₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » شبیه ساز مغز با استفاده از ۱۲۸ ترابایت حافظه فلش
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » شبیه ساز مغز با استفاده از ۱۲۸ ترابایت حافظه فلش

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

شبیه ساز مغز با استفاده از ۱۲۸ ترابایت حافظه فلش

1694 بازدید، 17 پست، نویسنده: Ahora Quien

• Ahora Quien

دانشمندان دو دانشگاه سوییسی و شرکت آی.بی.ام برای بهبود عملکرد پروژه مشترک ابررایانه ای که به منظور شبیه سازی مغز موشها طراحی شده حافظه های فلش به کار برده اند؛ البته مقدار این حافظه ها بسیار بیشتر از آن چیزی است که روی لپتاپ ها قرار داده می‌ شود.

تصویر در دسترس نیست

مقدار اس.اس.دی هایی که امروزه روی رایانه ها نصب می شوند از ۵۱۲ گیگابایت تجاوز نمی‌کند. این در حالی است که این پروژه از ۱۲۸ ترابایت حافظه فلش که ۲۵۰ تا ۱۰۰۰ برابر سریعتر از نمونه‌های عادی هستند بهره می برد.

هدف پروژه مشترک آی.بی.ام و دو دانشگاه EPFL و ETH Zurich مدل کردن حدود ۷۰ میلیون عصب تشکیل‌دهنده مغز موش است. این پروژه و دو پروژه مغز انسان اتحادیه اروپا و پروژه مغز آبی در حال همکاری هستند.

حافظه فلش ارزانتر، با گنجایش بیشتر و کندتر از DRAMهایی است که در پردازشهای سریع رایانه مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین این نوع حافظه ها سریعتر ولی گرانتر از HDDها هستند. لذا SSDها در هرم حافظه حد واسط هارد دیسک ها و DRAMها (حافظه با دسترسی تصادفی پویا) قرار می گیرند.

الساندرو کوریونی دانشمند تحقیقات رایانشی آی.بی.ام هر دو عامل قیمت و سرعت را در این انتخاب مؤثر دانسته و بیان کرده که شبیه سازی دقیق مغز الزامات خاصی دارد که استفاده از نرخ رایانش (قدرت) و حافظه (ظرفیت) متفاوت از سامانه های امروزی را طلب می کند.

به گفته وی در این حافظه ها انواع داده‌ها شامل داده‌های مغز موش در حال مطالعه، نتایج شبیه سازی ای که نیاز به تحلیل بیشتر دارد و اطلاعاتی که به تحلیل داده‌ ها کمک می‌ کند، نگهداری می شود.

در حال حاضر اتصال حافظه های فلش با رابط SATA انجام می گیرد اما شرکت اپل در مک پروی جدید خود این حافظه را با استفاده از رابط PCI Express یک مرحله به پردازنده نزدیکتر قرار داده است. آی.بی.ام فعلاً نحوه اتصال حافظه های فلش در این پروژه را اعلام نکرده ولی قطعاً روش استفاده شده دارای ارتباط عمیق و متفاوت از روشهای مرسوم است.

دانشمندان رایانه مدتهاست که در حال بررسی مغز هستند و در دهه های اخیر به نتایج خوبی در ساخت نمونه ای که تا حد زیادی شبیه مغز واقعی عمل کند رسیده‌ اند. پروژه مغز آبی، اگرچه یک شبکه عصبی نیست ولی با این هدف ایجاد شده که واقعیت یاخته های عصبی شامل شکل، اندازه و رفتار الکتریکی آنها را شبیه سازی کند.

به نظر می رسد قسمت‌های مختلف مغز دیجیتال مثل پازل در حال کنار هم قرار گرفتن هستند. فکر می کنید قطعه بعدی پازل چه باشد؟

4 سپاس: دلشاد، gilas، ♥Rose♥، zrnznn

• 1 سپاس: Ahora Quien

• gilas

نقل قول: Ahora Quien
    آی.بی.ام

:65:

1 سپاس: Ahora Quien

• ♥Rose♥

من یدونه از این مغزا میخوام :24:

• Ahora Quien

دلشاد,
    gilas,
    :8:

نقل قول: ♥Rose♥
    من یدونه از این مغزا میخوام

میگیرم واستت رزیوییی عزیزمممم :10:

1 سپاس: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

نقل قول: Ahora Quien
    میگیرم واستت رزیوییی عزیزمممم :10:

دستت گلت درد نکنه یلدایووووووویی جانم :24:

