₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » تجاوز معلم به دختران 12 تا 15 ساله
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » تجاوز معلم به دختران 12 تا 15 ساله

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

تجاوز معلم به دختران 12 تا 15 ساله

1877 بازدید، 10 پست، نویسنده: خرزوخان

• خرزوخان

معلم سابق یک مدرسه ابتدای در واشنگتن دی سی آمریکا به جرم تجاوز به دانش آموزان دختر بر اساس شکایت والدین دستگیر شد.

هنری آندرسون 58 ساله به دلیل داشتن سابقه درخشان در طول خدمت خود در مدرسه ابتدایی "جایستن " مورد اعتماد والدین و مسئولین مدرسه بود.

وی به درخواست والدین چند دانش آموز دختر 12 تا 15 ساله به عنوان معلم خصوصی به تدریس آنها خارج از مدرسه اشتغال داشت .

تصویر در دسترس نیست

وی با وعده های دروغین از قبیل گرفتن نمره بالا در امتحانات دانش آموزان خود را فریب می داد و آنان را وادار به انجام کارهای غیر اخلاقی می نمود وبا شهید قربانیان خود را مجبور به سکوت می کرد.

جولیا لامار مینتر " 15 ساله بیش از همه مورد آزار و اذیت جنسی قرار گرفته بود و پس از گذشت 17 روز از تدریس هنری اندرسون ، عصر روز گذشته باورود ناگهانی مادر جولیا پرده از جنایت آندرسون برداشته شد.

وی پس از دستگیری اش به خانواده مینتر خاطر نشان کرد که اعمال بی شرمانه اش با رضایت کامل جولیا بوده و هیچ اجباری در کار نبوده است.

باز جویی پلیس از این معلم متجاوز از فردا آغاز می شود و هر یک از خانواده های قربانیان این تجاوز شکواییه خود را مبنی بر اجرای عدالت خواستار شدند.

4 سپاس: دلشاد، ♥Rose♥، gilas، SHAHROKH

• 1 سپاس: خرزوخان

• Ahora Quien

آدم کثصافتطططططططط
    1 سپاس: خرزوخان

• kasragtr

عاخه دختر 12 تا 15 ساله تجاوز داره؟؟؟؟؟؟ نه قبافه داره نه هیکل :4:

نمایش یا پنهان متنولی خدایی خاک تو سرش مرتیکه عوضیه ما...... خا..... ع.... ک.... :94:

• ♥Rose♥

نقل قول: خرزوخان
    با شهید قربانیان خود را مجبور به سکوت می کرد.

:24:
    نقل قول: kasragtr
    نه قبافه داره نه هیکل

مگه شما عکسشو دیدین ؟

2 سپاس: kasragtr، خرزوخان

• 1 سپاس: خرزوخان

• kasragtr

نقل قول: ♥Rose♥
    مگه شما عکسشو دیدین ؟

این دختره رو ندیدم ولی خو دخترای 12 تا 15 ساله زیاد دیدم.. اصولا دخترا خودشون عکسای 14 تا18 سالکیشونو روشون نمیشه به بقیه نشون بدن به این دلیل :4:

نقل قول: jaj
    اتفاقا آدمو یاد میوه نوبرانه میندازه

من میوه ی نوبرونه هم دوس ندارم خوووووووو :4:

3 سپاس: ♥Rose♥، jaj، خرزوخان

• ♥Rose♥

این دختره رو ندیدم ولی خو دخترای 12 تا 15 ساله زیاد دیدم.. اصولا دخترا خودشون عکسای 14 تا18 سالکیشونو روشون نمیشه به بقیه نشون بدن به این دلیل :4:

اوکی، من فکر کردم شما عکس اون متجاوز رو دیدین! :24:
    من میوه ی نوبرونه هم دوس ندارم خوووووووو :4:

نه تو رو خدا بیا دوست داشته باش! :28:
    نمایش یا پنهان متنراستی آقا کسری دو تا از عکساتون رو تو تاپیک پارکور دختران گذاشته بودم دیدین؟

• gilas

نقل قول: خرزوخان
    وبا شهید

453

• خرزوخان

gilas,
    فكر كنم با تهديد بوده :83:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: