₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » کم خواب ها جوانه گندم بخورند
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » کم خواب ها جوانه گندم بخورند

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

کم خواب ها جوانه گندم بخورند

2374 بازدید، 40 پست، نویسنده: Ahora Quien

• Ahora Quien

كارشناس تغذیه گفت: رفع بی‌خوابی، خستگی و اختلالات عصبی از خواص دارویی جوانه گندم است.

تصویر در دسترس نیست

به گزارش برنا، یوسف نقیایی كارشناس تغذیه با بیان این مطلب گفت: جوانه‌ها از مواد غذایی هستند كه در گروه سبزیجات محسوب می‌شوند، جوانه گندم سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی است و ارزش غذایی بالایی دارد. تغییرات شیمیایی كه در هنگام جوانه زدن رخ می‌دهد، باعث می‌شود املاح و ویتامین‌ها و پروتئین در آن افزایش یابد.

كارشناس تغذیه با اشاره به این كه پودر جوانه گندم غنی از ویتامین E و B است، ابراز كرد: ویتامین E به عنوان یك آنتی اكسید در پیشگیری از اكسیده شدن كلسترول مفید بوده و باعث كاهش بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود. همچنین جوانه‌ها دارای فیبر و سلنیوم و فینریوم هستند كه در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان به خصوص سرطان روده موثر شناخته شده‌اند و برای رفع یبوست مفید است.

نقیایی افزود: جوانه گندم در درمان ریزش مو و ناراحتی‌های پوستی و شادابی پوست موثر است كه می‌توان آن را به عنوان ماسك جوانه گندم استفاده كرد و از سوی دیگر در زنان باردار و شیرده كه نیاز غذایی بالایی دارند حتما جوانه گندم باید در برنامه غذای‌شان گنجانده شود.

وی افزود: روغنی كه در دانه گندم وجود دارد در حین جوانه زدن به صورت اسید چرب در آمده كه قابل هضم است.

نقیایی همچنین به وجود ویتامین B به خصوص1 B در جوانه که برای تعادل سیستم عصبی ضروری است؛ اشاره و خاطر نشان كرد: این ماده غذایی برای رفع بی‌خوابی، خستگی و اختلالات عصبی افرادی كه از این موضوع رنج می‌برند، مفید است.

این کارشناس تغذیه توصیه كرد: در مورد كودكانی كه دچار سوء‌تغذیه هستند، این ماده غذایی باید به صورت سوپ یا همراه سالاد در برنامه غذایی اشان گنجانده شود.

10 سپاس: دلشاد، بچه مثبت، mz56mz، ♥Rose♥، ژنرال، حورا، ماهی، Kishe Mehr، gilas، mahsa joon

• mz56mz

خب دوست ندارم بخوابم :1:

گندم؟؟!!چه اسم اشنايى :bachemosbat:

2 سپاس: Ahora Quien، ژنرال

• ♥Rose♥

نقل قول: mz56mz
    خب دوست ندارم بخوابم

راست میگه عمو، من شاهد بیداریشون هستم :24:
    نمایش یا پنهان متنعمو نمیدونم چرا مسنجرم سه روزه وصل نمیشه، شرمنده اگر پی ام دادین من جواب ندادم

گندم؟؟!!چه اسم اشنايى

یعنی کی میتونه باشه! :bachemosbat:

2 سپاس: Ahora Quien، mz56mz

• Ahora Quien

خب دوست ندارم بخوابم

چشم شما نخواب اصلا .... گردن منم از مو باریکتر :5:

• mz56mz

نقل قول: Ahora Quien
    گردن منم از مو باریکتر

اواتارت كه نشون ميده گردنت كلفت تره عمو جان :4:

1 سپاس: Ahora Quien

• Ahora Quien

اواتارت كه نشون ميده گردنت كلفت تره عمو جان

:83: آواتار رو بیخیاللللل :10:

1 سپاس: mz56mz

• garfild

من باید زیاد بخور :28:
    2 سپاس: Ahora Quien، mz56mz

• Ahora Quien

نقل قول: garfild
    من باید زیاد بخور

کم خوابی داری؟

• ژنرال

یه چیزی تجویز کن خوابو کم کنه!
    من اگر جلوی خودمو نگیرم خوابم زیاده :24:
    بدم میاد زیاد بخوابم. :70:

3 سپاس: ♥Rose♥، Ahora Quien، Kishe Mehr

• ♥Rose♥

نقل قول: ژنرال

من تجویز میکنم زن بگیری یعنی ازدواج کنی، خودبخود درست میشه :19:

3 سپاس: ژنرال، Ahora Quien، Kishe Mehr

• kasragtr

من که میخوام خوابمو کم کنم چی بخورم؟؟؟؟ :7:
    1 سپاس: Ahora Quien

• ژنرال

نقل قول: ♥Rose♥
    من تجویز میکنم زن بگیری یعنی ازدواج کنی، خودبخود درست میشه

پس هیچی دیگه من ترجیح میدم درمان نشم :4:

3 سپاس: ♥Rose♥، Ahora Quien، Kishe Mehr

• حورا

پرخواب ها چی بخورن؟

نمایش یا پنهان متن تصویر در دسترس نیست

4 سپاس: ♥Rose♥، Ahora Quien، ژنرال، Kishe Mehr

• ♥Rose♥

پس هیچی دیگه من ترجیح میدم درمان نشم

:83:

2 سپاس: Ahora Quien، ژنرال

• Ahora Quien

من اگر جلوی خودمو نگیرم خوابم زیاده
    بدم میاد زیاد بخوابم.

