ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
زنی که به خاطر جذابیتش از دندانپزشکی اخراج شد
♥Rose♥
یک دندانپزشک امریکایی بعد از اینکه احساس کرد دستیار زیبا و جذابش تهدیدی برای ازدواج او محسوب میشود او را از کار اخراج کرد. دیوان عالی ایالت آیوا امریکا نیز در حکمی اخراج شدن وی را قانونی اعلام کرد و به این ترتیب این خانم که مادر دو فرزند است از کار اخراج شد و اکنون به عنوان خدمتکار در رستورانی مشغول به کار است.
“ملیسا نلسون” در مصاحبه اش با سی ان ان عنوان کر این رای واقعا ناعادلانه بود.
اگر چه خانم “نلسون ۲۱ سال” از کارفرمایش کوچکتر است اما او ازدواج کرده و هیچ علاقه ای به برقراری رابطه خارج از عرف نداشته است. این آقای دندانپزشک زیبایی و جذابیت دستیارش را مقاومت ناپذیر دانسته و تهدیدی برای ازدواج خود میداند.
وکیل این دندانپزشک در دادگاه ضمن حمایت از تصمیم موکلش اعلام کرد این تصمیم از روی تعهد و مسئولیت نسبت به خانواده گرفته شده است و نه از روی تبعیض جنسیتی . او این زن را اخراج کرد چون دوست داشت ازدواجش را حفظ کند نه به دلیل اینکه او یک زن است بلکه به خاطر اینکه خودش را از قید او رهایی بخشد.
این زن با چشمانی اشکبار عنوان کرد من از ازدواجم راضی و خوشحال هستم و هیچ علاقه ای به ارتباطات عاشقانه ندارم برای من کارم ازهمه چیز مهمتر بود و این ناعادلانه ترین تصمیم ممکن بود
پرهام
ژنرال
دیااکو
Ahora Quien
jaj
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
♥Rose♥
Ahora Quien,
ماهی 10 اودلار
ماهی
همچین مردی لیاقتشو داره باهاش زندگی کرد ؟؟؟
چقه گند سلیقه هم بوده
jaj
gilas
mahsa joon
خرزوخان
KuRoSh
beh
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→