₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » دونـالد داک و دیگر حیـوانات کارتـونی در زنـدگی واقـعی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » دونـالد داک و دیگر حیـوانات کارتـونی در زنـدگی واقـعی

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

دونـالد داک و دیگر حیـوانات کارتـونی در زنـدگی واقـعی

3042 بازدید، 6 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

تصویر در دسترس نیست

"دونالد داک"، که یکی از مشهورترین شخصیت‌های اردکی داستان‌های مصور "کارل بارکس" و همینطور شخصیت مطرح کارتونهای "والت دیزنی" هست را می شناسید. همان اردک بامزه ای که همیشه لباس ملوانی آبی رنگی به تن دارد و خیلی هم زود جوش می‌آورد و البته کمی هم بدشانس است!

تصویر در دسترس نیست

شاید "کارل بارکس"، یکی از معروف‌ترین تصویرگران کتاب‌های مصور وقتی مشغول خلق "دونالد داک" و "اسکروچ" بود خودش هم نمی‌دانست که آن‌ها سال‌های سال با بچه‌ها و حتی بزرگ‌ترهایشان زندگی خواهند کرد و از محبوب‌ترین شخصیت‌های داستان‌های مصور محسوب خواهند شد. پس از آن بدنبال فراخوانى استودیو دیزنى براى جذب چند نیرو براى بخش طراحى، علاقه‌ی شخصى و نبوغ کارل در طرح موقعیت‌هاى کمیک سبب شد تا وى را به بخش داستان‌نویسى استودیو دیزنی منتقل کنند.

اکنون که نزدیک به 80 سال از آن زمان می گذرد، اردک‌هاى فانتزى او هنوز در قالب "اسکروچ"، "اردک خسیس" و "دونالد داک" مشهورند. بی‌شک کارل بارکس با شوخ‌طبعی آثارش، تاثیر زیادی بر صنعت طراحی داستان‌های مصور بویژه برای کودکان گذاشت. در ادامه، دونالد داک و 19 شخصیت کارتونی دیگر را در مقایسه با زندگی واقعی آنها می بینید
    .

20 تصویر این بخش در دسترس نیست

4 سپاس: دلشاد، Ahora Quien، هوشمند، gilas

• ♥Rose♥

نقل قول: ♥Rose♥
    41 بازدید، 0 پست

:110:

• Ahora Quien

این پستت از نظر من جا موند .. ببچخید دیگه .. :5:
    تو حلقم کل تاپیک هات .. مشکلی هم نیست جا میشه 453

1 سپاس: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

نقل قول: Ahora Quien
    این پستت از نظر من جا موند .. ببچخید دیگه ..
    تو حلقم کل تاپیک هات .. مشکلی هم نیست جا میشه

خواهش میکنم عزیزم، من فدای اون حلق مهربونت بشم :46:

1 سپاس: Ahora Quien

• Ahora Quien

نقل قول: ♥Rose♥
    خواهش میکنم عزیزم، من فدای اون حلق مهربونت بشم

خدا نکنه دیگه 806 786

• gilas

عاشق کارتونیم مخصوصا والت دیزنی :8:
پاسخ سریع   پاسخ