₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » تصاویر شگفت انگیز از دیتاسنتر فیسبوک در سوئد
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » تصاویر شگفت انگیز از دیتاسنتر فیسبوک در سوئد

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

تصاویر شگفت انگیز از دیتاسنتر فیسبوک در سوئد

1850 بازدید، 9 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

اینجا دیتا سنتر بزرگ وب سایت فیسبوک است. اطلاعات بیش از 1 میلیارد کاربر این شبکه اجتماعی پر طرفدار در این دیتا سنتر نگهداری میگردد. این دیتا سنتر در فضایی بالغ بر 10 هزار متر مربع ساخته شده است و جزو بزرگترین دیتا سنتر های دنیا میباشد.

شهر لولا در نزدیکی قطب شمال قرار گرفته و میانگین درجه هوا در طول سال به جز تابستان یک درجه سانتیگراد می باشد ، و در تابستان میانگین هوا به بیست درجه سانتیگراد می رسد . با توجه به همین شرایط جعرافیایی ، فیس بوک می تواند با استفاده از سیستم های خنک کننده که نیرو خود را توسط هوای بیرون از محیط ساختمان تامین می کنند(این کار برای گردش هوا و جلوگیری از گرم شدن زیاد پایگاه استفاده می شود) که باعث صرفه جویی در مصرف برق خواهد داشت .

در این دیتاسنتر دها هزار سرور مسئولیت ذخیره و نگهداری اطلاعات فیس بوک را به عهده دارند این سرورها به نحوی ساخته و تنظیم شده اند که کمترین میزان مصرف انرژی را دارا باشند

این مرکز دارای سیستم تهویه و برق اضطراری پیشرفته می باشد تا احتمال بروز خطرات و از کار افتادن وب سایت را به حداقل برساند

27 تصویر این بخش در دسترس نیست

7 سپاس: Ahora Quien، دلشاد، خرزوخان، levrone، gilas، jaj، ژنرال

• Ahora Quien

1 سپاس: ♥Rose♥

• دلشاد

تصویر در دسترس نیست

• 1 سپاس: ♥Rose♥

• gilas

واااای دیوانه کننده است :65: :8:

• ♥Rose♥

Ahora Quien, :46:
    دلشاد,:46:
    خرزوخان,:46:
    gilas,:46:

از حضور دوستان عزیز ممنونم :46:

• jaj

2 سپاس: ♥Rose♥، ژنرال

• ♥Rose♥

نقل قول: jaj
    دوست دارم یه روز برم توی CPanel فیسبوک و توی قسمت Database management کل دیتا بیس رو پاک کنم مارک رو هم از Administrator بودن در بیارم و بلاکش کنم :4:

نکنه بوف بوفی رو شما .......... :bahone:

• ژنرال

:110:

نقل قول: jaj
    دوست دارم یه روز برم توی CPanel فیسبوک و توی قسمت Database management کل دیتا بیس رو پاک کنم مارک رو هم از Administrator بودن در بیارم و بلاکش کنم

پسوردشو به منم بده :bahone:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: