₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » دختری قاتل پدرش را در اینترنت یافت!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » دختری قاتل پدرش را در اینترنت یافت!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

دختری قاتل پدرش را در اینترنت یافت!

2160 بازدید، 7 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

سانتوز متهم است در نوامبر سال 1986 در حالی که 16 سال بیشتر نداشت، به دنبال یک مشاجره لفظی، خوزه مارتینز شهروند اهل دومینیکن را در مقابل رستورانش از ناحیه سر هدف گلوله قرار داده و به قتل می‌رساند.

یک دختر ۳۶ ساله ساکن نیویورک توانست با کمک اینترنت قاتل پدرش را پس از ۲۶ سال شناسایی کند.

به گزارش ایسنا، جوزلین مارتینز پس از قتل پدرش هرگز از پا نایستاد و به طور مستقل و با کمک اینترنت به جستجو در شبکه‌های اجتماعی و وب ‌سایت‌هایی نظیر فیسبوک و مای اسپیس پرداخت، ولی به نتیجه نمی‌رسید.

وی پس از دو سال جستجو در این سایت‌ها و نتیجه نگرفتن نهایتا به سایت “بک گراند” که اطلاعاتی راجع به افراد را از منابع مختلف جمع‌ آوری می‌کند، مراجعه کرده و با یافتن نام “جوستو سانتوز” ۴۳ ساله موفق به حل معمای قتل پدرش پس از ۲۶ سال می‌شود. او با جستجو در این سایت متوجه می‌شود جوستو سانتوز، مدیرعامل یک شرکت سرایداری است.

به گزارش بی بی سی، سانتوز متهم است در نوامبر سال ۱۹۸۶ در حالی که ۱۶ سال بیشتر نداشت، به دنبال یک مشاجره لفظی، خوزه مارتینز شهروند اهل دومینیکن را در مقابل رستورانش از ناحیه سر هدف گلوله قرار داده و به قتل می‌رساند.

در سال ۲۰۰۶، دختر مقتول تصمیم می‌گیرد به طور شخصی برای یافتن قاتل پدرش دست به کار شود.

4 سپاس: jaj، دلشاد، علیرضا، Kishe Mehr

• Ahora Quien

آفرین پشت کار ..
    مثل همیشه تو حلقم ... هاهاهاهاها
    از موبایل اومدم شکلک هم ندارم کلا بی شکلکیم تو حلق خودم هاهاهاها

2 سپاس: علیرضا، ♥Rose♥

• Ahora Quien

الان شکلک دارم 1099
    1 سپاس: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

نقل قول: Ahora Quien
    الان شکلک دارم