₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » نجات خواهر توسط پسرکوچک سریع الفکر +عکس
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » نجات خواهر توسط پسرکوچک سریع الفکر +عکس

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

نجات خواهر توسط پسرکوچک سریع الفکر +عکس

1837 بازدید، 10 پست، نویسنده: Ahora Quien

• Ahora Quien

گردش یک خانواده در طول روز پدر نزدیک بود به فاجعه تبدیل شود ولی به خاطرعمل قهرمانانه پسر نوجوان خانواده که به سمت خرسی که خواهر کوچکش را دنبال می کرد سنگ پرتاپ کرد از یک روز مصیبت بار اجتناب شد.

به گزارش نیک صالحی بادن کلی 11 ساله همراه با خواهر و برادرش به گردش رفته بودند که ناگهان با یک خرس گریزلی گرسنه که جویای غذا بود مواجه شدند.

این خانواده صبحانه مفصلی را در جنگل به مناسبت روز پدر درست کردند و بعد از اتمام همه جا را به خوبی تمیز کردند ولی تنها یک تکه گوشت روغنی بر روی سیخ جا ماند و همان باعث جذب شدن خرس به سمت آنها شد

تصویر در دسترس نیست

بادن و ماریا کلی

سه فرزند این خانواده از جمله بادن، برادرش لوگان و خواهر 7 ساله اش ماریا جلوتر از والدینشان شروع به دویدن کرده و از آنها پیشی گرفتند که ناگهان با این حیوان درنده جنگلی برخورد کردند.

پسرک 11 ساله در رابطه با این حادثه گفت:"وقتی با خرس مواجه شدم که در نزدیکی خواهرم بود فریاد زدم خرس و به ماریا گفتم فرار کند، ولی او از ترس نمی توانست این کار را کند، بنابراین سنگی برداشتم و بر سر خرس زدم و فورا به سمت ماریا دویدم او را بغل کرده و فرار کردیم"

تصویر در دسترس نیست

بادن و ماریا در کنار برادر بزرگشان لوگان

اگرچه خرس شروع به تعقیب این خواهر و برادر کرد، ولی این پسر کوچک گفت به گزارش نیک صالحی او تنها کاری کرده که به صورت طبیعی باید انجام می داد:"من به خاطر ماریا ترسیده بودم، او خیلی کوچک است و خودش نمی توانست با خرس بجنگد.به همین دلیل زود تصمیم گرفتم و این کار را انجام دادم."

تصویر در دسترس نیست

خرس حدود 40 فوت این خواهر و برادر کوچک را تعقیب کرد که ناگهان برادر بزرگتر آنها لوگان این صحنه را می بیند ، بر سر خرس فریاد می زند و خرس سرعتش را کم می کند.

بعد از این واقعه جنگلبانان جستجوی خرس را آغاز کرده و مجبور به شلیک شدند. آنها اظهار داشتند خرس مذکور دو ساله بوده و حدود 75 پاند وزن داشت.

تصویر در دسترس نیست

این خواهر و برادر در کنار مادرشان

7 سپاس: دلشاد، ♥Rose♥، KuRoSh، zrnznn، soheyla، gilas، tiktik

• خرزوخان

نقل قول: Ahora Quien
    ولی این پسر کوچک گفت به گزارش نیک صالحی او تنها کاری کرده که به صورت طبیعی باید انجام می داد

:23:

1 سپاس: Ahora Quien

• خرزوخان

ولی این پسر کوچک گفت به گزارش نیک صالحی او تنها کاری کرده که به صورت طبیعی باید انجام می داد

:23:

• KuRoSh

مادره از بچه هاش کوچیک تره :4:

• ♥Rose♥

من فکر کردم خواهرشونه! :4:

• Ahora Quien

نقل قول: خرزوخان

حتما جا به جا نوشته شده

نقل قول: KuRoSh
    مادره از بچه هاش کوچیک تره

نقل قول: ♥Rose♥
    من فکر کردم خواهرشونه!

الان گیر دادین به مادر این

1 سپاس: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

الان گیر دادین به مادر این

نه آخه خودت نگاه کن، به مادر نمیخوره! :4: