با رشوه به کارمند دانشگاه آزاد مدارک پرونده تحصیلیش گم و گور بشه و مدرک مهندسیش دیگه پیدا نشه
دیگه هر کی ندونه تو یکی که دیگه میدونی من خانم مهندسی از سر و روم میباره و نیازی به مدرک ندارمممممممممممممممممممم . . . jaj, چای و اینترنت و موزیکشو بگیری و بجاش چند تا ادم خودخواه و گند دماغ و حقه باز رو بندازی به جونشششششششششش
دست و پاشو ببندی و توی دو متریش یه ظرف بزرگ سالاد الویه خوشمزه بزاری
آقا من اینو الان دیدمممم اتفاقاً دیشب چند تا عکس سالاد الویه اماده کردم....یادم باشه تقدیم کنم به شماااااااااا.... من عاشق سالاد الویه نیستم هاااا؟ فقط ماهی یک بارو شاید میانگین درست کنیم . . . لوازم آرایش رو هم بگیر...همه مال خودت طلایی که پاکه چه منتش به خاکه! . . . اینطوری انگشت اوتارشو بگیری بر عکسی بپبچونی تا ببینم هنو بالا و پایین میکنه یانه؟
♥Rose♥
نمایش یا پنهان متن
نه والا تا حالا یک نفر هم گاز نگرفتم
zrnznn,
شیطونه میگه نصفه شب بهش زنگ بزن فرار کن
خرزوخان
خرزوخان
Kishe Mehr
zrnznn
حرصشو در بیاری و کیش بی مهر صداششششششش کنی
jaj
یه دونه از این شکلک خوشگلا براش بزار
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
zrnznn
حبسش کنی یه جایییی که از هزار کیلیومتریشم یه جنس مونث هم رد نشه...بی نت و بی تی وی......
jaj
بله بله
کیهههههه
در میزنیند هاه
نمایش یا پنهان متن
به سبک باباشاه بخونیدبا رشوه به کارمند دانشگاه آزاد مدارک پرونده تحصیلیش گم و گور بشه و مدرک مهندسیش دیگه پیدا نشه
zrnznn
.
.
.
jaj,
چای و اینترنت و موزیکشو بگیری و بجاش چند تا ادم خودخواه و گند دماغ و حقه باز رو بندازی به جونشششششششششش
jaj
دست و پاشو ببندی و توی دو متریش یه ظرف بزرگ سالاد الویه خوشمزه بزاری
♥Rose♥
دستو پاشو ببندی ، بهش تصویرای بوق بوقی از کیم و جنی نشون بدی
jaj
♥Rose♥
هاه
خونه کی ؟!!
این چی میگه !!
شیطونه میگه همه چیزایی رو که خوردنی هستن نذاری دستش برسه
hadi04
شیطونه میگه قلب سمت چپی رو ورداری بذاری کنار راسته
zrnznn
jaj
لوازم آرایشش رو ازش بگیری دیگه هم بهش ندی
zrnznn
آقا من اینو الان دیدمممم
اتفاقاً دیشب چند تا عکس سالاد الویه اماده کردم....یادم باشه تقدیم کنم به شماااااااااا....
.
.
.
لوازم آرایش رو هم بگیر...همه مال خودت
.
.
.
اینطوری انگشت اوتارشو بگیری بر عکسی بپبچونی تا ببینم هنو بالا و پایین میکنه یانه؟
jaj
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→