ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
کم خواب ها جوانه گندم بخورند
Ahora Quien
به گزارش برنا، یوسف نقیایی كارشناس تغذیه با بیان این مطلب گفت: جوانهها از مواد غذایی هستند كه در گروه سبزیجات محسوب میشوند، جوانه گندم سرشار از ویتامینها و املاح معدنی است و ارزش غذایی بالایی دارد. تغییرات شیمیایی كه در هنگام جوانه زدن رخ میدهد، باعث میشود املاح و ویتامینها و پروتئین در آن افزایش یابد.
كارشناس تغذیه با اشاره به این كه پودر جوانه گندم غنی از ویتامین E و B است، ابراز كرد: ویتامین E به عنوان یك آنتی اكسید در پیشگیری از اكسیده شدن كلسترول مفید بوده و باعث كاهش بیماریهای قلبی عروقی میشود. همچنین جوانهها دارای فیبر و سلنیوم و فینریوم هستند كه در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان به خصوص سرطان روده موثر شناخته شدهاند و برای رفع یبوست مفید است.
نقیایی افزود: جوانه گندم در درمان ریزش مو و ناراحتیهای پوستی و شادابی پوست موثر است كه میتوان آن را به عنوان ماسك جوانه گندم استفاده كرد و از سوی دیگر در زنان باردار و شیرده كه نیاز غذایی بالایی دارند حتما جوانه گندم باید در برنامه غذایشان گنجانده شود.
وی افزود: روغنی كه در دانه گندم وجود دارد در حین جوانه زدن به صورت اسید چرب در آمده كه قابل هضم است.
نقیایی همچنین به وجود ویتامین B به خصوص1 B در جوانه که برای تعادل سیستم عصبی ضروری است؛ اشاره و خاطر نشان كرد: این ماده غذایی برای رفع بیخوابی، خستگی و اختلالات عصبی افرادی كه از این موضوع رنج میبرند، مفید است.
این کارشناس تغذیه توصیه كرد: در مورد كودكانی كه دچار سوءتغذیه هستند، این ماده غذایی باید به صورت سوپ یا همراه سالاد در برنامه غذایی اشان گنجانده شود.
mz56mz
گندم؟؟!!چه اسم اشنايى
♥Rose♥
راست میگه عمو، من شاهد بیداریشون هستم
نمایش یا پنهان متن
عمو نمیدونم چرا مسنجرم سه روزه وصل نمیشه، شرمنده اگر پی ام دادین من جواب ندادمیعنی کی میتونه باشه!
Ahora Quien
چشم شما نخواب اصلا .... گردن منم از مو باریکتر
mz56mz
اواتارت كه نشون ميده گردنت كلفت تره عمو جان
Ahora Quien
garfild
Ahora Quien
کم خوابی داری؟
ژنرال
من اگر جلوی خودمو نگیرم خوابم زیاده
بدم میاد زیاد بخوابم.
♥Rose♥
من تجویز میکنم زن بگیری یعنی ازدواج کنی، خودبخود درست میشه
kasragtr
ژنرال
پس هیچی دیگه من ترجیح میدم درمان نشم
حورا
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیست♥Rose♥
Ahora Quien
من اگر جلوی خودمو نگیرم خوابم زیاده
بدم میاد زیاد بخوابم.
افرادی كه از پرخوابی رنج میبرند میتوانند با رعایت رژیم غذایی مناسب و انجام فعالیتهای ورزشی تا حدودی بر احساس خوابآلودگی خود غلبه كنند.از عوارض عدم درمان بیماری پرخوابی میتوان به دیابت، بیماریهای قلبی، افسردگی، سردرد و كمر درد اشاره كرد.
سعی کنید که ورزش را در برنامه خود داشته باشید . از خوابیدن بدون برنامه پرهیز کنید . بیش از مقدار مورد نیاز نخوابید و با بیدار شدن از خواب از تخت خواب بیدار شوید . برای اینکه مقدار خواب خود را به حد متعادلی برسانید می توانید به تدریج میزان آنرا کاهش دهید . مثلا طی یک برنامه منظم هر بار 15 دقیقه از خواب خود کم کنید تابه مقدار متناسبی برسید که با آن احساس راحتی داشته باشید . البته اگر مقدار خواب خود را به کمتر از میزان مورد نیاز بدنتان برسانید ممکن است بر روی عملکرد تان اثر منفی داشته باشد . سعی کنید برنامه درس و مطالعه خود را هم منظم کنید و بر اساس برنامه منظمی مطالعه داشته باشید . با استفاده از یک برنامه منظم می توانید بهترین استفاده را از اوقات خود داشته باشید .
حورا
اتفاقا خیلی هم پر انرژی هستم وورزشکار پیلاتس ایزی لاین شنا رزمی ولی چشمم به تختم میخوره بیهوش میشم جدی میگما جالب که اگه اتاقم مرتب باشه بد خواب میشم اگه شلوغ باشه انقدر راحت میخوابم
نمایش یا پنهان متن
Ahora Quien
نهههههههههههههههه هییییییییییییییی خدا نکنهههههههه
ماشاللههههههههه
الهیییی
♥Rose♥
Ahora Quien
واییی من از بیکاری دارم دیوانه میشم .. دیر میخوابم .. زود هم بیدار میشم .. بعضی وقت ها هم ساعت های یک و دو بیدار میشم ..
دعا کنید یا دانشگاه قبول بشم یا اینکه جایی کار پیدا کنم
♥Rose♥
ان شاءالله هر چی خیره پیش بیاد
بابا من دانشگاه میرم ولی بازم کم خوابم، ولی یکبار سر کلاس شیء گرایی به مدت 15 دقیقه خوابم برده بود خودم متوجه نشده بودم و خیلی هم تعجب کردم!
فکر کنم صدای استاد برام ریتم لالایی داشته.
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→