• zrnznn

این در مورد هوش مصنوعیههههههههههههههههههه :90: همونی که من در ارزوی قبول شدنشممممممم :65:
    تشکر فاطمه جون :72:

2 سپاس: ♥Rose♥، Ahora Quien

• ♥Rose♥

نقل قول: zrnznn
    تشکر فاطمه جون ;72:

نجمه جون عاشق شدیا! تاپیک رو یلدایی زده :bahone:

• zrnznn

نجمه جون عاشق شدیا! تاپیک رو یلدایی زده

وایییییییییییییییییی خدااااااااااااااا مرگمممممممممممممم بدهههههههه 314
    عجبب سوتیییییییییییی دادمممممممممممممممممم منننننننننننننننننننن :83:
    فاطمه جون خوب نمیدونم چی شد که فکر کردم شما زدی334......ولی بازم ازت مممنونم خواهری 282
    از یلدای عزیزمممم هم تشکر میکنم 282 ببچخید :9: اشتباه شد :6:

2 سپاس: Ahora Quien، ♥Rose♥

• Ahora Quien

نجمه جون عاشق شدیا! تاپیک رو یلدایی زده

وایییییییییییییییییی خدااااااااااااااا مرگمممممممممممممم بدهههههههه
    عجبب سوتیییییییییییی دادمممممممممممممممممم منننننننننننننننننننن
    فاطمه جون خوب نمیدونم چی شد که فکر کردم شما زدی......ولی بازم ازت مممنونم خواهری
    از یلدای عزیزمممم هم تشکر میکنم ببچخید اشتباه شد

247 247 وایییی من مردم از خنده . یکی بیاد منو جمع کنه

2 سپاس: zrnznn، ♥Rose♥

• zrnznn

نقل قول: Ahora Quien
    وایییی من مردم از خنده . یکی بیاد منو جمع کنه

پاشوووووووووووووو جمع کن خودتووووووووووووووووووووووو 314

• ♥Rose♥

وایییییییییییییییییی خدااااااااااااااا مرگمممممممممممممم بدهههههههه
    عجبب سوتیییییییییییی دادمممممممممممممممممم منننننننننننننننننننن
    فاطمه جون خوب نمیدونم چی شد که فکر کردم شما زدی......ولی بازم ازت مممنونم خواهری

:bahone:
    خدا نکنه خواهری جونم، اکشال نداره ، فهمیدم که به من زیاد فکر میکنی :9: ولی من دختر بیدما :3:

2 سپاس: zrnznn، Ahora Quien

• zrnznn

خدا نکنه خواهری جونم، اکشال نداره ، فهمیدم که به من زیاد فکر میکنی ولی من دختر بیدما

:4: فدات بشم ماشال...از بس تاپیک میزنی فکر کردم اینم مال شماست :9:

منظورت چیه میگی من دختر بیدم؟ :7:

• ♥Rose♥

فدات بشم ماشال...از بس تاپیک میزنی فکر کردم اینم مال شماست

خدا نکنه، یعنی زیاد تاپیک میزارم ؟ :bahone:
    منظورت چیه میگی من دختر بیدم؟

بابا گفتم که معلومه به من زیاد فکر میکنی گفتم یهو فکر نکنی پسر بیدم :10:
    نمایش یا پنهان متن 351

• zrnznn

♥Rose♥,
    :83: نه تو فکر نباش.....هواسم هست...هیچ مردی اینقدر برام ارزش نداره که ذهنم درگیر خودش کنه :3:
    نهمنظورم اینه که ماشال...زیاد تاپیک میبینم به اسمت دیگه ناخوادگاه منم گفتم کامپیوتره از تو تشکر کردم و باعث کلی شرمندگی شد :9:

• ♥Rose♥

نهمنظورم اینه که ماشال...زیاد تاپیک میبینم به اسمت دیگه ناخوادگاه منم گفتم کامپیوتره از تو تشکر کردم و باعث کلی شرمندگی شد

مرسی، لطف داری :24: دشمنت شرمنده باشه، این چه حرفیه
    زیاد تاپیک میبینم به اسمت دیگه ناخوادگاه منم گفتم کامپیوتره از تو تشکر کردم

:bahone:

2 سپاس: zrnznn، Ahora Quien

• Ahora Quien

پاشوووووووووووووو جمع کن خودتووووووووووووووووووووووو

بیاین کمک مننن .. لدفنننن 247 247

1 سپاس: zrnznn
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: