ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
این مادران،پسر به دنیا می آورند
Ahora Quien
دلیل طراحی این مطالعه، کاهش تولد نوزاد پسر در کشورهای پیشرفته صنعتی به ویژه انگلستان بوده است.
دلیل طراحی این مطالعه، کاهش تولد نوزاد پسر در کشورهای پیشرفته صنعتی به ویژه انگلستان بوده است.
بر اساس مطالعه ای که به صورت مشترک توسط دانشگاه آکسفورد و اکستر در انگلستان انجام شد، مشخص گردید در مادران بارداری که رژیم غذایی پر کالری دارند و به صورت مداوم وعده صبحانه را مصرف می کنند، احتمال پسردار شدن بیشتر است.
برای انجام این تحقیق، رژیم غذایی ۷۴۰ مادر باردار مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد ۵۶ درصد مادران مورد مطالعه، کالری بالایی دریافت می کردند و نوزاد آنها پسر بود.
علاوه بر این، ۴۵ درصد از مادرانی که صاحب نوزاد دختر شدند، از سطح تغذیه پایین تری برخوردار بودند.
محققان دریافتند مادرانی که نوزاد پسر به دنیا آوردند، در هنگام بارداری و پیش از آن از مواد غذایی حاوی پتاسیم، کلسیم و ویتامین های C ،E و B12 استفاده کرده اند.
دلیل طراحی این مطالعه، کاهش تولد نوزاد پسر در کشورهای پیشرفته صنعتی به ویژه انگلستان بوده است. این تحقیق نشان داد که در این کشورها مردم اغلب تمایل به رژیم غذایی کم کالری دارند.
شرح و نتایج این پژوهش در نشریه بیولوژی کالج سلطنتی انگلیس به چاپ رسیده است
jaj
ماهی
البته من دور و برم هر کی رو دیدم از الگوی زایمان مادرش طبعیت کرده.مثلا اگر مادر اول یه پسر آورده بعد یه دختر ، دخترش هم همین الگو رو داره..نمی دونم ربطی داره یا نه ولی اینجوری بوده اونایی که دیدم
دلشاد
نه شب کاره
Ahora Quien
نمیدونم شاید
البته من دور و برم هر کی رو دیدم از الگوی زایمان مادرش طبعیت کرده.مثلا اگر مادر اول یه پسر آورده بعد یه دختر ، دخترش هم همین الگو رو داره..نمی دونم ربطی داره یا نه ولی اینجوری بوده اونایی که دیدم
ولی مامان من 2تا دختر بدنیا آورده ... و خواهرم 2تا پسر
فکر کنم به هورمون هم ربط داشته باشه
اونم میشه
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Ahora Quien
اون چیه
ماهی
خب شاید مادر شوهر خواهرت دو تا پسر پشت هم آورده...
بالاخره یه الگویی از یه طرف وجودداره
شایدم سرمای فنلاند معادلات خانوم دکتر ماهی رو به هم می ریزه
نمایش یا پنهان متن
نمی خوام کم بیارمAhora Quien
اونکه ماشالله چهار تا پسر بدینا آورده پشت سر هم .. بعدشم چهار تا دختر
شوهر خواهرم .. میشه پسر داییم ...
پسر داییم میشم ..
شوهر خواهرم میشه
نوه ای عموم میشه . یعنی برادر زاده ای بابام ..
ماهی
پسر داییم میشم ..
شوهر خواهرم میشه
نوه ای عموم میشه . یعنی برادر زاده ای بابام ..
عزیز من ! خواهر شما کیس خاص هستن..
انشالله سالم و سلامت باشن
Ahora Quien
انشالله سالم و سلامت باشن
mahsa joon
Ahora Quien
♥Rose♥
Ahora Quien
کی گفته؟
♥Rose♥
هم مامانم و هم یکی از دوستام
Ahora Quien
پس پیشاپیش بهت تبریک میگم .. اسم هم انتخاب کردی؟ آیا؟
♥Rose♥
مرسی ، جان من بیخیال شو، آره اسمم انتخاب کردم، فقط مونده بابای بچه
gilas
چون همیشه صبحونه می خورم اما عاشق لواشک و آلوچه هستم
ما هم از این الگو ها داریم
گیلاس کوچولو آینده من 1 دونه خاله داره
منم یه دونه خاله دارم
مامانم هم 1 دونه خاله داره
مامان بزرگم هم 1 دونه خاله داره
و
.
.