₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » چگونه مانند یک سازمان نظامی مخفیانه در اینترنت گردش کنیم ؟
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » چگونه مانند یک سازمان نظامی مخفیانه در اینترنت گردش کنیم ؟

بدون عکس

چگونه مانند یک سازمان نظامی مخفیانه در اینترنت گردش کنیم ؟

2046 بازدید، 13 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

شگفت انگیز:شما ممکن است برروی سیستم عامل خودتان کلی نرم افزار ضد ویروس و ضد جاسوسی نصب کرده باشید و یا علاوه بر این دو دسته نرم افزار یک سری ابزارک ضد بدافزار هم نصب کرده باشید ولی همه این نرم افزارها هم نمی توانند برای شما امنیت کامل را در اینترنت به ارمغان بیاورند . گیریم که شما همه این کارها را هم انجام دادید فرض کنید یک روز مجبور بودید حتما از کافی نت استفاده کنید ! آنوقت می خواهید چکار کنید ؟

در این بخش به شما Lightweight Portable Security را معرفی می کنم . مخفف عبارت فوق LPS می شود . LPS یک سی دی لایو و یا زنده است که شما وقتی توسط آن بوت کنید (سیستم را ریستارت کرده سی دی را داخل دستگاه قرار می دهید و از طریق سی دی بوت می کنید ) وارد یک سیستم عامل مبتنی بر هسته لینوکس می شوید که از بعد امنیتی بسیار تقویت شده و مجهز به تمام آنچه که شما نیاز دارید تا در اینترنت مخفی باشید شده است . نگران رابط کاربری این لینوکس نباشید چرا که محیطش شبیه به ویندوز اکس پی است .

شما باید فایل iso این سیستم عامل را دانلود کنید و آن را برروی یک سی دی و یا یک فلش مموری 2 گیگابایتی به قول معروف رایت ! کنید . برای رایت زدن این سیستم عامل برروی فلش مموری کافیست بعد از اینکه آن را برروی سی دی کپی کردید آن را باز کنید و به دنبال فایلی با نام InstallToUSBUABInstall.bat بگردید . این فایل را اجرا کنید و سیستم عامل را برروی فلش مموری خود کپی کنید .

برای اجرای سیستم عامل برروی هر سیستمی فقط کافیست ابتدا سی دی ( یا فلش مموری ) حاوی این سیستم عامل را در داخل کامپیوتر مربوطه قرار دهید . آن رایانه را ریستارت کنید و هنگام بالا آمدن سیستم قبل از صدای بیپ ( در لپ تاپ همان هنگامی که لوگوی شرکت سازنده لپ تاپ معمولا نمایش داده می شود ) یکی از دکمه های delete / f12 / f4 و یا هر کلیدی که مربوط به تنظیمات بوت می باشد را بزنید تا صفحه مربوط به تنظیمات بوت ظاهر شود . در صفحه بوت درایو مربوط به سی دی ( و یا نام فلش مموری ) خودتان را انتخاب و دکمه enter را بزنید تا سیستم عامل اجرا شود .

ویژگی اصلی این سیستم عامل این است که هیچ اطلاعات و اثری از وبگردی شما برروی رایانه و حتی اینترنت نمی گذارد باقی بماند . در کل بگم که تمام فعالیت آنلاین شما غیر قابل ردیابی می شود . می توانید در کنار این سیستم عامل نرم افزار tor مخصوص لینوکس را هم دانلود کنید و آن را برروی یک فلش مموری جدا گانه بریزید و هنگامی که داخل این سیستم عامل هستید آن را اجرا کنید .

لینک دانلود
    www.spi.dod.mil/lipose.htm

تصویر در دسترس نیست

10 سپاس: ژنرال، حورا، Ahora Quien، KuRoSh، jaj، دلشاد، خرزوخان، Kishe Mehr، gilas، محسن صائب

• حورا

حالا چه کاااریه؟ تصویر در دسترس نیست
    2 سپاس: ♥Rose♥، jaj

• ♥Rose♥

نقل قول: حورا
    حالا چه کاااریه؟

والا بعضی از افراد هستن خیلی کارا میکنن :bahone:

1 سپاس: jaj

• Ahora Quien

والله آسونش هم از طریق incognito browser هست البته من از گوگل کروم میرم نمیدونم مرورگر های دیگه اینو دارن یا نه ! :5:
    1 سپاس: ♥Rose♥

• KuRoSh

نقل قول: ♥Rose♥
    نرم افزار tor

چه مرضی هست خوب از همین نرم افزار استفاده کنید خیالتون هم راحت عالی کار می کنه

نقل قول: Ahora Quien
    والله آسونش هم از طریق incognito browser هست البته من از گوگل کروم میرم نمیدونم مرورگر های دیگه اینو دارن یا نه !

شما که نیازی به این کارا ندارید اینترنت بدون فیلتر دارید ما رو بگی یه چیزی باید از صد تا دیوار رد بشیم تا بتونیم یه سایت رو ببینیم

3 سپاس: jaj، ♥Rose♥، Kishe Mehr

• 3 سپاس: KuRoSh، ♥Rose♥، Kishe Mehr

• 1 سپاس: ♥Rose♥

• Ahora Quien

نقل قول: KuRoSh
    شما که نیازی به این کارا ندارید اینترنت بدون فیلتر دارید ما رو بگی یه چیزی باید از صد تا دیوار رد بشیم تا بتونیم یه سایت رو ببینیم

رو حرف من حرف نزننننن 354

2 سپاس: KuRoSh، ♥Rose♥

• KuRoSh

نقل قول: Ahora Quien
    رو حرف من حرف نزننننن

من که حرف نزدم :4: سخن گفتم
    نقل قول: jaj
    آره والا راست میگهتوی جیمیل هم باید با فیلتر رفت کتاب صورتمون هم که فیلتره * تیوب هم که فیلترهآخه این شد زندگی

نخواستم دیگه انقدر بشکافتم مطلب رو

3 سپاس: ♥Rose♥، Ahora Quien، Kishe Mehr

• ♥Rose♥

حورا, :46:
    Ahora Quien,:46:
    KuRoSh,:46:
    jaj,:46:
    دلشاد,:46:

1 سپاس: Kishe Mehr

• Ahora Quien

نقل قول: KuRoSh
    من که حرف نزدم :4: سخن گفتم