میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
با اجازه ی عمو من یه کمی توضیح می دم.. وقتی یکی یه کاری می کنه و تو بخوای ارزش کارشو بیاری پایین بهش می گی بهش می گی هونونوی کردی. برای وقتی به کار برده میشه که کسی کاریو می کنه و پیش خودش فکر می کنه شاهکار کرده برا اینکه بشونندش سر جاش بهش می گن برو بابا! هونونوی کردی
البته در مورد ریشه کلمه از مامانم می پرسم اگر چیز جدیدی پیدا کردم میآم میگم.. اگه بابا بود حتما می دونست داستانش چی بوده..حتما یه داستانی هم پشتشه..
با اجازه ی عمو من یه کمی توضیح می دم.. وقتی یکی یه کاری می کنه و تو بخوای ارزش کارشو بیاری پایین بهش می گی بهش می گی هونونوی کردی. برای وقتی به کار برده میشه که کسی کاریو می کنه و پیش خودش فکر می کنه شاهکار کرده برا اینکه بشونندش سر جاش بهش می گن برو بابا! هونونوی کردی
ای الهی من قربونت برم کاکو محمود گلوووو دلوم لک زد بری شیراز کاکو اصلا بیو ایم تقدیم به شومو و ماهی و مجی و محبوب و علی اتریش و دیگر برادر و خواهروی شیرازی گلوم
mz56mz
شعر : یدالله طارمی
خواننده استاد :حسن صفرى
هي حققه سوار کردم
دلش خوب شکار کردم
گفتم هونونوى کِردی
گف مي عامو آسون بود
بد جوري هراسون بود
من کلک قطار کردم
گفتم هونونوى کِردی
گف هميشه ناز ميفروح
هر جو من ميديد ميگروخ
من دلش ماهار کردم
گفتم هونونوى کِردی
گف عيبکي بود والو
دل دو شووکي بود والو
من او ر بيقرار کردم
گفتم هونونوى کِردی
گف به آب و آتيش ميزدم
پس ميرفت و پيش ميزدم
من جونم نثار کردم
گفتم هونونوى کِردی
گف دل تو دلم بيذار
هي کارم سبک نشمار
من شير شکار کردم
گفتم هونونوى کِردی
گف بد داري نيش ميزني
چرو دلم آتيش ميزني
من هزار تو کار کردم
گفتم هونونوى کِردی
گف حالو که تو چنگ منه
دلدار قشنگ منه
من بارم بار کردم
تام بوگو هونونوى کِردی
دلشاد
دیااکو
بچه مثبت
مبارک همه گمپ گلا
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mz56mz
اين هونونوى با اون هونونوى فرق ميكنم ديااكو جان
gilas
یعنی چی عمو جونم
ماهی
ای وای هونونوى کِردی
ماهی
با اجازه ی عمو من یه کمی توضیح می دم..
وقتی یکی یه کاری می کنه و تو بخوای ارزش کارشو بیاری پایین بهش می گی بهش می گی هونونوی کردی.
برای وقتی به کار برده میشه که کسی کاریو می کنه و پیش خودش فکر می کنه شاهکار کرده برا اینکه بشونندش سر جاش
البته در مورد ریشه کلمه از مامانم می پرسم اگر چیز جدیدی پیدا کردم میآم میگم..
اگه بابا بود حتما می دونست داستانش چی بوده..حتما یه داستانی هم پشتشه..
gilas
وقتی یکی یه کاری می کنه و تو بخوای ارزش کارشو بیاری پایین بهش می گی بهش می گی هونونوی کردی.
برای وقتی به کار برده میشه که کسی کاریو می کنه و پیش خودش فکر می کنه شاهکار کرده برا اینکه بشونندش سر جاش بهش می گن برو بابا! هونونوی کردی
آهاااااااااااااااااان
خرزوخان
حورا
Kishe Mehr
اتفاقا توی ترکی هم میگن که هِن و هِن میکنه
دست گل ات مرسی کاکو
♥Rose♥
mz56mz
مطالب ماهى عزيز كاملا درسته اما در مورد معنى كلمه هونونوى يعنى هنر , شنيديد كه براى بى ارزش كردن امرى ميگن خب بابا حالا مگه هنر كردى؟؟؟!!! اين شيرازيش خووو عامو هونونوى كردى!!!!
Kishe Mehr
راستی خونه ی ما حدودا گوشه سمت راست این عکسه است ، اونم منم بالای پشت بوم دارم دست تکون میدم
mz56mz
Ahora Quien
مبارک دوستای عزیز باشه
♥Rose♥
پس چرا من نمیبینم
hadi04
♥Rose♥
مرسی خیلی قشنگ بود
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→