₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » پیراهنی که نیاز به شستن ندارد؟
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » پیراهنی که نیاز به شستن ندارد؟

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

پیراهنی که نیاز به شستن ندارد؟

1731 بازدید، 11 پست، نویسنده: Ahora Quien

• Ahora Quien

پیراهنی که کثیف و بدبو نمی شود و نیاز به اتو کردن هم ندارد. اینها ادعاهای کسی است که پارچه ای جدید ساخته و با آن قصد دارد دنیای لباس ها را متحول کند.

آقای بیشاپ می گوید این پیراهن را ۱۰۰ روز به طور مداوم پوشیده، با آن ورزش کرده و طی این مدت آن را نشسته است.

تصویر در دسترس نیست

او ادعا می کند پارچه جدید یک معجزه در صنعت نساجی به حساب می آید. نیاز به شستن ندارد و بو نمی گیرد. در عین حال هیچ وقت چروک نشده و نیاز به اتو هم پیدا نخواهد کرد.

جالب است بدانید که جنس این پارچه از پشم است. با این تفاوت که الیاف آن بسیار باریک تر از الیاف رایج طراحی شده و در واقع یک سوم ضخامت موی انسان است. سازنده اش می گوید باریکی الیاف سبب میشود که رطوبت را به خودشان جذب نکنند.

تصویر در دسترس نیست

او ابتکارش را به صورت یک پروژه در سایت کیک استارتر ارایه کرده و تا اینجا بیش از ۲۰۰۰ نفر از او حمایت کرده اند و بیش از ۳۰۰ هزار دلار برای به سرانجام رساندن این طرح جمع آوری شده است.

این روزها تیم های زیادی روی ساخت پارچه هایی کار می کنند که ما را از ماشین های لباسشویی بی نیاز می کنند. شما فکر می کنید چه زمانی چنین لباس هایی خواهیم داشت؟

9 سپاس: kasragtr، دلشاد، gilas، حورا، ♥Rose♥، garfild، نخبه، mahsa joon، zrnznn

• 1 سپاس: Ahora Quien

• حورا

1 سپاس: Ahora Quien

• garfild

خالی بندیه این :7:

• Ahora Quien

مرسی از همه ...
    میتونه هم خالی بندی باشه .. نیدونممم
    :10:

1 سپاس: ♥Rose♥

• نخبه

وای که من چقدر از اتو کردن لباس بدم میاد .. اتو کردن کار اقامونه تو خونه ما
    بگم یه دونه از این لباسا رو برام بخره :4: البته من مشکلم اینه که دائما تو خونه در حال عوض کردن لباسم نمیتونم یه مدل لباسو تا شب تنم کنم :83: پس یه عالمه از این لباسه در طرحها و رنگهای متخلف برا من سفارش بدین پلیز :9:

1 سپاس: zrnznn

• mahsa joon

• zrnznn

نقل قول: نخبه
    ,

شیرین جون دارم فکر میکنم من شباهت های زیادی با تو دارم :4:
    بی زحمت برا منم سفارش بدینننننننننننننننننننننننننن :50: منم پسندیدممممم :16:

• Ahora Quien

نقل قول: نخبه
    پس یه عالمه از این لباسه در طرحها و رنگهای متخلف برا من سفارش بدین پلیز

نقل قول: mahsa joon
    منم ميخوام

نقل قول: zrnznn
    بی زحمت برا منم سفارش بدینننننننننننننننننننننننننن منم پسندیدممممم

سفارش میدم واسه همه اصلا 453

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: