ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
افشای رابطۀ دختر ایرانی با همسر بازیگر مشهور
♥Rose♥
لیلا قبادی مدل 24 ساله ایرانی الاصل اهل کانادا به تازگی ادعا کرده است که از جولای سال 2012 با کانی وست (همسر کیم کارداشیان) رابطه داشته و هم اکنون نیز که کیم کارداشیان دوران بارداری اش را می گذراند، رابطه اش ادامه دارد.
او در گفتگو با مجله استار آمریکا اعلام کرد: در هتل آتلانتیک با کانی وست رابطه داشته و حتی هفته گذشته نیز این خواننده رپ از او درخواست ملاقات کرده است.
قبادی گفت: کانی وست در رابطه با کیم کارداشیان فریب خورده است و این رابطه صرفا برای تبلیغات بوده و چندان جدی نیست.
کانی وست نسبت به این ادعا عکس العمل نشان داده و تبلیغی بودن رابطه اش با بازیگر مشهور را رد کرده است.
لیلا قبادی در توضیح افشاگری های خود گفته است: من قصد دارم خانواده کارداشیان را نابود کنم. این بد است. این بسیار بد و شرم آور است ولی اگر قرار است آنها بچه داشته باشند باید کارداشیان همه چیز را بداند.
منبع : جام نیوز
Ahora Quien
messi
اشکالش چیه؟بده یعنی؟
دیااکو
♥Rose♥
دوست دخترای اسبقت دیگه کیا هستن ! لیلا بچه محلتون بوده؟!
maryamlondon1
.کیم خانم امروز بچه اش دنیا اورد
♥Rose♥
جناب دیااکو بیا بچش بدنیا اومد تازه دخترم هست
مبارکشون باشه
من شنیدم بچه 8 ماه کم پیش بیاد که زنده بمونه
mz56mz
خود كيم هم با يه پسر ايرانى رابطه داره از كاربران عزيز بوفى هم هست به نام د-ك شايد شوهرش ميخواسته تلافى كنه
♥Rose♥
خود كيم هم با يه پسر ايرانى رابطه داره از كاربران عزيز بوفى هم هست به نام د-ك شايد شوهرش ميخواسته تلافى كنه
ایول عمو
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→