ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
تجاوز معلم به دختران 12 تا 15 ساله
خرزوخان
هنری آندرسون 58 ساله به دلیل داشتن سابقه درخشان در طول خدمت خود در مدرسه ابتدایی "جایستن " مورد اعتماد والدین و مسئولین مدرسه بود.
وی به درخواست والدین چند دانش آموز دختر 12 تا 15 ساله به عنوان معلم خصوصی به تدریس آنها خارج از مدرسه اشتغال داشت .
وی با وعده های دروغین از قبیل گرفتن نمره بالا در امتحانات دانش آموزان خود را فریب می داد و آنان را وادار به انجام کارهای غیر اخلاقی می نمود وبا شهید قربانیان خود را مجبور به سکوت می کرد.
جولیا لامار مینتر " 15 ساله بیش از همه مورد آزار و اذیت جنسی قرار گرفته بود و پس از گذشت 17 روز از تدریس هنری اندرسون ، عصر روز گذشته باورود ناگهانی مادر جولیا پرده از جنایت آندرسون برداشته شد.
وی پس از دستگیری اش به خانواده مینتر خاطر نشان کرد که اعمال بی شرمانه اش با رضایت کامل جولیا بوده و هیچ اجباری در کار نبوده است.
باز جویی پلیس از این معلم متجاوز از فردا آغاز می شود و هر یک از خانواده های قربانیان این تجاوز شکواییه خود را مبنی بر اجرای عدالت خواستار شدند.
دلشاد
Ahora Quien
kasragtr
نمایش یا پنهان متن
ولی خدایی خاک تو سرش مرتیکه عوضیه ما...... خا..... ع.... ک....♥Rose♥
مگه شما عکسشو دیدین ؟
jaj
kasragtr
این دختره رو ندیدم ولی خو دخترای 12 تا 15 ساله زیاد دیدم.. اصولا دخترا خودشون عکسای 14 تا18 سالکیشونو روشون نمیشه به بقیه نشون بدن به این دلیل
من میوه ی نوبرونه هم دوس ندارم خوووووووو
♥Rose♥
اوکی، من فکر کردم شما عکس اون متجاوز رو دیدین!
نه تو رو خدا بیا دوست داشته باش!
نمایش یا پنهان متن
راستی آقا کسری دو تا از عکساتون رو تو تاپیک پارکور دختران گذاشته بودم دیدین؟gilas
خرزوخان
فكر كنم با تهديد بوده
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→