میان پیله هایه تنهایی دست و پا می زند احساسم نفسم میگیرد در این بی هواییِ مطلق دلم روزنه ایی بس کوچک به وسعته بی انتهایه پرواز می خواهد به فریادم برس من میان این همه باور میان این همه سکوت دلخوش به پروانگیه پروانه ی دلم هستم
آخه چرا ! پروانه که آزاری نداره ! مثل دختر دایی من از هر چی پرنده هست میترسه حتی از جوجه! الان دخترش از مگس هم میترسه !
آزار نداره؟؟؟ عین چی اینور اونور پرواز میکنه یک شب تو اتاقم بودم .. مامانم در بالکن رو باز گذاشته بود یه شاپرک اومد تو اتاق من .... وایییییییییییییی این که پر پر میزد من فکر میکردم اژدهای بالدار داره میاد طرفم .. یجورییی جیغ میکشیدم .. که خودم خنده ام گرفت بود .. آخر سر مامانم گرفتش تو دستاش بردش بیرون
وایییییییییییییی تو رو خدا من کلا از پروانه و این چیزا میترسمممم یعنی در حد مرگگگگگ
از چی نمی ترسی شما
نقل قول: Ahora Quien
آزار نداره؟؟؟ عین چی اینور اونور پرواز میکنهیک شب تو اتاقم بودم .. مامانم در بالکن رو باز گذاشته بود یه شاپرک اومد تو اتاق من .... وایییییییییییییی این که پر پر میزد من فکر میکردم اژدهای بالدار داره میاد طرفم .. یجورییی جیغ میکشیدم .. که خودم خنده ام گرفت بود .. آخر سر مامانم گرفتش تو دستاش بردش بیرون
خوبه نخوردتت اگر می خوردت انقدر نمی ترسیدی
عاشقشم این طوری بگم من عاشق همه چی هستم حتا سوسک چند وقت پیش یدونه اش رو دستم گرفته بودم قبل از اینکه پروانه بشه بدن خیلی نرمی داره
آزار نداره؟؟؟ عین چی اینور اونور پرواز میکنه یک شب تو اتاقم بودم .. مامانم در بالکن رو باز گذاشته بود یه شاپرک اومد تو اتاق من .... وایییییییییییییی این که پر پر میزد من فکر میکردم اژدهای بالدار داره میاد طرفم .. یجورییی جیغ میکشیدم .. که خودم خنده ام گرفت بود .. آخر سر مامانم گرفتش تو دستاش بردش بیرون
عکسای تایپکتو سیو می کنم برای بعدها که بچم بدنیا اومد و سوال جنسی کرد که من چطوری بدنیا اومد بهش بگم اینجوری
نقل قول: jaj
اولش توی بهشت یه کرم بودی بعد بهت برگ توت دادن و ازت در شرایط مناسب نگهداری کردن تا پیله کنی بعد با مادرت بردیم بیمارستان پیلتو دادیم باز کردن و تو بدنیا اومدی هیچ هم ندیدیم
♥Rose♥
♥Rose♥
▧ 5 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
Ahora Quien
♥Rose♥
آخه چرا ! پروانه که آزاری نداره !
مثل دختر دایی من از هر چی پرنده هست میترسه حتی از جوجه!
الان دخترش از مگس هم میترسه !
mz56mz
يلدا خانم
zrnznn
میان پیله هایه تنهایی
دست و پا می زند احساسم
نفسم میگیرد در این بی هواییِ مطلق
دلم روزنه ایی بس کوچک به وسعته بی انتهایه پرواز می خواهد
به فریادم برس
من میان این همه باور
میان این همه سکوت
دلخوش به پروانگیه پروانه ی دلم هستم
▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
خرزوخان
Ahora Quien
مثل دختر دایی من از هر چی پرنده هست میترسه حتی از جوجه!
الان دخترش از مگس هم میترسه !
آزار نداره؟؟؟ عین چی اینور اونور پرواز میکنه
یک شب تو اتاقم بودم .. مامانم در بالکن رو باز گذاشته بود یه شاپرک اومد تو اتاق من .... وایییییییییییییی این که پر پر میزد من فکر میکردم اژدهای بالدار داره میاد طرفم .. یجورییی جیغ میکشیدم .. که خودم خنده ام گرفت بود .. آخر سر مامانم گرفتش تو دستاش بردش بیرون
mz56mz,
عمویییییییییییییی
KuRoSh
خوبه نخوردتت
اگر می خوردت انقدر نمی ترسیدی
عاشقشم این طوری بگم من عاشق همه چی هستم حتا سوسک
چند وقت پیش یدونه اش رو دستم گرفته بودم قبل از اینکه پروانه بشه بدن خیلی نرمی داره
♥Rose♥
zrnznn,
دلشاد,
خرزوخان,
یک شب تو اتاقم بودم .. مامانم در بالکن رو باز گذاشته بود یه شاپرک اومد تو اتاق من .... وایییییییییییییی این که پر پر میزد من فکر میکردم اژدهای بالدار داره میاد طرفم .. یجورییی جیغ میکشیدم .. که خودم خنده ام گرفت بود .. آخر سر مامانم گرفتش تو دستاش بردش بیرون
KuRoSh,
gilas
♥Rose♥
jaj
♥Rose♥
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→