₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » افشای رابطۀ دختر ایرانی با همسر بازیگر مشهور
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » افشای رابطۀ دختر ایرانی با همسر بازیگر مشهور

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

افشای رابطۀ دختر ایرانی با همسر بازیگر مشهور

2523 بازدید، 9 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

لیلا قبادی مدل 24 ساله ایرانی الاصل اهل کانادا به تازگی ادعا کرده است که از جولای سال 2012 با کانی وست (همسر کیم کارداشیان) رابطه داشته و هم اکنون نیز که کیم کارداشیان دوران بارداری اش را می گذراند، رابطه اش ادامه دارد.

تصویر در دسترس نیست

او در گفتگو با مجله استار آمریکا اعلام کرد: در هتل آتلانتیک با کانی وست رابطه داشته و حتی هفته گذشته نیز این خواننده رپ از او درخواست ملاقات کرده است.

تصویر در دسترس نیست

قبادی گفت: کانی وست در رابطه با کیم کارداشیان فریب خورده است و این رابطه صرفا برای تبلیغات بوده و چندان جدی نیست.
    کانی وست نسبت به این ادعا عکس العمل نشان داده و تبلیغی بودن رابطه اش با بازیگر مشهور را رد کرده است.

تصویر در دسترس نیست

لیلا قبادی در توضیح افشاگری های خود گفته است: من قصد دارم خانواده کارداشیان را نابود کنم. این بد است. این بسیار بد و شرم آور است ولی اگر قرار است آنها بچه داشته باشند باید کارداشیان همه چیز را بداند.

منبع : جام نیوز

4 سپاس: Ahora Quien، دلشاد، هاچو هاچو، maryamlondon1

• Ahora Quien

1 سپاس: ♥Rose♥

• messi

رابطه یعنی چی؟خوب منم با هم کلاسیام رابطه تلفنی دارم!
    اشکالش چیه؟بده یعنی؟ :99:

3 سپاس: ♥Rose♥، Ahora Quien، jaj

• دیااکو

این کانی گیر داده به دوست دخترای اسبق من؛ این لیلا دختر آقای قبادیه؛ از همون بچگی سر و گوشش می جنبید نکبت؛
    3 سپاس: ♥Rose♥، Ahora Quien، jaj

• ♥Rose♥

نقل قول: دیااکو
    این کانی گیر داده به دوست دخترای اسبق من؛

دوست دخترای اسبقت دیگه کیا هستن ! لیلا بچه محلتون بوده؟! :4:
    نقل قول: دیااکو
    از همون بچگی سر و گوشش می جنبید نکبت؛

:83:

• maryamlondon1

خبر داغ توجه توجه :111:
    .کیم خانم امروز بچه اش دنیا اورد :4: .نوزاد که دختر میباشد 8 ماهه دنیا امده حال مادر ونوزاد خوب اعلام شده ولی نوزاد در بخش مراقبتهای ویژه نوزادن قرار داره :1:

2 سپاس: ♥Rose♥، jaj

• ♥Rose♥

نقل قول: maryamlondon1
    کیم خانم امروز بچه اش دنیا اورد .نوزاد که دختر میباشد 8 ماهه دنیا امده حال مادر ونوزاد خوب اعلام شده ولی نوزاد در بخش مراقبتهای ویژه نوزادن قرار داره

جناب دیااکو بیا بچش بدنیا اومد تازه دخترم هست :4:
    مبارکشون باشه
    من شنیدم بچه 8 ماه کم پیش بیاد که زنده بمونه

1 سپاس: maryamlondon1

• mz56mz

رابطه داشته كه داشته ، اين كه چيزى نيست
    خود كيم هم با يه پسر ايرانى رابطه داره از كاربران عزيز بوفى هم هست به نام د-ك شايد شوهرش ميخواسته تلافى كنه :4:

1 سپاس: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

نقل قول: mz56mz
    رابطه داشته كه داشته ، اين كه چيزى نيست
    خود كيم هم با يه پسر ايرانى رابطه داره از كاربران عزيز بوفى هم هست به نام د-ك شايد شوهرش ميخواسته تلافى كنه

247 247 247
    ایول عمو :39:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: