ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
پوشاک ضد تعرض برای بانوان!
Ahora Quien
سه دانشجوی مهندسی دانشگاه «تامیل نادو» در هندوستان یک پوشاک محافظ در برابر تجاوز جنسی طراحی کردند که این پوشاک میتواند شوک الکتریکی با قدرت ۳۸۰۰ کیلوولت به بدن مهاجم وارد کند و نیروی حاصل از این شوک با قدرت یک باتوم برقی برابری میکند.
♥Rose♥
ایول ایول عجب چیزی درست کردن
Ahora Quien
طرف خشک میشه درجا
دیااکو
به نظر من بهترین پوشاک ضد تعرض اون دامنهای چین چینیه که قدیما لیلا فروهر می پوشید؛ متجاوز بنده خدا باید هزار تا پارچه رو کنار بزنه تا به اصل مطلب برسه و معمولأ تلاش نافرجامیه.
قدیما که مسافرتها حداقل شش ماه طول می کشید یه بنده خدا که میخاد بره مسافرت یه پوشاک آهنی ضد تجاوز درست می کنه و می پوشونه تن زنش که شیطون گولش نزنه. بعدش فکر می کنه که شاید تو این مسافرت اتفاقی برام بیفته پس کلید لباس آهنی رو می بره پیش معتمد شهر و میگه اگه تا ۶ ماه من از مسافرت برنگشتم با این کلید لباس آهنی رو از تن زنم در بیار؛ خلاصه طرف با خیال راحت بار سفر رو می بنده؛ هنوز از دروازه شهر دور نشده که می بینه یه سوار چهار نعل داره می تازه طرفش؛ وقتی نزدیک میشه می بینه معتمد شهره؛ میگه اتفاقی افتاده؟ معتمد نفس زنان میگه: پدر بیامرز کلید رو اشتباهی دادی!!!
دلشاد
خرزوخان
مرسي
Kishe Mehr
من تا اخرش میخوندم پوشاک ضدتعرق
هاچو هاچو
با لیلا درست صحبت کن
منم
gilas
garfild
KuRoSh
دیاکو داستانت منو یاد فیلم زن سه طلاقه انداخت