₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » این دختر همسر آینده اش را با نقاشی پیشگویی کرده بود
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » این دختر همسر آینده اش را با نقاشی پیشگویی کرده بود

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

این دختر همسر آینده اش را با نقاشی پیشگویی کرده بود

1592 بازدید، 7 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

“کول مایو” در سال ۲۰۰۹، و وقتی که هنوز مجرد بود یک نقاشی رمانتیک از یک مرد بلند قامت با ریش های تیره رنگ کشید.

“کول” که در آن موقع ۳۱ سال سن داشت زیاد در مورد آن نقاشی فکر نکرد و تنها آن را در گوشه ای از اتاق نشیمن رها کرد. کمی بعد او تصمیم به آشنا شدن با یک فرد مناسب گرفت و از طریق یک سایت همسریابی با فردی به نام مایکل گومن آشنا شد.

به نظر می رسید آنها تفاهم بسیاری باهم دارند و پس از ۲ ماه تصمیم به ملاقات حضوری گرفتند. به محض آنکه کول چشمش به آن مرد افتاد از شباهت عجیب آن مرد به نقاشی اش در حیرت ماند.

از ترس آنکه شاید مایکل تصور کند از قبل او را می شناخته و پنهانی او را ردیابی کرده است نقاشی را از او پنهان کرد و تنها بعد از چند جلسه از آشنایی نقاشی را به مایکل نشان داد.

تصویر در دسترس نیست

خوشبختانه اگرچه مایکل در وهله اول از این اتفاق گیج شده بود ولی بعد قست جالب این اتفاق را در نظر گرفته و هیچ فکر نامرتبطی نسبت به کول نداشت.

۱۸ ماه پس از نخستین ملاقات آنها با یکدیگر ازدواج کردند و در حال حاضر آن نقاشی را به دیوار خانه شان آویخته اند و دوستانشان نام مایکل را “مرد در نقاشی” خطاب می کنند.

کول در این مورد می گوید: من هرگز تصور نمی کردم که می توانم همسر آینده ام را پیشگویی کنم و خودم به صورت معمول به این چیزها اعتقادی ندارم ولی احتمالا این دست سرنوشت بوده است.

تصویر در دسترس نیست

منبع : پرشین وی

5 سپاس: دلشاد، jaj، Ahora Quien، خرزوخان، gilas

• 1 سپاس: ♥Rose♥

• Ahora Quien

پیشگوییش کنج لبم 453
    1 سپاس: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

دلشاد, :46:
    jaj,:46:
    Ahora Quien,:46:
    از حضور حاضران و غایبان تشکر میکنم :24: