ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
پیراهنی که نیاز به شستن ندارد؟
Ahora Quien
آقای بیشاپ می گوید این پیراهن را ۱۰۰ روز به طور مداوم پوشیده، با آن ورزش کرده و طی این مدت آن را نشسته است.
او ادعا می کند پارچه جدید یک معجزه در صنعت نساجی به حساب می آید. نیاز به شستن ندارد و بو نمی گیرد. در عین حال هیچ وقت چروک نشده و نیاز به اتو هم پیدا نخواهد کرد.
جالب است بدانید که جنس این پارچه از پشم است. با این تفاوت که الیاف آن بسیار باریک تر از الیاف رایج طراحی شده و در واقع یک سوم ضخامت موی انسان است. سازنده اش می گوید باریکی الیاف سبب میشود که رطوبت را به خودشان جذب نکنند.
او ابتکارش را به صورت یک پروژه در سایت کیک استارتر ارایه کرده و تا اینجا بیش از ۲۰۰۰ نفر از او حمایت کرده اند و بیش از ۳۰۰ هزار دلار برای به سرانجام رساندن این طرح جمع آوری شده است.
این روزها تیم های زیادی روی ساخت پارچه هایی کار می کنند که ما را از ماشین های لباسشویی بی نیاز می کنند. شما فکر می کنید چه زمانی چنین لباس هایی خواهیم داشت؟
دلشاد
gilas
حورا
♥Rose♥
garfild
Ahora Quien
میتونه هم خالی بندی باشه .. نیدونممم
نخبه
بگم یه دونه از این لباسا رو برام بخره
mahsa joon
منم ميخوام
zrnznn