ویکتوریا آمازورنیکا نام بزرگترین گونه ی نیلوفر آبی در جهان است. این گل در آب های کم عمق حوزه ی رودخانه ی آمازون در جنوب امریکا شناور است. قطر هر کدام از برگ های این گل به 2 متر می رسد و با در نظر گرفتن مرکز ثقل، وزنی معادل چند ده کیلو گرم را می تواند تحمل کند. این نیلوفر آبی بسیار بزرگ اولین بار در سال 1836 توسط رابرت اسکامبرک کشف شد و به نام ملکه ویکتوریای انگلستان، ویکتوریا رجیا نامیده شد.
نیلوفرهای آبی در طبیعت می توانند تا 5 سال به زندگی خود ادامه دهند. این گیاه غول آسا در نزد ساکنان آمازون و سرخپوستان بومی آمریکا از اهمیت چندانی برخوردار است. با توجه به دستاوردهای مختلف این گیاه به عنوان "بزرگترین گیاه گلدار بر روی زمین" در کتاب رکوردهای گینس به ثبت رسیده است.
ولی به جاش سراب نیلوفر در کرمانشاه رفتم اونجا هم خیلی باصفاست
نمایش یا پنهان متنسراب نیلوفر دریاچه کوچکی در حدود 20 کیلومتری شمال غرب کرمانشاه است .سراب زیبای نیلوفر دارای چند چشمه جوشان است که آب این سراب را تامین می کند. این سراب مملو از گل های نیلوفر است و در فصول گرم سال غنچه ها و برگ های آن سر از آب برآورده و قسمت زیادی از آن را می پوشاند.
♥Rose♥
نیلوفرهای آبی در طبیعت می توانند تا 5 سال به زندگی خود ادامه دهند. این گیاه غول آسا در نزد ساکنان آمازون و سرخپوستان بومی آمریکا از اهمیت چندانی برخوردار است. با توجه به دستاوردهای مختلف این گیاه به عنوان "بزرگترین گیاه گلدار بر روی زمین" در کتاب رکوردهای گینس به ثبت رسیده است.
حورا
کاش میشد بجای قایق ببریم انزلی
♥Rose♥
کاش میشد بجای قایق ببریم انزلی
ایران خودمون که حرف نداره بخصوص شمال کشور
Ahora Quien
حورا
حورا
حتما همینطوره .من خودم عاشق شمال هستم. نمیدونم گیلانغرب رفتین یا نه . فاطمه خانم جنگلاش آدمو دیوونه میکنه
چرا نمیشه عزیزم .کرایشو بده با خیال راحت سوار شو
نمایش یا پنهان متن
فقط مواظب باش دستتو که تو مرداب تکون میدی ساعتت باز نشه بیفتهAhora Quien
خاطره بدی داری نه ...
بیا دستمال کاغذی
وایی خاک به سرم کثیف شد
♥Rose♥
رفتی منم با خودت ببر ، منم بشینم
بله دقیقاً
گیلانغرب نرفتم ولی بندر انزلی رفتم، سفر به شمال، آرامش خاصی داره که تو هیچ جایی من حس نکردم
حورا
اوهوم
با خاطره های خوب جبران میشه▧ تصویر در دسترس نیست
Ahora Quien
غرغ یا غرق یا قرق یا قرغ نشیم خوبه
خاطره های خوب کنج لبم
حورا
غرغ یا غرق یا قرق یا قرغ نشیم خوبه
اصلا جای نگرانی نیست اگه من باهات باشم نجاتت میدم
یعنی لبخند؟
خوب نمی دونم یعنی چی
♥Rose♥
خواهش میکنم
یه لحظه هنگیدم
ولی به جاش سراب نیلوفر در کرمانشاه رفتم اونجا هم خیلی باصفاست
نمایش یا پنهان متن
سراب نیلوفر دریاچه کوچکی در حدود 20 کیلومتری شمال غرب کرمانشاه است .سراب زیبای نیلوفر دارای چند چشمه جوشان است که آب این سراب را تامین می کند.این سراب مملو از گل های نیلوفر است و در فصول گرم سال غنچه ها و برگ های آن سر از آب برآورده و قسمت زیادی از آن را می پوشاند.
♥Rose♥
من تنهایی بشینم غرق نمیشم ولی تو تنها بشینی غرق میشی چون از من درشتری
تیکه جدیده یلدایی ؟
فکر کنم منظورش بوسه باشه
یعنی نجات غریقی
Ahora Quien
بلدی شنا؟
همون تو حلقم خودمون ..
♥Rose♥
من کم کم دارم نگران حلقت میشم
حورا
▧ تصویر در دسترس نیست