ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
حرکت غیراخلاقی مجری زن تلویزیون در برنامه زنده
♥Rose♥
«تاتیانا لیمانوا» Tatiana Limanova مجری زن تلویزیون رسمی روسیه هنگام خواندن اخبار، وقتی به نام «باراک اوباما» رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا رسید، با دست خود حرکتی ناشایست و غیر اخلاقی نشان داد. این حرکت زمانی افتاد که تاتیانا در حال خواندن خبری از رهبران اجلاس APEC بود
در پی این اقدام مجری، مسوولان این شبکه با هدف جلوگیری از تیره تر شدن روابط مسکو – واشنگتن، این مجری خبری را فورا اخراج کردند.
«تاتیانا لیمانوا» پس از اخراج شدن در گفت و گو با یکی دیگر از رسانه های روسی گفت: منظور من از این حرکت، توهین به اوباما نبود بلکه همکارانم در پشت صحنه در آن لحظه در حال اذیت کردن من بودند و تلاش می کردند مرا بخندانند از همین رو بنده خواستم پاسخ آنان را داده باشم.
دلشاد
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
♥Rose♥
جان من! پس چرا امروز به میلم رسیده ؟!
نمایش یا پنهان متن
سال 2011دیااکو
یه دختره از یه پسره می پرسه شما وقتی تو جمع پسرونه هستید معمولأ از چی صحبت می کنید؟ پسره میگه چیزای عادی؛ مثل همون صحبتهایی که شما تو جمع دخترونه می گید؛
دختره میگه: وا شما چقدر بی ادبید؛
♥Rose♥
خانم گ دگر کیست ؟
دختره میگه: وا شما چقدر بی ادبید؛
KuRoSh
چقدر ضایع بوده طرف
Ahora Quien
من بگم کیو میگه؟
♥Rose♥
کیو میگه کیو میگه
Ahora Quien
خانوم آلبالو رو
♥Rose♥
ای بابا، از دست این دیااکو،
jaj
Kishe Mehr
تاتیانا که اذیت میکردی همه عمر ، دیدی چگونه همکاران اذیت تو را بگرفت
gilas
از جون خودش
hadi04
مجری که انگشت میشدی همه عمر
دیدی که چگونه انگشت مجری به باراک گرفت
hadi04
♥Rose♥
KuRoSh,
Ahora Quien,
jaj,
gilas,
دیدی که چگونه انگشت مجری به باراک گرفت
آقا آرسام به جان خودم این خودش برچسب میزنه!
این طبع شعر شیرازیا منو کشته
هاچو هاچو
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→