ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
شبیه ساز مغز با استفاده از ۱۲۸ ترابایت حافظه فلش
Ahora Quien
مقدار اس.اس.دی هایی که امروزه روی رایانه ها نصب می شوند از ۵۱۲ گیگابایت تجاوز نمیکند. این در حالی است که این پروژه از ۱۲۸ ترابایت حافظه فلش که ۲۵۰ تا ۱۰۰۰ برابر سریعتر از نمونههای عادی هستند بهره می برد.
هدف پروژه مشترک آی.بی.ام و دو دانشگاه EPFL و ETH Zurich مدل کردن حدود ۷۰ میلیون عصب تشکیلدهنده مغز موش است. این پروژه و دو پروژه مغز انسان اتحادیه اروپا و پروژه مغز آبی در حال همکاری هستند.
حافظه فلش ارزانتر، با گنجایش بیشتر و کندتر از DRAMهایی است که در پردازشهای سریع رایانه مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین این نوع حافظه ها سریعتر ولی گرانتر از HDDها هستند. لذا SSDها در هرم حافظه حد واسط هارد دیسک ها و DRAMها (حافظه با دسترسی تصادفی پویا) قرار می گیرند.
الساندرو کوریونی دانشمند تحقیقات رایانشی آی.بی.ام هر دو عامل قیمت و سرعت را در این انتخاب مؤثر دانسته و بیان کرده که شبیه سازی دقیق مغز الزامات خاصی دارد که استفاده از نرخ رایانش (قدرت) و حافظه (ظرفیت) متفاوت از سامانه های امروزی را طلب می کند.
به گفته وی در این حافظه ها انواع دادهها شامل دادههای مغز موش در حال مطالعه، نتایج شبیه سازی ای که نیاز به تحلیل بیشتر دارد و اطلاعاتی که به تحلیل داده ها کمک می کند، نگهداری می شود.
در حال حاضر اتصال حافظه های فلش با رابط SATA انجام می گیرد اما شرکت اپل در مک پروی جدید خود این حافظه را با استفاده از رابط PCI Express یک مرحله به پردازنده نزدیکتر قرار داده است. آی.بی.ام فعلاً نحوه اتصال حافظه های فلش در این پروژه را اعلام نکرده ولی قطعاً روش استفاده شده دارای ارتباط عمیق و متفاوت از روشهای مرسوم است.
دانشمندان رایانه مدتهاست که در حال بررسی مغز هستند و در دهه های اخیر به نتایج خوبی در ساخت نمونه ای که تا حد زیادی شبیه مغز واقعی عمل کند رسیده اند. پروژه مغز آبی، اگرچه یک شبکه عصبی نیست ولی با این هدف ایجاد شده که واقعیت یاخته های عصبی شامل شکل، اندازه و رفتار الکتریکی آنها را شبیه سازی کند.
به نظر می رسد قسمتهای مختلف مغز دیجیتال مثل پازل در حال کنار هم قرار گرفتن هستند. فکر می کنید قطعه بعدی پازل چه باشد؟
دلشاد
gilas
♥Rose♥
Ahora Quien
gilas,
میگیرم واستت رزیوییی عزیزمممم
♥Rose♥
دستت گلت درد نکنه یلدایووووووویی جانم
zrnznn
تشکر فاطمه جون
♥Rose♥
نجمه جون عاشق شدیا! تاپیک رو یلدایی زده
zrnznn
وایییییییییییییییییی خدااااااااااااااا مرگمممممممممممممم بدهههههههه
عجبب سوتیییییییییییی دادمممممممممممممممممم منننننننننننننننننننن
فاطمه جون خوب نمیدونم چی شد که فکر کردم شما زدی
از یلدای عزیزمممم هم تشکر میکنم
Ahora Quien
وایییییییییییییییییی خدااااااااااااااا مرگمممممممممممممم بدهههههههه
فاطمه جون خوب نمیدونم چی شد که فکر کردم شما زدی......ولی بازم ازت مممنونم خواهری
از یلدای عزیزمممم هم تشکر میکنم ببچخید اشتباه شد
zrnznn
پاشوووووووووووووو جمع کن خودتووووووووووووووووووووووو
♥Rose♥
فاطمه جون خوب نمیدونم چی شد که فکر کردم شما زدی......ولی بازم ازت مممنونم خواهری
خدا نکنه خواهری جونم، اکشال نداره ، فهمیدم که به من زیاد فکر میکنی
zrnznn
منظورت چیه میگی من دختر بیدم؟
♥Rose♥
خدا نکنه، یعنی زیاد تاپیک میزارم ؟
بابا گفتم که معلومه به من زیاد فکر میکنی گفتم یهو فکر نکنی پسر بیدم
نمایش یا پنهان متن
zrnznn
نهمنظورم اینه که ماشال...زیاد تاپیک میبینم به اسمت دیگه ناخوادگاه منم گفتم کامپیوتره از تو تشکر کردم و باعث کلی شرمندگی شد
♥Rose♥
مرسی، لطف داری
Ahora Quien
بیاین کمک مننن .. لدفنننن
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→