم
ببخشید من بعد از اینکه پست آقا امین رو جواب دادم پست شما رو دیدم و در حین اینکه داشتم به پست شما پاسخ میدادم سیستمم هنگ کرد، امیدوارم از بابت تأخیر در جواب، ناراحتی از بنده به دل نداشته باشید.
ولی اون شکلک یطوری نشاندهندۀ این بود که املای جمله نادرست باشه!
بهرحال خوشحال میشم اگر اشتباهی از من دیده شد تذکر داده بشه
♥Rose♥
مرسیییی خانومییییییی
دشمنت شوت باشه خانومی
ممنون از لطفت
ژنرال
mojde
♥Rose♥
فروشی نیست خدادای در وجودشون نهادینه شده !
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→