نقل قول: kasragtr
    من که میخوام خوابمو کم کنم چی بخورم؟؟؟؟

نقل قول: حورا
    پرخواب ها چی بخورن؟

افرادی كه از پرخوابی رنج می‌برند می‌توانند با رعایت رژیم غذایی مناسب و انجام فعالیت‌های ورزشی تا حدودی بر احساس خواب‌آلودگی خود غلبه كنند.از عوارض عدم درمان بیماری پرخوابی می‌توان به دیابت، بیماری‌های قلبی، افسردگی، سردرد و كمر درد اشاره كرد.
    سعی کنید که ورزش را در برنامه خود داشته باشید . از خوابیدن بدون برنامه پرهیز کنید . بیش از مقدار مورد نیاز نخوابید و با بیدار شدن از خواب از تخت خواب بیدار شوید . برای اینکه مقدار خواب خود را به حد متعادلی برسانید می توانید به تدریج میزان آنرا کاهش دهید . مثلا طی یک برنامه منظم هر بار 15 دقیقه از خواب خود کم کنید تابه مقدار متناسبی برسید که با آن احساس راحتی داشته باشید . البته اگر مقدار خواب خود را به کمتر از میزان مورد نیاز بدنتان برسانید ممکن است بر روی عملکرد تان اثر منفی داشته باشد . سعی کنید برنامه درس و مطالعه خود را هم منظم کنید و بر اساس برنامه منظمی مطالعه داشته باشید . با استفاده از یک برنامه منظم می توانید بهترین استفاده را از اوقات خود داشته باشید .

6 سپاس: ♥Rose♥، حورا، ژنرال، Kishe Mehr، kasragtr، gilas

• حورا

افرادی كه از پرخوابی رنج می‌برند می‌توانند با رعایت رژیم غذایی مناسب و انجام فعالیت‌های ورزشی تا حدودی بر احساس خواب‌آلودگی خود غلبه كنند.از عوارض عدم درمان بیماری پرخوابی می‌توان به دیابت، بیماری‌های قلبی، افسردگی، سردرد و كمر درد اشاره كرد.

624 یلدا جون.......م من دچار مرگ ناگهانی میشم خدا نکرده

اتفاقا خیلی هم پر انرژی هستم وورزشکار پیلاتس ایزی لاین شنا رزمی ولی چشمم به تختم میخوره بیهوش میشم جدی میگما جالب که اگه اتاقم مرتب باشه بد خواب میشم اگه شلوغ باشه انقدر راحت میخوابم :83:

نمایش یا پنهان متن :9:به جون بعضیا

4 سپاس: Ahora Quien، ♥Rose♥، ژنرال، Kishe Mehr

• Ahora Quien

یلدا جون.......م من دچار مرگ ناگهانی میشم خدا نکرده

نهههههههههههههههه هییییییییییییییی خدا نکنهههههههه 544

اتفاقا خیلی هم پر انرژی هستم وورزشکار پیلاتس ایزی لاین شنا رزمی ولی چشمم به تختم میخوره بیهوش میشم جدی میگما جالب که اگه اتاقم مرتب باشه بد خواب میشم اگه شلوغ باشه انقدر راحت میخوابم

ماشاللههههههههه 580

به جون بعضیا

الهیییی :83:

3 سپاس: حورا، ♥Rose♥، Kishe Mehr

• ♥Rose♥

اصلاً همۀ پُرخواب ها تشریف بیارن پیش من، از کم خوابی خودم بهشون ببخشم تا حالشون جا بیاد :bahone:
    3 سپاس: Ahora Quien، ژنرال، Kishe Mehr

• Ahora Quien

نقل قول: ♥Rose♥
    اصلاً همۀ پُرخواب ها تشریف بیارن پیش من، از کم خوابی خودم بهشون ببخشم تا حالشون جا بیاد

واییی من از بیکاری دارم دیوانه میشم .. دیر میخوابم .. زود هم بیدار میشم .. بعضی وقت ها هم ساعت های یک و دو بیدار میشم ..
    دعا کنید یا دانشگاه قبول بشم یا اینکه جایی کار پیدا کنم
    :2:

4 سپاس: ♥Rose♥، ژنرال، Kishe Mehr، حورا

• ♥Rose♥

دعا کنید یا دانشگاه قبول بشم یا اینکه جایی کار پیدا کنم

ان شاءالله هر چی خیره پیش بیاد :48:
    بابا من دانشگاه میرم ولی بازم کم خوابم، ولی یکبار سر کلاس شیء گرایی به مدت 15 دقیقه خوابم برده بود خودم متوجه نشده بودم و خیلی هم تعجب کردم! :13:
    فکر کنم صدای استاد برام ریتم لالایی داشته.
    836

4 سپاس: ژنرال، Kishe Mehr، حورا، Ahora Quien
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: