₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » آن چيست كه قانوني است ولي منطقي نيست؟ و ...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » آن چيست كه قانوني است ولي منطقي نيست؟ و ...

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

آن چيست كه قانوني است ولي منطقي نيست؟ و ...

1588 بازدید، 7 پست، نویسنده: خرزوخان

• خرزوخان

دانشجويي پس از اينكه در درس منطق نمره نياورد به ‏استادش گفت: قربان، شما واقعا همه چيز را در مورد موضوع اين درس مي دانيد؟
    استاد جواب ‏داد: بله حتما. در غير اينصورت نميتوانستم يك استاد باشم.
    دانشجو ادامه داد: بسيار ‏خوب، من مايلم ازشما يك سوال بپرسم ،اگر جواب صحيح داديد من نمره ام راقبول ميكنم ‏در غير اينصورت از شما ميخواهم به من نمره كامل اين درس را بدهيد.
    ‏استاد قبول ‏كرد و دانشجو پرسيد: آن چيست كه قانوني است ولي منطقي نيست، منطقي است ولي قانوني ‏نيست ونه قانوني است و نه منطقي؟
    استاد پس از تاملي طولاني نتوانست جواب بدهد و ‏مجبورشد نمره كامل درس را به آن دانشجو بدهد.
    ‏بعد از مدتي استاد با بهترين ‏شاگردش تماس گرفت و همان سوال را پرسيد.
    و شاگردش بلافاصله جواب داد:
    ‏قربان شما 63 ‏سال داريد و با يك خانم 35 ساله ازدواج كرديد كه البته قانوني است ولي منطقي ‏نيست.
    ‏همسر شما يك معشوقه 25 ساله دارد كه منطقي است ولي قانوني نيست. واين ‏حقيقت كه شما به معشوقه همسرتان نمره كامل داديد در صورتيكه بايد آن درس را رد ميشد ‏نه قانوني است و نه منطقي :4:

10 سپاس: بندری، دلشاد، jaj، garfild، ♥Rose♥، Kishe Mehr، gilas، carlos، Ahora Quien، javad1020

• 1 سپاس: خرزوخان

• Ahora Quien

این رو خونده بودم قبلا ... ولی بازم ممنونم :46:
    1 سپاس: خرزوخان
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: